Σοκ στα νέα επεισόδια Elif (25-29/05) - Το σχέδιο πίσω από την πλάτη της Αρζού

Τα έχουμε όλα εδώ!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σοκ στα νέα επεισόδια Elif (25-29/05) - Το σχέδιο πίσω από την πλάτη της Αρζού

Τα νέα επεισόδια που πρόκειται να δούμε αυτή την εβδομάδα (25-29/05), στην επιτυχημένη σειρά του Star, Elif, είναι απλά σοκαριστικά! Ο Τζεβαχίρ και ο Γιουσούφ κάνουν ένα δόλιο σχέδιο πίσω από την πλάτη της Αρζού για να την ξεφορτωθούν.

Δευτέρα 25/5

Επεισόδιο 591

Η Μελέκ είναι ανήσυχη. Αν και φεύγει μαζί με τον Γιουσούφ ξέρει πως η Αρζού δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι. Ο Γιουσούφ της ζητάει να τον εμπιστευθεί. Ο Τζεβαχίρ προσλαμβάνει ξανά την Σουνά και την Αϊσέλ και έρχεται σε σύγκρουση με την Αρζού. Η Αρζού του μιλάει πολύ άσχημα μπροστά στις εργάτριες και ο Τζεβαχίρ έρχεται σε δύσκολη θέση. Πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο του Γιουσούφ και του προτείνει να συνεργαστούν για να ξεφορτωθούν την Αρζού. Ο Ερκούτ στέλνει κάπου τον Βεϊσέλ με πολλά χρήματα. Βγάζοντας όμως τα χρήματα από χρηματοκιβώτιο, του πέφτει ένα πακέτο και δεν το βλέπει. Η Ασουμάν μπαίνει αργότερα στο γραφείο του και το βρίσκει.

Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να χάσετε, είναι το σούπερ αποκλειστικό που σας έχουμε για την εγκυμοσύνη της Αρζού. Δείτε το εδώ και θα "μείνετε"!

Καταλαβαίνει ότι το πακέτο έχει μέσα ναρκωτικά. Η Μελέκ δεν ξέρει αν πρέπει να πιστέψουν τον Τζεβαχίρ. Ο Γιουσούφ είναι σίγουρος πως θα τους πουλήσει μόλις η Αρζού του δώσει πάλι χρήματα. Δεν θεωρεί πως πρέπει να τον εμπιστευθούν. Ο Γιουσούφ θυμάται τα λόγια της Αρζού σχετικά με το ότι είναι ερωτευμένος με τη Μελέκ. Η Μελέκ ανησυχεί για τη Σουνά και την Αϊσέλ. Ο Γιουσούφ βρίσκει λύση ώστε να έχουν και οι δύο δουλειά και στέγη. Από μια παρεξήγηση η Λεϊλά θεωρεί πως ο Γιουσούφ και η Μελέκ πρόκειται να παντρευτούν.

Elif  νέα επεισόδια

Φεύγει αποφασισμένη να εμποδίσει αυτό τον γάμο. Η Ασουμάν παίρνει το πακέτο και πηγαίνει να συναντήσει την Γκόντζα. Η Γκόντζα της λέει πως αυτή είναι η ευκαιρία τους να στείλουν τον Ερκούτ φυλακή. Η Ασουμάν σταματάει την Γκόντζα και της λέει πως μπορεί να κερδίσει πάλι την αγάπη του Ερκούτ. Η Γκόντζα της θυμίζει το παρελθόν και όσες φορές ο Ερκούτ της φέρθηκε απαίσια. Η δασκάλα της Ελίφ αποχαιρετά τα παιδιά στην τάξη. Η Μελέκ πηγαίνει να πάρει την Ελίφ από το σχολείο και της μιλάει για το τι συνέβη αλλά η σκέψη της Μελέκ είναι αλλού.

Η Ελίφ της ζητάει να πάνε στο βιβλιοπωλείο να αγοράσει κάποια βιβλία αλλά η Μελέκ διστάζει, είναι φανερό πως είναι μπερδεμένη. Η Αρζού λαμβάνει τα χαρτιά για το διαζύγιο. Η αστυνομία εισβάλει στην εταιρία του Ερκούτ και κάνει έρευνα στο γραφείο του. Ο φίλος του Γιουσούφ του λέει πως έχει καταλάβει από καιρό πως είναι ερωτευμένος με τη Μελέκ από τον τρόπο, που μιλάει για εκείνη. Η Μελέκ είναι στην πόρτα και ακούει τη συζήτησή τους…

