Φρίκη στην Elif σήμερα 27/5 - Δηλητηριάζουν την εγκυμονούσα Αρζού

Το επεισόδιο πριν παιχτεί στην τηλεόραση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φρίκη στην Elif σήμερα 27/5 - Δηλητηριάζουν την εγκυμονούσα Αρζού

Φρίκη θα επικρατήσει στο σημερινό επεισόδιο της Τούρκικης σειράς «Elif». Η Γκόντζα μαθαίνει ότι η Αρζού είναι έγκυος στο παιδί του Ουμίτ και αποφασίζει να την δηλητηριάσει. Οι εξελίξεις 27/5 είναι καταιγιστικές.

Εκτός αυτού του τραγικού γεγονότος, σοκ προκαλεί και το πως η Ασουμάν θα πέσει θύμα απαγωγής. Το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από όλα, είναι «βόμβα».

Αναλυτικά οι εξελίξεις της Elif σήμερα 27/5

Επεισόδιο 593

Η Αρζού νιώθει άρρωστη όλο το βράδυ και ο Ουμίτ δεν είναι σπίτι. Επιστρέφει το πρωί για να αλλάξει ρούχα. Η Αρζού έχει ναυτία και του λέει πως δεν είναι καλά αλλά ο Ουμίτ δεν την πιστεύει και την κοροϊδεύει. Η Αρζού του λέει πως τον χρειάζεται αλλά ο Ουμίτ νομίζει πως παίζει μαζί του. Η Αρζού δεν αντέχει άλλο τη συμπεριφορά του και του ζητάει να φύγει. Η Αρζού λίγο μετά λιποθυμάει.

Η Ασουμάν πέφτει θύμα απαγωγής. Η Αρζού είναι στο νοσοκομείο με την Γκόντζα και ο γιατρός της λέει πως είναι έγκυος. Η Γκόντζα σκέφτεται πως αυτό το μωρό θα καταστρέψει τα σχέδια της γιατί θα ενώσει ξανά τον Ουμίτ και την Αρζού. Είναι αποφασισμένη να μη γεννηθεί αυτό το παιδί. Οι άντρες του Λατίφ έχουν απαγάγει την Ασουμάν.

Elif εξελίξεις 27/5

Ξαφνιάζεται όταν την αποκαλούν με το όνομά της. Από την κουβέντα η Ασουμάν καταλαβαίνει πως ο Ερκούτ είναι υπεύθυνος. Η Γκόντζα σερβίρει στην Αρζού το φαγητό της και την ακούει να μιλάει στο αγέννητο μωρό της και να λέει πως θα είναι μια υπέροχη οικογένεια με τον Ουμίτ. Η Γκόντζα αλλάζει τα χάπια της Αρζού με χάπια με δηλητήριο. Η Ασουμάν προσπαθεί να το σκάσει και τηλεφωνεί στην Γκόντζα, η οποία δεν απαντά. Δείτε εδώ αν η Αρζού χάσει ή όχι το παιδί. Αποκλειστικό σοκ.

Ο δικηγόρος της Αρζού συναντάει τον Τζεβαχίρ και του λέει πως η πελάτισσά του θέλει να αγοράσει την επιχείρησή του. Ο Τζεβαχίρ δηλώνει την άρνησή του και καλεί την Αρζού, η οποία δεν μπορεί να απαντήσει γιατί είναι αναίσθητη. Ο Λατίφ είναι στο γραφείο του Ερκούτ και μιλάνε όταν τον ενημερώνουν πως η Ασουμάν το έσκασε. Ο Ερκούτ γίνεται έξαλλος και ο Λατίφ του λέει πως θα το βρει το κορίτσι αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα τελειώσουν τα προβλήματα του.

Ο Σελίμ επισκέπτεται τον Γιουσούφ για να πληρώσει το ενοίκιο αλλά εκείνος δεν παίρνει τα χρήματα. Ο Σελίμ επιμένει αλλά ο Γιουσούφ τον πείθει λέγοντας του πως δεν θα δεχθεί χρήματα αυτές τις δύσκολες μέρες. Η Αρζού ξυπνάει με άσχημη διάθεση και σε κακή κατάσταση. Καλεί την Γκόντζα αλλά εκείνη κάνει πως δεν ακούει. Η Ασουμάν προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Γκόντζα.