Γυναίκα χωρίς Όνομα: Απόφαση "βόμβα" παίρνει σήμερα ο Δημήτρης

Δείτε τις εξελίξεις πριν τις παίξει ο ΑΝΤ1 19/5

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γυναίκα χωρίς Όνομα: Απόφαση

Χαμός θα γίνει σήμερα στο νέο επεισόδιο (20/5) της σειράς Γυναίκα Χωρίς Όνομα αφού ο Δημήτρης θα πάρει μια απόφαση "βόμβα" που θα επηρεάσει άμεσα την πλοκή της υπόθεσης!

Δείτε παρακάτω τι θα συμβεί αναλυτικά πριν παιχτεί στον ΑΝΤ1.

Δείτε τι θα συμβεί στο σημερινό επεισόδιο Γυναίκα χωρίς Όνομα

Η αγωνία της Μαρίνας μεγαλώνει για το αν θα δώσει ο εισαγγελέας το ένταλμα που θα υποχρεώσει τον Νίκο να δώσει αίμα, ώστε να ταυτοποιηθεί το dna του. Παράλληλα, μεγαλώνει και η αγωνία της Έλλης που μαθαίνει πως ο Χατζής όχι μόνο κρύβεται πίσω απ’ τις αποτυχημένες επιθέσεις εναντίον της, αλλά ετοιμάζει νέα, ακόμη πιο σατανικά σχέδια για να της κάνει κακό. Ο Δημήτρης αποφασίζει να πάρει ο ίδιος την υπόθεση στα χέρια του και ζητά τη συνεργασία του Άρη σ’ αυτό. Ο Νίκος, φοβισμένος με την επιμονή του αστυνόμου, προσπαθεί να επηρεάσει την Μάρθα εναντίον της Κάτιας. Ο Αργύρης, στην προσπάθειά του να μην υπάρχουν μυστικά στη σχέση του με την Κάτια, την εκπλήσσει και την αναστατώνει άθελά του για ακόμη μια φορά, χωρίς να υποψιάζεται τι μπορεί να σκαρώνει η Εύα πίσω απ’ την πλάτη του.

Ωστόσο, δείτε εδώ τι θα συμβεί σήμερα και στην άλλη αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες!

Δείτε τι θα συμβεί στο αυριανό επεισόδιο του Γυναίκα χωρίς Όνομα

ΠΕΜΠΤΗ 21/05

Τα σχέδια της Εύας αρχίζουν να έχουν αποτέλεσμα, καθώς η εμπιστοσύνη της Κάτιας προς τον Αργύρη έχει κλονιστεί. Η Μαρίνα αγωνιά για το αν ο αστυνόμος θα καταφέρει να πάρει αίμα από τον Νίκο, ενώ ο Αστυνόμος – πεπεισμένος για την ενοχή του Νίκου - αρχίζει να απορεί τι είναι αυτό που έκανε τον Φώτη να ομολογήσει ένα έγκλημα που δεν έκανε… Η Μάρθα αποφασίζει να σταματήσει να παίρνει την αγωγή της. Η Ευγενία συνεχίζει τις προσπάθειες να παγιδέψει τον Χατζή σχετικά με το θέμα του μωρού της Έλλης. Η Κάτια μαθαίνει από τον Μιχάλη κάτι που θα την αφήσει άφωνη και συνειδητοποιεί ότι η Εύα και ο Γιάννης δεν είναι αυτό που θέλουν να δείχνουν… Ο Νίκος καταφέρνει να αποφύγει την εξέταση DNA που θα αποδείκνυε ποιος είναι ο πραγματικός δολοφόνος της συζύγου του. Ένας καλά καλυμμένος φόνος θα φέρει ανατροπές στη ζωή της Έλλης…