Τρίτη 26/5

Επεισόδιο 592

Η Μελέκ έχει ακούσει τα πάντα αλλά και εκείνη και ο Γιούσουφ συμπεριφέρονται σαν να μην έχει συμβεί κάτι. Η Ελίφ μπαίνει στο βιβλιοπωλείο να βρει το βιβλίο της. Ο Ορχάν πιστεύει πως η Μελέκ δεν άκουσε κάτι από τη συζήτηση τους. Η αστυνομία ερευνά το γραφείο του Ερκούτ αλλά δεν βρίσκουν τίποτα. Ο Ερκούτ είχε ακούσει την Ασουμάν να τηλεφωνεί στην Γκόντζα, την ακολούθησε και έτσι έμαθε τα σχέδιά τους.

Η Λεϊλά είναι στο σπίτι της και κλαίει. Η μητέρα της πιέζεται να καλέσει τον Ονούρ και τη μητέρα του στο σπίτι της αλλά δεν ξέρει τι να κάνει επειδή η κόρη της είναι σε αυτή την κατάσταση. Η Λεϊλά της λέει πως άλλαξε γνώμη και ζητάει από τη μητέρα της να τους καλέσει. Ο Ερκούτ καλεί την Ασουμάν στο γραφείο του και τη ρωτάει ποιος κάλεσε την αστυνομία. Η Ασουμάν είναι αγχωμένη και αυτό ευχαριστεί τον Ερκούτ. Όταν φεύγει από το γραφείο του, καλεί τον Λατίφ και του λέει πως κάποιος δημιουργεί προβλήματα στη δουλειά τους. Η Τουλάι επισκέπτεται την Αλιγιέ και τους μιλάει για την Αϊλά και τη συμπεριφορά της.

Όταν βλέπει τη Σιταρέ, ρωτάει για εκείνη. Η Αρζού αισθάνεται άσχημα επειδή ο δικηγόρος του Ουμίτ της έστειλε χαρτιά διαζυγίου. Δεν θέλει να χωρίσει. Εξάλλου αν το κάνει θα πρέπει να πληρώσει πολλά χρήματα. Αποφασίζει να καλοπιάσει τον Ουμίτ και να του μαγειρέψει αλλά νιώθει μια ζαλάδα και πηγαίνει να ξεκουραστεί. Ο Ονούρ και η Λεϊλά βγαίνουν για δείπνο και ο νεαρός της λέει πως είναι ερωτευμένος μαζί της από πολύ καιρό. Της προτείνει να πάνε μαζί σε μια συναυλία και εκείνη δέχεται απρόθυμα.

Η Αρζού ετοιμάζει τραπέζι αλλά ο Ουμίτ δεν θέλει αλλά η Αρζού επιμένει. Ο Ουμίτ αισθάνεται μπερδεμένος. Πιστεύει πως η Αρζού προσπάθησε να τον δηλητηριάσει. Η Αρζού του λέει πως δεν θέλει να χωρίσουν αλλά ο Ουμίτ είναι αποφασισμένος. Η Αρζού δεν μπορεί να του αλλάξει γνώμη. Ο Γιουσούφ σκέφτεται τα λόγια του φίλου του και τον καιρό που έχει περάσει μαζί με τη Μελέκ. Παραδέχεται πως είναι ερωτευμένος. Το βράδυ δεν πηγαίνει στο σπίτι. Και η Μελέκ νιώθει τα ίδια συναισθήματα και είναι λυπημένη επειδή ο Γιουσούφ δεν ήρθε σπίτι το βράδυ…

Τετάρτη 27/5

Επεισόδιο 593

Η Αρζού νιώθει άρρωστη όλο το βράδυ και ο Ουμίτ δεν είναι σπίτι. Επιστρέφει το πρωί για να αλλάξει ρούχα. Η Αρζού έχει ναυτία και του λέει πως δεν είναι καλά αλλά ο Ουμίτ δεν την πιστεύει και την κοροϊδεύει. Η Αρζού του λέει πως τον χρειάζεται αλλά ο Ουμίτ νομίζει πως παίζει μαζί του. Η Αρζού δεν αντέχει άλλο τη συμπεριφορά του και του ζητάει να φύγει. Η Αρζού λίγο μετά λιποθυμάει.

