Χαμός στις Άγριες Μέλισσες σήμερα 26/5 - Σε κίνδυνο η ζωή της Ελένης

Αποκλειστικά πλάνα από το σημερινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμός στις Άγριες Μέλισσες σήμερα 26/5 - Σε κίνδυνο η ζωή της Ελένης

Χαμός πρόκειται να επικρατήσει και στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες», που προβάλλεται καθημερινά μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 στην prime time ζώνη. Σε κίνδυνο θα μπει η ζωή της Ελένης και οι εξελίξεις είναι σοκαριστικές.

Σας έχουμε το σημερινό επεισόδιο της σειράς πριν προβληθεί στην τηλεόραση και είναι συγκλονιστικό. Τι συμβαίνει με την Ελένη και θα περάσει δύσκολα;

Άγριες Μέλισσες εξελίξεις 26/5

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 95 - Σε κίνδυνο η ζωή της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες σήμερα 26/5

Ο Κυπραίος αναγκάζεται να παραδεχτεί στον μοναχό Ματθαίο την εγκληματική του πράξη κατά του Γεωργαλά όμως η ομολογία του θα πάρει μια απρόσμενη τροπή. Θα καταφέρει αυτήν την φορά ο Κυπραίος να γλυτώσει απ’ τις πράξεις του; Παράλληλα ο Λάμπρος έχοντας μάθει την παράνομη σχέση της Θεοδοσίας με τον Βασταρδή αποφασίζει να κάνει ένα παράτολμο βήμα ενώ την ίδια στιγμή ο Μιλτιάδης ψάχνει ανήσυχος τον γιο του. Η Ελένη αποφασίζει να εκμυστηρευτεί στον Φανούρη το σχέδιο εγκυμοσύνης των δυο κοριτσιών και ζητά τη βοήθεια του για να τις αποτρέψει.

Το σχέδιο του Κωνσταντή και του Μελέτη για να παγιδεύσουν τον Κλεομένη μέσω του Δημήτρη, κινδυνεύει να ναυαγήσει. Ο Προύσαλης προσπαθεί να πείσει την Βασούλα να καταθέσει εναντίον του Λια και έτσι να φτάσουν στην ενοχή του Δούκα όμως η Βασούλα φοβάται για την ζωή της, καθώς ο άντρας της, της φέρεται βίαια. Η Ελένη αναλαμβάνει να την πείσει εκείνη, όμως η ξαφνική παρουσία του Λια θα βάλει σε κίνδυνο και τις δυο γυναίκες.

Ωστόσο, η αρχή του τέλους έχει ξεκινήσει και για την οικογένεια Σεβαστού, που μετά από πολλά χρόνια τρομοκρατίας και κυριαρχίας έρχεται αντιμέτωπη με την αγανάκτηση των κατοίκων του χωριού οι οποίοι τους "καίνε"! Το TV24 σας έχει όλο το ρεπορτάζ "βόμβα" για την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες. Δείτε το εδώ.

Δείτε αποκλειστικά πλάνα από το σημερινό επεισόδιο