Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έρωτας Μετά: Αυτά είναι τα 3 νέα επεισόδια (25-27/5)! Δείτε τα πριν τα παίξει στον ALPHA

Η επίσκεψη του Κωνσταντίνου στην Ηλέκτρα και ο φόβος της Άννας

Έρωτας Μετά: Αυτά είναι τα 3 νέα επεισόδια (25-27/5)! Δείτε τα πριν τα παίξει στον ALPHA
TV24 25.05.2020 07:04
Από Youweekly Team

Εδώ θα βρείτε τα 3 νέα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του ALPHA, Έρωτας Μετά, πριν τα δείξει η τηλεόραση, για την εβδομάδα 25-27/5! Είστε έτοιμοι να μάθετε όλες τις ανατροπές που θα συμβούν στην σειρά πρώτοι από όλους;

Πάμε να... υπογραμμίσουμε τα πιο κύρια περιστατικά στα επεισόδια που ακολουθούν πριν διαβάσετε αναλυτικά παρακάτω τις εξελίξεις.

  • Ο Δημήτρης προσπαθεί να ξεσκεπάσει τον Λεγάτο, παρουσία της Σοφίας αλλά τελικά δεν καταφέρνει τίποτα.
  • Ο Λεγάτος πηγαίνει την Άννα στο ίδιο πάρκο που και η Ειρήνη βγάζει βόλτα τον Μιχαλάκη, με κίνδυνο να τους δει.
  • Ο Νίκος και ο Δημήτρης, έχοντας δει τον Λεγάτο να μπαίνει στο διαμέρισμα που πιστεύουν πως κρατάει την Άννα, περιμένουν να τον δουν να φεύγει για να μπουκάρουνε.

Δείτε αναλυτικά παρακάτω τα 3 νέα επεισόδια του Έρωτας Μετά για την εβδομάδα 25-27/5 πριν τα παίξει στον ALPHA

Δείτε εδώ, επίσης, μια ανατριχιαστική ανάρτηση που έκανε η Βάσω Λασκαράκη για το Έρωτας Μετά.

Έρωτας μετά Επεισόδιο 86

Ο Δημήτρης προσπαθεί να ξεσκεπάσει τον Λεγάτο, παρουσία της Σοφίας αλλά τελικά δεν καταφέρνει τίποτα. Ο Χρήστος καλείται στο αστυνομικό τμήμα για να αναγνωρίσει τον Θοδωρή σε σχέση με την απόπειρα δολοφονίας κατά του Αποστόλη. Μετά το πρώτο της βράδυ στο ξενοδοχείο, η Ηλέκτρα δέχεται επίσκεψη από τον Κων/νο που της λέει να γυρίσει στο σπίτι και πως ο ίδιος θα μείνει εκεί. Ο Γιώργος προσπαθεί να πιέσει τον Θοδωρή για να μάθει τι ξέρει ενώ την ίδια στιγμή ο Ηλίας λέει στην Κατερίνα να ενημερώσει την Όλγα για το σχέδιο εισαγωγής της Δούκα στο χρηματιστήριο.

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

Έρωτας μετά Επεισόδιο 87

Ο Λεγάτος πηγαίνει την Άννα στο ίδιο πάρκο που και η Ειρήνη βγάζει βόλτα τον Μιχαλάκη, με κίνδυνο να τους δει. Ο Γιώργος και ο Τόνι κάνουν έρευνα στο αμάξι της Αλίκης και βρίσκουν ένα όπλο κι ένα κλειδί το οποίο δεν ξέρουν τι ανοίγει. Ο Δημήτρης ζητάει από τον Νίκο να τον βοηθήσει με το θέμα του Λεγάτου, ενώ ο Κωνσταντίνος έρχεται σε σύγκρουση με τη Μάγδα σχετικά με την πρόταση του Ηλία για το χρηματιστήριο. Ένα μήνα πριν το ατύχημα, η Άννα αρχίζει να φοβάται ότι τα πράγματα έχουν αγριέψει με τους εκβιασμούς κι έτσι ο Κωνσταντίνος αναγκάζεται να βρει έναν τρόπο να τα τακτοποιήσει όλα προτού να είναι αργά.

Έρωτας μετά Επεισόδιο 88

Ο Νίκος και ο Δημήτρης, έχοντας δει τον Λεγάτο να μπαίνει στο διαμέρισμα που πιστεύουν πως κρατάει την Άννα, περιμένουν να τον δουν να φεύγει για να μπουκάρουνε. Η ανακάλυψη των ψεύτικων διαβατηρίων της Αλίκης και του Αλέξανδρου φέρνει καινούρια ερωτήματα στο φως πράγμα που κάνει τον Παπαδόπουλο να στραφεί στην Όλγα για απαντήσεις. Ο Χρήστος, βλέποντας τον Αποστόλη τόσο πιεσμένο σκέφτεται να του προτείνει να δουλέψουν μαζί. Η Όλγα μαθαίνει ότι είναι έγκυος και αποφασίζει να διακόψει την εγκυμοσύνη της. Ένα μήνα πριν το ατύχημα, ο Νίκος γυρίζει σπίτι νωρίτερα και ακούει κρυφά ένα τηλεφώνημα της Άννας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αποκλειστικό! Βγαίνει το διαζύγιο Ηλέκτρας - Κωνσταντίνου στο Έρωτας Μετά

Κώστας Νικούλι: Ο "Δημήτρης" από το Έρωτας Μετά αποκαλύπτει! Ο Λεγάτος κρατάει την Άννα!

Share