Φτερωτός Θεός: Χαμός σήμερα (21/5) - Ο Γιήτ γράφει ένα ερωτικό γράμμα

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Φτερωτός Θεός: Χαμός σήμερα (21/5) - Ο Γιήτ γράφει ένα ερωτικό γράμμα

Χαμός θα γίνει και στο σημερινό επεισόδιο (21/5) της ξένης σειράς Φτερωτός Θεός. Ο Γιήτ γράφει ένα ερωτικό γράμμα στη Σανέμ, όμως την τελευταία στιγμή της λέει ψέματα πως προοριζόταν για τη Ντερέν.

Αναλυτικά όλα όσα θα δούμε σήμερα στον ΣΚΑΪ

Επεισόδιο 136

Ο Εμρέ και η Λεϊλά είναι και πάλι μαζί και πολύ ευτυχισμένοι. Ο Γιήτ γράφει ένα ερωτικό γράμμα στη Σανέμ, όμως την τελευταία στιγμή της λέει ψέματα πως προοριζόταν για τη Ντερέν. Έτσι τώρα η Σανέμ νομίζει πως ο Γιήτ είναι ερωτευμένος με τη Ντερέν και βάζει σκοπό να τους τα φτιάξει! Ο Μιτάτ βγαίνει ραντεβού με την κυρία Χιουμά και καταφέρνει να την εντυπωσιάσει. Έτσι, η Σανέμ και ο Τζαν ζητούν τη βοήθειά του για να φέρουν τις οικογένειές τους πιο κοντά.

Πάντως οι εξελίξεις αναμένεται να είναι σήμερα καταιγιστικές και σε μια ακόμα σειρά του ΣΚΑΪ. Δείτε εδώ τι θα γίνει στον Γιατρό. Ένα κοριτσάκι κινδυνεύει.

Φτερωτός Θεός: Μετά τα όσα θα δούμε σήμερα (21/5) με το ερωτικό γράμμα του Γίητ, σας έχουμε και μια φωτογραφία του πρωταγωνιστή της σειράς που "έφερε" χαμό

Κορίτσια όσο δύσκολο και να είναι πρέπει να συγκρατηθείτε! Ο Τζαν Γιαμάν που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Φτερωτός Θεός» είναι πλέον φαντάρος και είναι σίγουρα πιο κούκλος από ποτέ!

Μπορεί να τον απολαύσαμε με τα μακριά μαλλιά και τα μούσια στην επιτυχημένη σειρά στην οποία πρωταγωνίστησε, ωστόσο ο Τζαν Γιαμάν πλέον κουρεύτηκε και μπήκε στον στρατό! Μάλιστα, ο ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία με τη μαμά του και όπως είναι φυσικό, τα likes έπεσαν βροχή!

Ο Τούρκος ηθοποιός βρίσκεται στο πικ της καριέρας του καθώς η σειρά «Φτερωτός Θεός» γνωρίζει τεράστια επιτυχία. Όπως διαβάζουμε στο iefimerida πριν λίγους μήνες, μάλιστα, μαζί με τη συμπρωταγωνίστριά του Ντεμέτ Οζντεμίρ βρέθηκαν στον Λίβανο, όπου βραβεύτηκε ως καλύτερος άντρας ηθοποιός στην ετήσια εκδήλωση του Murex D' or.

ηθοποιός από Φτερωτό Θεό με σύντροφο

Στη σειρά ο Τζαν Γιαμάν υποδύεται τον «Τζαν» έναν όμορφο, περιπετειώδη νέο, λάτρη των σπορ και της φύσης. Ο ήρωας λατρεύει να περνά χρόνο μακριά από την λογική της ζωής στην πόλη. Ένα πρόβλημα υγείας του πατέρα του, όμως, τον φέρνει στην εταιρεία της οικογένειας και εκεί γνωρίζει την Σανέμ, με την οποία θα δημιουργήσει μια ιδιαίτερη σχέση με την Σανέμ.