Η Ασουμάν πέφτει θύμα απαγωγής. Η Αρζού είναι στο νοσοκομείο με την Γκόντζα και ο γιατρός της λέει πως είναι έγκυος. Η Γκόντζα σκέφτεται πως αυτό το μωρό θα καταστρέψει τα σχέδια της γιατί θα ενώσει ξανά τον Ουμίτ και την Αρζού. Είναι αποφασισμένη να μη γεννηθεί αυτό το παιδί. Οι άντρες του Λατίφ έχουν απαγάγει την Ασουμάν.

Ξαφνιάζεται όταν την αποκαλούν με το όνομά της. Από την κουβέντα η Ασουμάν καταλαβαίνει πως ο Ερκούτ είναι υπεύθυνος. Η Γκόντζα σερβίρει στην Αρζού το φαγητό της και την ακούει να μιλάει στο αγέννητο μωρό της και να λέει πως θα είναι μια υπέροχη οικογένεια με τον Ουμίτ. Η Γκόντζα αλλάζει τα χάπια της Αρζού με χάπια με δηλητήριο. Η Ασουμάν προσπαθεί να το σκάσει και τηλεφωνεί στην Γκόντζα, η οποία δεν απαντά.

Ο δικηγόρος της Αρζού συναντάει τον Τζεβαχίρ και του λέει πως η πελάτισσά του θέλει να αγοράσει την επιχείρησή του. Ο Τζεβαχίρ δηλώνει την άρνησή του και καλεί την Αρζού, η οποία δεν μπορεί να απαντήσει γιατί είναι αναίσθητη. Ο Λατίφ είναι στο γραφείο του Ερκούτ και μιλάνε όταν τον ενημερώνουν πως η Ασουμάν το έσκασε. Ο Ερκούτ γίνεται έξαλλοα και ο Λατίφ του λέει πως θα το βρει το κορίτσι αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα τελειώσουν τα προβλήματα του.

Ο Σελίμ επισκέπτεται τον Γιουσούφ για να πληρώσει το ενοίκιο αλλά εκείνος δεν παίρνει τα χρήματα. Ο Σελίμ επιμένει αλλά ο Γιουσούφ τον πείθει λέγοντας του πως δεν θα δεχθεί χρήματα αυτές τις δύσκολες μέρες. Η Αρζού ξυπνάει με άσχημη διάθεση και σε κακή κατάσταση. Καλεί την Γκόντζα αλλά εκείνη κάνει πως δεν ακούει. Η Ασουμάν προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Γκόντζα…

Πέμπτη 28/5

Επεισόδιο 594

Ο Σελίμ έχει μια ιδέα για να αποζημιώσουν τον Γιουσούφ για το ενοίκιο. Να κάνουν εκείνοι στο σπίτι κάποιες επισκευές. Όλοι συμφωνούν και ξεκινάνε δουλειά.Η Τουλάι μιλάει στον Βεϊσέλ για την επίσκεψη της στην οικογένεια Εμίρογλου και του λέει πως μια άγνωστη γυναίκα μένει μαζί τους και αυτό δεν της άρεσε καθόλου. Η Μελέκ είναι χαμένη στις σκέψεις της για τον Γιουσούφ όταν έρχεται η Ελίφ και της λέει πως κλέφτες μπήκαν στο σπίτι του φίλου της Ερκάν.

Ένα αυτοκίνητο χτυπάει την Ασουμάν. Η Αϊλά πηγαίνει να κάνει γυμναστική αλλά όταν επιστρέφει σπίτι λιποθυμάει. Ο Μουράτ τη μεταφέρει στο κρεβάτι και ο Βεϊσέλ είναι θυμωμένος μαζί του επειδή η κοπέλα προσπαθούσε όλη μέρα να επικοινωνήσει μαζί του και εκείνος δεν είχε φορτίσει το τηλέφωνό του. Η Αρζού λέει στον Ουμίτ πως είναι έγκυος και εκείνος δεν ξέρει τι να πει. Το βράδυ ένας κλέφτης μπαίνει στο σπίτι της οικογένειας Εμίρογλου και η Ελίφ τον ακούει και βάζει τις φωνές.

Η οικογένεια μαζεύεται στο σαλόνι και βλέπουν τον κλέφτη, ο οποίος έχει πάρει την Ελίφ όμηρο. Ο Σελίμ του προσφέρει λεφτά για να αφήσει την Ελίφ. Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο Γιουσούφ πίσω από τον κλέφτη και τον ακινητοποιεί. Όλα έχουν καλό τέλος αλλά η Ελίφ είναι τρομοκρατημένη. Η αστυνομία φτάνει και συλλαμβάνει τον κλέφτη.

