"Βόμβα" στις 8 Λέξεις - Η Εύα παίρνει την κόρη της και φεύγουν από την Ελλάδα

Spoiler "φωτιά" για το σενάριο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Μια αποκάλυψη "βόμβα" έρχεται να ταράξει τα νερά στην σειρά του ΣΚΑΙ, 8 Λέξεις! Στα επεισόδια που έχουν ήδη γραφτεί φαίνεται πως η Εύα θα πάρει την κόρη της και θα φύγουν από την Ελλάδα!

Τουλάχιστον δυναμική είναι η επιστροφή του Ανδρέα Ανδρεόπουλου στη μικρή οθόνη μέσα από τη σειρά του ΣΚΑΪ «8 λέξεις». Παρακάτω μιλά για τον ήρωά του, τον Νικηφόρο, τονίζει πως ταυτίζεται μαζί του και εξηγεί τους λόγους που θέλει να συνεργαστεί ξανά με τον Αντρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου για το περιοδικό TiviSirial

Όλες οι αποκαλύψεις για την "βόμβα" που θα σκάσει στις 8 Λέξεις όταν η Εύα πάρει την κόρη της και φύγουν από την Ελλάδα

8 Λέξεις η Εύα παίρνει την κόρη της και φεύγουν από Ελλάδα

Να σας υπενθυμίσουμε πριν συνεχίσετε παρακάτω πως μπαίνουν στις 8 Λέξεις, δυο ηθοποιοί από το Μπρούσκο!

Οι τηλεθεατές έχουν ενθουσιαστεί με την επιστροφή σας στη τηλεόραση. Πώς προέκυψε όμως η συνεργασία με τον Αντρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου;

«Εγινε μέσω γνωστού. Εδωσα μια συνέντευξη και ο δημοσιογράφος που γνώριζε τον Αντρέα, του μίλησε για μένα. Την ώρα λοιπόν που το συζητούσαν, ο Αντρέας με κάλεσε στο τηλέφωνο, αλλά εγώ έκανα πρόβες. Ακουγα το τηλέφωνο, που το είχα στο φουαγέ, αλλά δεν μπορούσα να σταματήσω εκείνη τη στιγμή. Αργά το βράδυ βρήκα τις κλήσεις του και ένα μήνυμα και μου μίλησε για τον ρόλο. Κάποια στιγμή συναντήθηκα και με τη Βάνα Δημητρίου και τον Κούλλη και έτσι... κούμπωσε το πράγμα!».

Θέλατε να επιστρέψετε στην τηλεόραση;

«Βέβαια το επιθυμούσα. Ηθελα να μου προκύψει ένας ωραίος ρόλος, μια δυνατή σειρά. Το χρειαζόμουν και η αλήθεια είναι πως ένιωσα σαν να συνέχισα από εκεί που είχα μείνει... καθώς πάλι βρέθηκα σε μια καθημερινή σειρά. Ηταν σαν να έκανα 15 χρόνια διάλειμμα (γέλια)».

Το διάλειμμα ήταν συνειδητό ή το επιθυμούσατε για να αφιερωθείτε στο θέατρο;

«Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Ηθελα να αφήσω λίγο διάστημα να περάσει προκειμένου να ωριμάσω, καθώς το πρόσωπό μου ήταν νεανικό. Μετά τη “Λάμψη” ήταν δύσκολο να παίξω ξαφνικά τον πατέρα. Ηθελα το μάτι μου να γίνει πιο... μεστό, όπως λέμε εμείς οι ηθοποιοί. Ο ρόλος του Νικηφόρου, δηλαδή, ήρθε σε σωστή στιγμή».

Αλήθεια, όταν διαβάσατε το σενάριο της κυρίας Δημητρίου...

«Σκέφτηκα πως είναι κοντά μου αυτός ο άνθρωπος. Νομίζω πως η Βάνα με “έψαξε” αρκετά πριν γράψει. Είχαμε συζητήσει αρκετά και τελικά, όταν διάβασα τα σενάρια, συνειδητοποίησα πως η γυναίκα ξέρει πολύ καλά τη δουλειά της».

Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα του ήρωά σας!

«Πρώτα απ' όλα είναι σε ένα είδος διάστασης με την Εύα. Προσπαθεί να προχωρήσει τη σχέση του μαζί της, μέσα στις νέες συνθήκες συμβίωσης με την Ολυμπία όμως υπάρχουν προβλήματα. Από την άλλη συνεργάζεται με τον πατέρα του που έχει σκοτεινές καταβολές σε αυτά που κάνει και γενικά αιωρείται μια περίεργη οικογενειακή σχέση. Δείχνει πάντως πως είναι ένας άνθρωπος ειλικρινής, ανοιχτός και τίμιος».

