Ο Γιατρός: Συγκλονιστικό το σημερινό επεισόδιο (26/5) - Ο Αλί έρχεται αντιμέτωπος με μια δραματική εμπειρία

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Γιατρός: Συγκλονιστικό το σημερινό επεισόδιο (26/5) - Ο Αλί έρχεται αντιμέτωπος με μια δραματική εμπειρία

Ο Αλί στο σημερινό επεισόδιο της αγαπημένης, πλέον, σειράς του ΣΚΑΙ, ο Γιατρός (26/5) θα έρθει αντιμέτωπος με μια δραματική εμπειρία μέσα στο νοσοκομείο αφού ο φονικός ιός που θα εξαπλωθεί στο νοσοκομείο θα φέρει τα πάνω κάτω.

Όλες οι εξελίξεις για το σημερινό επεισόδιο (26/5) της σειράς "Ο Γιατρός"

Επεισόδιο 28

Το νοσοκομείο Μπερχαγιάτ έρχεται αντιμέτωπο με έναν άγνωστο ιό, ο οποίος μεταδίδεται ανεξέλεγκτα, δεν έχει γνωστή θεραπεία και προκαλεί την κατάληξη του ασθενή στις περισσότερες περιπτώσεις. Για τον λόγο αυτό, ο Φέρμαν, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων, αποφασίζει να αποκλείσει τον χώρο των επειγόντων περιστατικών για να αποτρέψει την εξάπλωση του ιού. Με αυτή την κίνηση, οι γιατροί του νοσοκομείου δεν μπορούν πια να μετακινηθούν στα τμήματα που τους χρειάζονται. Ακόμα χειρότερα, θα πρέπει να διαχειριστούν την κατάσταση ώστε οι υπόλοιποι άνθρωποι που έχουν αποκλειστεί στην επικίνδυνη ζώνη, ασθενείς, συνοδοί και επισκέπτες, να παραμείνουν ψύχραιμοι και να λάβουν την ιατρική φροντίδα που χρειάζονται. Ο Αλί, με τη Νάζλι στο πλευρό του, θα πρέπει να χρησιμοποιήσει κάθε απόθεμα δύναμης που διαθέτει για να αντεπεξέλθει σε αυτή τη δραματική εμπειρία.

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδιο αυτής της εβδομάδας (25-29/5) πριν τα δείξει στον ΣΚΑΙ

Ωστόσο, ο Αλί έχει βιώσει και μια δραματική εμπειρία στην πραγματική του ζωή...

Ο Γιατρός: Το άγνωστο δράμα του τηλεοπτικού «Αλί»

Ο τηλεοπτικός «Αλί» είναι ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς «Ο Γιατρός». Με τη φήμη του να έχει φτάσει στα ύψη, βγήκε στη δημοσιότητα, το άγνωστο δράμα που βίωσε στα παιδικά του χρόνια, καθώς και η σχέση του με την οικογένειά του.

Η αγαπημένη σειρά προβάλλεται καθημερινά από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και έχει ήδη καταφέρει να καθηλώσει το κοινό, το οποίο έχει συγκινηθεί ιδιαίτερα, με την απίστευτη ιστορία του «Αλί».

Αυτό είναι το άγνωστο δράμα του τηλεοπτικού «Αλί»

«Με τον αδελφό μου δεν βλεπόμασταν για πολλά χρόνια. Έχουμε διαφορά οκτώ χρόνια. Όταν με είδε για πρώτη φορά, ήμουν τεσσάρων χρόνων» έχει αποκαλύψει ο ίδιος, σε μία συνέντευξη που είχε παραχωρήσει.

«Οι οικογένειες του πατέρα μου και της μητέρας μου ήταν λιγάκι μακριά η μία από την άλλη. Ο ένας μας έμενε με τη μία γιαγιά και ο άλλος με την άλλη και τους θείους. Δηλαδή ήμασταν σαν δύο ξεχωριστές οικογένειες και δεν μπορούσαμε να βλεπόμαστε. Και μάλιστα, ο αδελφός μου, με το παιδικό μυαλό του, θύμωνε μαζί μου. Την πρώτη στιγμή που με είδε είπε, “Σγουρομάλλη, είσαι κάτι πολύ γλυκό, από αυτή τη στιγμή κι έπειτα σε αγαπώ πολύ”. Μετά αποδεχτήκαμε αναγκαστικά αυτά που ζούσαμε και αγαπήσαμε πολύ ο ένας τον άλλο».

Μόλις έμαθε ο Τανέρ Ολμέζ τον ρόλο που θα έπαιζε στην αγαπημένη σειρά, επέλεξε να βρεθεί με ανθρώπους που έχουν αυτισμό, προκειμένου να καταλάβει ακριβώς τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρονται. «Έπρεπε όλα να είναι ξεκάθαρα και χωρίς υπερβολές. Γι’ αυτό τον λόγο συναντήθηκα με άτομα με αυτισμό, μπήκα στα σπίτια τους και στα δωμάτιά τους. Όταν τα συναντούσα, στεκόμουν σιωπηλός χωρίς να μιλώ καθόλου, δεν είχα υπερβολική οπτική επαφή μαζί τους και δεν τα κοιτούσα επίμονα, για να τα παρατηρήσω. Με βασάνιζε η σκέψη ότι ίσως να τα ενοχλώ. Πολλές φορές ο λαιμός μου δενόταν κόμπος, πήγαινα σε μια γωνία για να βάλω τα κλάματα», σχολίασε ο ίδιος.

Ο Γιατρός - Αλί