Η Αρζού ζητάει τη βοήθεια της Γκόντζα για να πείσει τον Ουμίτ ότι είναι έγκυος αλλά η Γκόντζα φροντίζει ακριβώς για το αντίθετο. Η Αρζού είναι απελπισμένη και κλαίει. Η Αϊλά νιώθει άσχημα και τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Ο Μουράτ αρχίζει να σκέφτεται πως όλο αυτό το διάστημα ήταν άδικος με την Αϊλά και δεν της φέρθηκε σωστά…

Παρασκευή 29/5

Επεισόδιο 595

Ο Βεϊσέλ βρίσκεται στο νοσοκομείο με την Αϊλά και βλέπει να μεταφέρουν μια κοπέλα, που του φαίνεται ότι είναι η Ασουμάν. Όμως στη συνέχεια σκέφτεται πως αν η Ασουμάν είχε κάποιο πρόβλημα θα του το είχαν πει ο Ερκούτ ή η Γκόντζα. Ο Γιουσούφ πηγαίνει για ψάρεμα με τη Μελέκ και την Ελίφ. Η Ασουμάν ανακτά τις αισθήσεις της και η νοσοκόμα της λέει πως πρέπει να δώσει κατάθεση στην αστυνομία για τον τραυματισμό της.

Η Ασουμάν σκέφτεται πως πρέπει να το σκάσει γιατί οι άντρες του Λατίφ μπορεί να τη βρουν. Έτσι φεύγει πριν έρθουν να τη δουν οι γιατροί. Ο δικηγόρος φίλος του Γιουσούφ, ο Ορχάν, μιλάει με τον Τζεβαχίρ. Τον κατηγορεί ότι μαχαίρωσε τον Γιουσούφ και πως η αλήθεια θα αποκαλυφθεί στο δικαστήριο. Ο Τζεβαχίρ του λέει πως είναι αθώος. Στη συνέχεια τηλεφωνεί στην Αρζού αλλά εκείνη δεν απαντάει.

Μετά καλεί τον Ουμίτ αλλά ούτε εκείνος του απαντάει. Ο Μουράτ φέρεται όμορφα στην Αϊλά. Προσπαθεί να της φτιάξει τη διάθεση και η Αϊλά δεν ξέρι τι να σκεφθεί. Ενώ ψαρεύουν ένα φωτογράφος πλησιάσει τον Γιουσούφ, τη Μελέκ και την Ελίφ και τους προτείνει να τους βγάλει μια φωτογραφία. Η Μελέκ λέει πως δεν είναι απαραίτητο αλλά η Ελίφ επιμένει να το κάνουν γιατί δεν θέλει να ξεχάσει αυτή την ωραία μέρα. Οι τρεις τους αισθάνονται σαν οικογένεια όταν βγάζουν τη φωτογραφία.

Ο Τζεβαχίρ εισβάλει στο σπίτι της Αρζού. Η Γκόντζα προσπαθεί να τον εμποδίσει αλλά εκείνος θέλει να μιλήσει με τον Ουμίτ. Του λέει πως η Αρζού του έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα και ο Ουμίτ του απαντάει πως δεν τον ενδιαφέρει. Ο Τζεβαχίρ του λέει πως ο δικηγόρος τον κατηγορεί για τον τραυματισμό του Γιουσούφ και πως θέλει πίσω το απειλητικό γράμμα, που έστειλαν στην Αρζού γιατί είναι η απόδειξη της αθωότητάς του. Η Γκόντζα ακούει τη συζήτησή τους. Ο Ουμίτ διώχνει τον Τζεβαχίρ από το σπίτι και όταν φεύγει και εκείνος, η Γκόντζα ψάχνει παντού για να βρει το γράμμα. Ο Ονούρ κάνει πρόταση γάμου στη Λέιλα.

Η Ασουμάν επισκέπτεται την οικογένεια Εμίρογλου για να δει την Ιντζί. Η Μελέκ καταλαβαίνει από τα μισόλογά της ότι κάτι την απασχολεί. Η Ασουμάν είναι φοβισμένη επειδή ξέρει πως οι άντρες του Λατίφ την κυνηγάνε. Η Γκόντζα βρίσκει το γράμμα στο συρτάρι του Ουμίτ. Καθώς το κρατάει στα χέρια με τη σφαίρα, ο Ουμίτ την καλεί. Η οικογένεια Εμίρογλου επιφυλάσσει μια έκπληξη στον Γιουσούφ και του προτείνει να μείνει μόνιμα στο σπίτι μαζί τους. Ο Γιουσούφ δεν ξέρει τι να πει…

TAGS