ΣΚΑΙ: Η ανακοίνωση του σταθμού για το DOΤ - Τι θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο;

Δείτε αναλυτικά...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ΣΚΑΙ: Η ανακοίνωση του σταθμού για το DOΤ - Τι θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο;

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η αγαπημένη παρέα του DOT κάθε Σάββατο και Κυριακή στη 13.00, στον ΣΚΑΙ χαρίζουν στους τηλεθεατές ευχάριστες στιγμές. Τι θα δούμε ωστόσο, σύμφωνα με την ανακοίνωση του σταθμού, αυτό το Σαββατοκύριακο;

Το Σάββατο 23 Μαΐου, η Ράνια Θρασκιά μιλάει για όλα. Το διαζύγιο, την αποχώρηση από την τηλεόραση και άλλες άγνωστες ιστορίες από την καριέρα της. Ακόμη, για τη ζωή της σήμερα ως σύμβουλος ψυχικής υγείας.

Διακοπές στο σπίτι! Πώς να μετατρέψεις τον κήπο ή το μπαλκόνι σου σε θερινό σινεμά. Ο Γιάννης Αποστολάκης ετοιμάζει μια καλοκαιρινή, δροσερή και ελαφριά τάρτα με κρέμα και βερίκοκο.

Η Νάνσυ και ο Θανάσης μπαίνουν στην κουζίνα του DOT και φτιάχνουν μόνοι τους τα πιο νόστιμα γαλλικά μαντλέν. Τέλος, τι να προσέξουμε στην αντηλιακή προστασία του παιδιού στην παραλία, για ξέγνοιαστες διακοπές.

Την Κυριακή 24 Μαΐου, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μιλάει για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον γιο του και περιγράφει τις μέρες του στην καραντίνα. Ακόμη, σχολιάζει το Master Chef και εξηγεί γιατί δεν έχει καμία σχέση με τα παιχνίδια που συμμετείχε ο ίδιος ως κριτής.

Ακολουθήσαμε τον Στέλιο Κουδουνάρη στο ατελιέ του. Μας απάντησε σε 35 ερωτήσεις και μας έδειξε τη νέα του συλλογή. Το plus size model Κατερίνα Πεφτίτση εξηγεί πώς τα κατάφερε στον χώρο της μόδας.

Η Γωγώ Δελογιάννη φτιάχνει μια πεντανόστιμη μους σοκολάτας με αβοκάντο. Ακόμη, η αναπτυξιολόγος Ελίνα Καραντανά εξηγεί πώς μέσα από το παιχνίδι μπορούμε να αλλάξουμε τη σχέση μας με το παιδί.

Να σημειώσουμε πως, πριν από λίγες ημέρες είχε σοκάρει η είδηση πως επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ. Ο ίδιος είχε μιλήσει στον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και συγκλόνισε με τα λόγια του.

Λίγα λόγια για το DOT την αγαπημένη εκπομπή του ΣΚΑΙ το Σαββατοκύριακο

Tο «Dot.» θα είναι η καλύτερη δικαιολογία για να μείνεις στο σπίτι τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου. Η Νάνσυ και ο Θανάσης κάθονται στον άνετο καναπέ τους για να ακούσουν τις ξεχωριστές ιστορίες των καλεσμένων τους, να γελάσουν, να παίξουν, να μάθουν αυτά που θέλεις να ξέρεις, να συζητήσουν με χιούμορ για όσα συμβαίνουν, να μαγειρέψουν και να δοκιμάσουν γεύσεις και εμπειρίες. Ό,τι ακριβώς, δηλαδή, κάνουν οι φίλοι τα Σαββατοκύριακα.

TAGS