Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γυναίκα χωρίς όνομα: Καταιγιστικές οι εξελίξεις (25/5) - Η Έλλη αποφασίζει να φύγει κρυφά από τον Χατζή

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Καταιγιστικές οι εξελίξεις (25/5) - Η Έλλη αποφασίζει να φύγει κρυφά από τον Χατζή
TV24 25.05.2020 08:04
Από Πένυ Πέτρου

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (25/5) της σειράς Γυναίκα χωρίς όνομα. Η Έλλη αποφασίζει να φύγει κρυφά από τον Χατζή για να γεννήσει μακριά του και να γλιτώσει το παιδί τους από τα δολοφονικά του σχέδια.

Αναλυτικά όλα όσα θα δούμε στον ANT1

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 126: Ο Αργύρης δέχεται τηλεφώνημα από έναν δικηγόρο που του ανακοινώνει το θάνατο ενός αγαπημένου του συγγενή, αλλά και πως είναι ο μοναδικός κληρονόμος της μεγάλης του περιουσίας. Η Κάτια συνειδητοποιεί τον λόγο που η Εύα πλησίασε τον Αργύρη και βάζει στόχο να την ξεσκεπάσει. Η φωτογραφία της Μαρίνας από τη φυλακή έχει φτάσει στα χέρια του αστυνόμου κι έτσι αναγκάζεται να του πει όλη την αλήθεια για τη ζωή της.

Η Έλλη αποφασίζει να φύγει κρυφά από τον Χατζή για να γεννήσει μακριά του και να γλιτώσει το παιδί τους από τα δολοφονικά του σχέδια. Παράλληλα, η Μαρίνα, με τη βοήθεια της Κλειούς, στήνει μια παγίδα για να συλληφθεί ο Νίκος. Και αν δεν θέλετε να χάσετε τίποτα από την αγαπημένη σας σειρά σας έχουμε εδώ συγκεντρωμένες όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας. Για να είστε πάντα ένα βήμα μπροστά.

πρωταγωνιστές σειράς Γυναίκα χωρίς όνομα

Καταιγιστικές οι εξελίξεις και στο αυριανό επεισόδιο (26/5) της σειράς Γυναίκα χωρίς όνομα - Ο Κωστής συνειδητοποιεί με τρόμο τις προθέσεις του Χατζή εναντίον της Έλλης

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 127: Η Κάτια είναι ανοιχτή σε πολλά μέτωπα: Από τη μια, δεν μπορεί να υποψιαστεί την εμμονή της Μάρθας εναντίον της και από την άλλη, αποφασισμένη να προστατέψει τον Αργύρη, στριμώχνει και κατηγορεί ευθέως την Εύα για πλεκτάνη. Εκείνη απ’ τη μεριά της προσπαθεί με ψέματα να κάμψει τις αντιρρήσεις του Γιάννη και να τον πείσει να συνεργαστεί μαζί της προκειμένου να αποσπάσουν χρήματα απ’ τον Αργύρη. Ο Κωστής συνειδητοποιεί με τρόμο τις προθέσεις του Χατζή εναντίον της Έλλης.

Η πληροφορία ότι ο Αστυνόμος γνωρίζει πια την αληθινή ταυτότητα της Μαρίνας πέφτει σαν βόμβα πάνω σε όλους. Η Μαρίνα είναι απελπισμένη. Βλέπει πια το μέλλον της στη φυλακή και δεν μπορεί να αντέξει αυτή την προοπτική. Καμμιά παρηγοριά δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο της στην ιδέα ότι θα αποχωριστεί και πάλι την κόρη της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αποκλειστικό! Γάμος "βόμβα" στο Γυναίκα χωρίς Όνομα - Η Εύα σε τραγική κατάσταση

Συγκλονίζει η «Μαρίνα» από το Γυναίκα χωρίς όνομα: «Βοηθήθηκα με αυτή...»

Share