Elif: Φωτιά οι εξελίξεις (25/5) - Η αστυνομία εισβάλει στην εταιρία του Ερκούτ

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Elif: Φωτιά οι εξελίξεις (25/5) - Η αστυνομία εισβάλει στην εταιρία του Ερκούτ

Φωτιά οι εξελίξεις και στο σημερινό επεισόδιο(25/5) της ξένης σειράς Elif. Η αστυνομία εισβάλει στην εταιρία του Ερκούτ και κάνει έρευνα στο γραφείο του. Ο φίλος του Γιουσούφ του λέει πως έχει καταλάβει από καιρό πως είναι ερωτευμένος με τη Μελέκ από τον τρόπο, που μιλάει για εκείνη.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στο Star

Δευτέρα 25/5 - Επεισόδιο 591

Η Μελέκ είναι ανήσυχη. Αν και φεύγει μαζί με τον Γιουσούφ ξέρει πως η Αρζού δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι. Ο Γιουσούφ της ζητάει να τον εμπιστευθεί. Ο Τζεβαχίρ προσλαμβάνει ξανά την Σουνά και την Αϊσέλ και έρχεται σε σύγκρουση με την Αρζού. Η Αρζού του μιλάει πολύ άσχημα μπροστά στις εργάτριες και ο Τζεβαχίρ έρχεται σε δύσκολη θέση. Πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο του Γιουσούφ και του προτείνει να συνεργαστούν για να ξεφορτωθούν την Αρζού. Ο Ερκούτ στέλνει κάπου τον Βεϊσέλ με πολλά χρήματα. Βγάζοντας όμως τα χρήματα από το χρηματοκιβώτιο, του πέφτει ένα πακέτο και δεν το βλέπει. Η Ασουμάν μπαίνει αργότερα στο γραφείο του και το βρίσκει.

Καταλαβαίνει ότι το πακέτο έχει μέσα ναρκωτικά. Η Μελέκ δεν ξέρει αν πρέπει να πιστέψουν τον Τζεβαχίρ. Ο Γιουσούφ είναι σίγουρος πως θα τους πουλήσει μόλις η Αρζού του δώσει πάλι χρήματα. Δεν θεωρεί πως πρέπει να τον εμπιστευθούν. Ο Γιουσούφ θυμάται τα λόγια της Αρζού σχετικά με το ότι είναι ερωτευμένος με τη Μελέκ. Η Μελέκ ανησυχεί για τη Σουνά και την Αϊσέλ. Ο Γιουσούφ βρίσκει λύση ώστε να έχουν και οι δύο δουλειά και στέγη. Από μια παρεξήγηση η Λεϊλά θεωρεί πως ο Γιουσούφ και η Μελέκ πρόκειται να παντρευτούν.

Φεύγει αποφασισμένη να εμποδίσει αυτό τον γάμο. Η Ασουμάν παίρνει το πακέτο και πηγαίνει να συναντήσει την Γκόντζα. Η Γκόντζα της λέει πως αυτή είναι η ευκαιρία τους να στείλουν τον Ερκούτ φυλακή. Η Ασουμάν σταματάει την Γκόντζα και της λέει πως μπορεί να κερδίσει πάλι την αγάπη του Ερκούτ. Η Γκόντζα της θυμίζει το παρελθόν και όσες φορές ο Ερκούτ της φέρθηκε απαίσια. Η δασκάλα της Ελίφ αποχαιρετά τα παιδιά στην τάξη. Η Μελέκ πηγαίνει να πάρει την Ελίφ από το σχολείο και της μιλάει για το τι συνέβη αλλά η σκέψη της Μελέκ είναι αλλού.

Η Ελίφ της ζητάει να πάνε στο βιβλιοπωλείο να αγοράσει κάποια βιβλία αλλά η Μελέκ διστάζει, είναι φανερό πως είναι μπερδεμένη. Η Αρζού λαμβάνει τα χαρτιά για το διαζύγιο. Η αστυνομία εισβάλει στην εταιρία του Ερκούτ και κάνει έρευνα στο γραφείο του. Ο φίλος του Γιουσούφ του λέει πως έχει καταλάβει από καιρό πως είναι ερωτευμένος με τη Μελέκ από τον τρόπο, που μιλάει για εκείνη. Η Μελέκ είναι στην πόρτα και ακούει τη συζήτησή τους…Έχουμε όμως και ένα αποκλειστικό φωτιά για την σειρά Elif. Δείτε το εδώ.Ο Ουμίτ, δεν πιστεύει ότι η Αρζού είναι έγκυος.

