Έρωτας Μετά: Μεγάλη αγωνία για την Άννα - Το επεισόδιο (26/05) πριν παιχτεί στην τηλεόραση

Τρομερές εξελίξεις στη σειρά!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έρωτας Μετά: Μεγάλη αγωνία για την Άννα - Το επεισόδιο (26/05) πριν παιχτεί στην τηλεόραση

Πριν προλάβει να παιχτεί στην τηλεόραση, σας έχουμε το νέο επεισόδιο (26/05), της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, «Έρωτας Μετά». Οι εξελίξεις σήμερα φαίνεται να είναι ραγδαίες, μιας και η Άννα αισθάνεται μεγάλη αγωνία με τους εκβιασμούς που δέχεται.

Έρωτας μετά Επεισόδιο 87

Ο Λεγάτος πηγαίνει την Άννα στο ίδιο πάρκο που και η Ειρήνη βγάζει βόλτα τον Μιχαλάκη, με κίνδυνο να τους δει. Ο Γιώργος και ο Τόνι κάνουν έρευνα στο αμάξι της Αλίκης και βρίσκουν ένα όπλο κι ένα κλειδί το οποίο δεν ξέρουν τι ανοίγει. Ο Δημήτρης ζητάει από τον Νίκο να τον βοηθήσει με το θέμα του Λεγάτου, ενώ ο Κωνσταντίνος έρχεται σε σύγκρουση με τη Μάγδα σχετικά με την πρόταση του Ηλία για το χρηματιστήριο. Ένα μήνα πριν το ατύχημα, η Άννα αρχίζει να φοβάται ότι τα πράγματα έχουν αγριέψει με τους εκβιασμούς κι έτσι ο Κωνσταντίνος αναγκάζεται να βρει έναν τρόπο να τα τακτοποιήσει όλα προτού να είναι αργά.

Στο μεταξύ, η πρωταγωνίστρια της σειράς, Βάσω Λασκαράκη, ανέβασε μερικά τρομερά στιγμιότυπα από τα παρασκήνια. Δείτε τα εδώ και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό.

Έρωτας Μετά 26/5

Τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο του «Έρωτας Μετά»

Έρωτας μετά Επεισόδιο 88

Ο Νίκος και ο Δημήτρης, έχοντας δει τον Λεγάτο να μπαίνει στο διαμέρισμα που πιστεύουν πως κρατάει την Άννα, περιμένουν να τον δουν να φεύγει για να μπουκάρουνε. Η ανακάλυψη των ψεύτικων διαβατηρίων της Αλίκης και του Αλέξανδρου φέρνει καινούρια ερωτήματα στο φως πράγμα που κάνει τον Παπαδόπουλο να στραφεί στην Όλγα για απαντήσεις. Ο Χρήστος, βλέποντας τον Αποστόλη τόσο πιεσμένο σκέφτεται να του προτείνει να δουλέψουν μαζί. Η Όλγα μαθαίνει ότι είναι έγκυος και αποφασίζει να διακόψει την εγκυμοσύνη της. Ένα μήνα πριν το ατύχημα, ο Νίκος γυρίζει σπίτι νωρίτερα και ακούει κρυφά ένα τηλεφώνημα της Άννας.

Πάμε να... υπογραμμίσουμε τα πιο κύρια περιστατικά στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας:

  • Ο Δημήτρης προσπαθεί να ξεσκεπάσει τον Λεγάτο, παρουσία της Σοφίας αλλά τελικά δεν καταφέρνει τίποτα.
  • Ο Λεγάτος πηγαίνει την Άννα στο ίδιο πάρκο που και η Ειρήνη βγάζει βόλτα τον Μιχαλάκη, με κίνδυνο να τους δει.
  • Ο Νίκος και ο Δημήτρης, έχοντας δει τον Λεγάτο να μπαίνει στο διαμέρισμα που πιστεύουν πως κρατάει την Άννα, περιμένουν να τον δουν να φεύγει για να μπουκάρουνε.