Alphatv: Η νέα σειρά με τα πρόσωπα έκπληξη που θα βάλει «φωτιά» στα νούμερα

Οι τρεις ηθοποιοί που θα συνεργαστούν και θα «τρελάνουν» κόσμο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Alphatv: Η νέα σειρά με τα πρόσωπα έκπληξη που θα βάλει «φωτιά» στα νούμερα

Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει προς το τέλος της και ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για τα προγράμματα που θα έρθουν στις οθόνες μας από το νέο έτος. Στον Alpha όπως φαίνεται, θα έρθει μια σειρά με πρωταγωνίστριες πρόσωπα έκπληξη και θα βάλει «φωτιά» στα νούμερα της τηλεθέασης.

Σύμφωνα με το «Mytv», στο κανάλι, επικρατεί έντονη κινητικότητα μιας και τα στελέχη του βρίσκονται στην τελική διαμόρφωση του νέου προγράμματος. Μία από τις προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι μία νέα κωμική σειρά σε σκηνοθεσία Αντώνη Αγγελόπουλου, η οποία έχει στο επίκεντρο τις ιστορίες τριών μαμάδων με τους γιους τους.

Για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους είχαν γίνει συζητήσεις με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου, την Ελένη Ράντου και τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη. Ωστόσο, θα αργήσει να έρθει στις τηλεοπτικές μας οθόνες.

Η διοίκηση του σταθμού ενημέρωσε ότι η συγκεκριμένη ιδέα πρέπει να «παγώσει» για λίγο, καθώς λόγω των εξελίξεων του κορωνοϊού και τα νέα δεδομένα, ο προϋπολογισμός της κρίνεται σχεδόν απαγορευτικός.

Μπορεί στον Alphatv να έχουμε νέα προγράμματα και πρόσωπα από τη νέα σεζόν, ωστόσο ένα μεγάλο όνομα φεύγει. Αυτό της Ελένης Μενεγάκη. Αυτοί είναι οι λόγοι της αποχώρησης της.

Τα νέα πρόσωπα του Alphatv που θα βάλουν επίσης «φωτιά» στα νούμερα

Με την Ελένη Μενεγάκη να έχει ανακοινώσει την αποχώρησή της από την τηλεόραση, ο ALPHA ετοιμάζεται να κάνει μία κίνηση - ματ προκειμένου να καταφέρει να "τσακίσει" τον ανταγωνισμό και να πάρει την πρώτη θέση στη "μάχη" της τηλεθέασης.

Την Πέμπτη η Ελένη Μενεγάκη, έκανε την ανακοίνωση στον αέρα του ALPHA, ρίχνοντας μία κανονική "βόμβα". Από εκείνη τη στιγμή, έχει γίνει πολύς λόγος, σχετικά με το ποιο θα είναι το πρόσωπο που θα την αντικαταστήσει.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής «Έλα χαμογέλα», δύο ονόματα είναι αυτά που έχουν ακουστεί περισσότερο για την αντικατάσταση της γνωστής παρουσιάστριας. Το ένα είναι αυτό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, και το άλλο, αυτό της Βάσως Λασκαράκη.

Αυτό που πρόκειται να κάνει ωστόσο ο ALPHA, είναι να βάλει τη Βάσω Λασκαράκη σε μία δική της εκπομπή, η οποία θα προβάλλεται 10-12, δηλαδή αμέσως μετά το Happy Day, ενώ στις 12 τη σκυτάλη θα παίρνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία θα βρίσκεται στον αέρα μέχρι και τις 2, με ένα γυναικείο magazino. Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τη συμφωνία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον ALPHA.

TAGS