Έλα στη θέση μου: Χαμός σήμερα (19/5) - Ο Μίμης ψάχνει τρόπο να ξεμπροστιάσει τη Μπεάτα

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Έλα στη θέση μου: Χαμός σήμερα (19/5) - Ο Μίμης ψάχνει τρόπο να ξεμπροστιάσει τη Μπεάτα

Χαμός σήμερα (19/5) στη σειρά του Alpha Έλα στη θέση μου. Ο Θοδωρής είναι σίγουρος πως η Μπεάτα τον θέλει, ενώ ο Μίμης σιγουρεύεται πως ο πατέρας του έχει πέσει θύμα απάτης και ψάχνει τρόπο να ξεμπροστιάσει τη Μπεάτα. Διαβάστε όλα όσα μας περιμένουν στη σειρά στο σημερινό επεισόδιο.

Η σειρά έχει επιστρέψει με νέα επεισόδια και σας έχουμε όλες τις εξελίξεις, από όσα θα δούμε σήμερα. Διαβάστε παρακάτω.

Αναλυτικά όλα όσα θα δούμε σήμερα στο Alpha

«Έλα στη θέση μου» - Επεισόδιο: 127 Τρίτη 19/5

Ο Θοδωρής είναι σίγουρος πως η Μπεάτα τον θέλει, ενώ ο Μίμης σιγουρεύεται πως ο πατέρας του έχει πέσει θύμα απάτης και ψάχνει τρόπο να ξεμπροστιάσει τη Μπεάτα. Η Ρενάτα έρχεται πιο κοντά με το Μάρκο, ενώ ο Αχιλλέας αναλαμβάνει να βρει ένα τρόπο να απεμπλακεί η Σόφο από την επιρροή της Βιοσόφο. Ο Μάρκος πανηγυρίζει με τη Ζωγραφιά για το σχέδιο του που έχει πετύχει. Θα καταφέρει η Φαίη να πετύχει και το δικό της σχέδιο και να απολυθεί η Μαρίνα από τη Δραματική Σχολή; Και αν δεν θέλετε να χάσετε τίποτα από την αγαπημένη σας σειρά, σας έχουμε όλες τις εξελίξεις αυτής της εβδομάδας. Δείτε εδώ όλα όσα θα γίνουν μέχρι και την Παρασκευή, για να είστε πάντα ένα βήμα μπροστά.

Χαμός και στο επόμενο επεισόδιο (20/5) της σειράς Έλα στη θέση μου - Πώς εξελίσσεται η σχέση του Θοδωρή με τη Μπεάτα;

«Έλα στη θέση μου» - Επεισόδιο: 128 Τετάρτη 20/5

Παρά τις προσπάθειες του Ζούβα, η Σύλβια δείχνει στο Μάρκο το βαζάκι με την κρέμα Αντρουά. Βλάσης, Μαρίνα και Μίμης προσπαθούν να ανοίξουν τα μάτια του Θοδωρή σχετικά με τη Μπεάτα, ενώ η Ρενάτα δείχνει να έχει πάρει ψύχραιμα τον χωρισμό της από τον Αχιλλέα. Πώς στριμώχνει ο Μάρκος τον Ζούβα; Πώς αντιδράει ο Αχιλλέας όταν η Εβίτα του ανακοινώνει ότι έχει δουλειά στο Λονδίνο; Και πώς εξελίσσεται η σχέση του Θοδωρή με τη Μπεάτα;