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Με την Εύα τι θα γίνει; Εχει παλέψει για αυτή τη σχέση...

«Σωστά! Δεν θα καταθέσει τα όπλα, αλλά νομίζω πως θα φύγει η Εύα κάποια στιγμή με την κόρη της για το εξωτερικό. Τη διεκδίκησε και την αγάπησε και μάλιστα με ωριμότητα. Δεν θα αφήσει αυτή τη σχέση να χαθεί».

Θα παρακάμψει τα όποια προβλήματα με την Ολυμπία; Μέχρι και για σεξουαλική παρενόχληση τον έχει κατηγορήσει.

«Θα δημιουργηθούν εντάσεις, αλλά πάντα με την Εύα θα ψάχνουν τρόπους για να τις ξεπεράσουν. Γενικότερα δεν μπορώ να πω με σιγουριά πώς θα εξελιχθεί η σχέση του με εκείνη, γιατί δεν ξέρουμε και τι θα γίνει και με τα επόμενα γυρίσματα. Μπορεί να μην είναι εφικτό να γίνονται πτήσεις Ελλάδας - Κύπρου, οπότε θα πρέπει να παρθούν άλλες αποφάσεις».

Σε ό,τι αφορά τον Μάρκο, συνεργάζονται για μια υπόθεση με αναβολικά...

«Ο Νικηφόρος δεν έχει πάρει χαμπάρι. Ολα γίνονται κάτω από τη μύτη του. Οταν μάθει την αλήθεια, θα υπάρξει... επανάσταση μεταξύ των δυο αντρών. Φαντάζομαι πως ο ήρωάς μου θα σταθεί εναντίον του πατέρα του».

Ο Μάρκος είχε προσπαθήσει να μπλέξει σε αυτή την υπόθεση και την Εύα.

«Ετσι είναι, αλλά δεν το πέτυχε, γιατί και η Εύα έχει μια ακεραιότητα και ένα ήθος ως άνθρωπος. Γι' αυτό και ταιριάζει τόσο με τον Νικηφόρο. Εχουν τις ίδιες αξίες στη ζωή».

Ωστόσο, το μυστικό του Μάρκου ποιο είναι; Ο λόγος που είχε εξαφανιστεί...

«Αυτό το έχουμε γυρίσει, αλλά δεν μπορώ να πω πολλά. Θα φανεί πάντως πως ο Μάρκος ό,τι έκανε, το έκανε για να προστατεύσει και να σώσει τα παιδιά».

Ο ήρωάς σας έχει κάποιο μυστικό;

«Δεν μου έχει πει κάτι η Βάνα. Αν όντως έχει, θα το δω γραμμένο στα σενάρια που θα λάβω. Είναι το στιλ της αυτό. Δεν θέλει ο ήρωας για τον οποίο γράφει να ξέρει τι γίνεται παρακάτω, για να δίνεται στην εκάστοτε στιγμή και να μη διαμορφώνει μια εξέλιξη το παίξιμό του».

Ωστόσο αν σας έλεγε να της δώσετε μια ιδέα για το πώς θα κινηθεί ο Νικηφόρος στο μέλλον, τι θα της λέγατε;

«Το έχω σκεφτεί. Θα ήθελα να περάσει στο αντίθετο σημείο. Να απογοητευτεί τόσο πολύ που θα γίνει σαν τον Σίμο. Να παίζει χαρτιά, να αδιαφορεί για τους γύρω του... δηλαδή ό,τι δεν άντεχε η Εύα δίπλα του να το ζήσει ξανά με τον Νικηφόρο».

Καταλαβαίνω πως περνάτε καλά σε αυτή την παραγωγή. Θα συνεργαζόσασταν εύκολα μαζί τους στο μέλλον...

«Αν μείνουν εκείνοι ευχαριστημένοι και το θελήσουν, με χαρά να συνεργαστούμε και σε επόμενη δουλειά τους. Περνάμε όμορφα. Δουλεύουμε σκληρά αλλά διασκεδάζουμε κιόλας. Ολοι ξέρουν καλά τη δουλειά τους και χαίρομαι που είμαι στην ομάδα τους. Καλά να είμαστε, εδώ θα είμαστε».