Οι εξελίξεις θα είναι όμως "φωτιά" και στο επόμενο επεισόδιο της Elif - Ο Ερκούτ καλεί την Ασουμάν στο γραφείο του και...

Τρίτη 26/5 - Επεισόδιο 592

Η Μελέκ έχει ακούσει τα πάντα αλλά και εκείνη και ο Γιούσουφ συμπεριφέρονται σαν να μην έχει συμβεί κάτι. Η Ελίφ μπαίνει στο βιβλιοπωλείο να βρει το βιβλίο της. Ο Ορχάν πιστεύει πως η Μελέκ δεν άκουσε κάτι από τη συζήτηση τους. Η αστυνομία ερευνά το γραφείο του Ερκούτ αλλά δεν βρίσκουν τίποτα. Ο Ερκούτ είχε ακούσει την Ασουμάν να τηλεφωνεί στην Γκόντζα, την ακολούθησε και έτσι έμαθε τα σχέδιά τους.

Η Λεϊλά είναι στο σπίτι της και κλαίει. Η μητέρα της πιέζεται να καλέσει τον Ονούρ και τη μητέρα του στο σπίτι της αλλά δεν ξέρει τι να κάνει επειδή η κόρη της είναι σε αυτή την κατάσταση. Η Λεϊλά της λέει πως άλλαξε γνώμη και ζητάει από τη μητέρα της να τους καλέσει. Ο Ερκούτ καλεί την Ασουμάν στο γραφείο του και τη ρωτάει ποιος κάλεσε την αστυνομία. Η Ασουμάν είναι αγχωμένη και αυτό ευχαριστεί τον Ερκούτ. Όταν φεύγει από το γραφείο του, καλεί τον Λατίφ και του λέει πως κάποιος δημιουργεί προβλήματα στη δουλειά τους. Η Τουλάι επισκέπτεται την Αλιγιέ και τους μιλάει για την Αϊλά και τη συμπεριφορά της.

Όταν βλέπει τη Σιταρέ, ρωτάει για εκείνη. Η Αρζού αισθάνεται άσχημα επειδή ο δικηγόρος του Ουμίτ της έστειλε χαρτιά διαζυγίου. Δεν θέλει να χωρίσει. Εξάλλου αν το κάνει θα πρέπει να πληρώσει πολλά χρήματα. Αποφασίζει να καλοπιάσει τον Ουμίτ και να του μαγειρέψει αλλά νιώθει μια ζαλάδα και πηγαίνει να ξεκουραστεί. Ο Ονούρ και η Λεϊλά βγαίνουν για δείπνο και ο νεαρός της λέει πως είναι ερωτευμένος μαζί της από πολύ καιρό. Της προτείνει να πάνε μαζί σε μια συναυλία και εκείνη δέχεται απρόθυμα.

Η Αρζού ετοιμάζει τραπέζι αλλά ο Ουμίτ δεν θέλει αλλά η Αρζού επιμένει. Ο Ουμίτ αισθάνεται μπερδεμένος. Πιστεύει πως η Αρζού προσπάθησε να τον δηλητηριάσει. Η Αρζού του λέει πως δεν θέλει να χωρίσουν αλλά ο Ουμίτ είναι αποφασισμένος. Η Αρζού δεν μπορεί να του αλλάξει γνώμη. Ο Γιουσούφ σκέφτεται τα λόγια του φίλου του και τον καιρό που έχει περάσει μαζί με τη Μελέκ. Παραδέχεται πως είναι ερωτευμένος. Το βράδυ δεν πηγαίνει στο σπίτι. Και η Μελέκ νιώθει τα ίδια συναισθήματα και είναι λυπημένη επειδή ο Γιουσούφ δεν ήρθε σπίτι το βράδυ…

TAGS