Έλα στη θέση μου: Καταιγιστικές οι εξελίξεις (21/5) - Τα περιθώρια όλο και στενεύουν

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Έλα στη θέση μου: Καταιγιστικές οι εξελίξεις (21/5) - Τα περιθώρια όλο και στενεύουν

Καταιγιστικές και σήμερα (21/5) οι εξελίξεις στη σειρά του Alpha, Έλα στη Θέση μου, με τα περιθώρια να στενεύουν όλο και περισσότερο για ορισμένους, από τους ήρωες. Ο Φώτης και ο Ζαχαρίας δεν ξέρουν τι να πουν στο Μάρκο και το Σήφη.

Αναλυτικά όλα όσα θα δούμε σήμερα στον Alpha

«Έλα στη θέση μου» - Επεισόδιο: 129 Πέμπτη 21/5

Αφού ο Θοδωρής δεν ακούει κανέναν, ο Βλάσης, ο Μίμης και η Μαρίνα σκέφτονται ένα καινούριο σχέδιο για να ξεσκεπάσουν τη Μπεάτα. Ο Ζούβας, ο Φώτης και ο Ζαχαρίας δεν ξέρουν τι να πουν στο Μάρκο και το Σήφη για την κρέμα Αντρουά και τα περιθώρια όλο και στενεύουν. Ο Μάρκος και ο Βλάσης έχουν βάλει σκοπό να περάσουν μια νύχτα με τη Ρενάτα και τη Μαρίνα αντίστοιχα, αλλά κανένας τους δεν έχει τύχη. Ο Αχιλλέας σκέφτεται πλέον να φύγει άμεσα για Λονδίνο. Τι θα ζητήσει η Μπεάτα από το Θοδωρή; Πώς θα αντιδράσει ο Ζούβας όταν μάθει ότι ο Σήφης βγήκε με τη Φαίη; Σας έχουμε όμως και μια φωτογραφία που ανέβασε η ηθοποιός της σειράς, Αθηνά Οικονομάκου. Δείτε εδώ τι μας έδειξε από τα γυρίσματα.

Καταιγιστικές οι εξελίξεις και στο επόμενο επεισόδιο της σειράς Έλα στη Θέση μου - Τι θα δούμε αύριο Παρασκευή 22/5;

Η Φαίη προσπαθώντας να σώσει τη Σόφο από τον Μάρκο προτείνει στο Δαμιανό να κάνουν ένα λευκό γάμο κρυφά από όλους. Την ίδια ώρα ο Βλάσης στήνει μια παγίδα στη Μπεάτα για να μπορέσει να σώσει τον ερωτευμένο Θοδωρή απ’ την κομπίνα της. Ο Αχιλλέας βγάζει εισιτήρια για Λονδίνο χωρίς επιστροφή, ενώ μια κρέμα Αντρουά έρχεται και πάλι στα χέρια της Σύλβιας και της Βάνας. Θα φτάσουν στο Μάρκο τα νέα για την αντρική κρέμα περιποίησης που κάνει θραύση; Θα αποκαλύψει ο Δαμιανός στη Ζωγραφιά την πρόταση της Φαίης; Και τι θα συμβεί με την ξαφνική αδιαθεσία της Ρενάτας;