Η ανακοίνωση του Mega - Επιστρέφει μια από τις κορυφαίες σειρές

Πρώτο επεισόδιο σήμερα στις 14:00!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η ανακοίνωση του Mega - Επιστρέφει μια από τις κορυφαίες σειρές

Το κανάλι του Mega μέσα από μία νέα ανακοίνωσή του αποκάλυψε πως επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες σήμερα κιόλας μία από τις πιο κορυφαίες σειρές! Το πρώτο επεισόδιο θα παιχτεί στις 14:00 ακριβώς!

Τι αναφέρει η νέα ανακοίνωση του Mega

Πως γίνεται ένα κήρυγμα να μετατρέπεται σε αγαπημένη συνήθεια;

Όταν πρόκειται για την απολαυστική κωμωδία του MEGA «Δέκα λεπτά κήρυγμα» γίνεται. Από την Τετάρτη 27 Μαϊου στις 14:00 και κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή δίνουμε ραντεβού με τους ήρωες της απολαυστικής κωμωδίας για να μας διασκεδάσουν με τις γλυκές, οικογενειακές, τρυφερές αλλά και αστείες στιγμές τους.

Η Μαίρη είναι η μαμά, η Κικίτσα η γιαγιά, ο Νάσος ο μπαμπάς εν διαστάσει και ο Λεωνίδας ο έφηβος γιός.

Mega ανακοίνωση επιστρέφει το 10 λεπτά κήρυγμα

Η προοδευτική μαμά γκρινιάζει. Ο μπαμπάς νουθετεί. Η μοντέρνα γιαγιά τα συμβιβάζει. Και η φίλη της μαμάς θεωρητικολογεί… Στη μέση ο έφηβος Λεωνίδας ακούει προσεκτικά το “δεκάλεπτο κήρυγμα” των μεγάλων. Μόνο και μόνο για να κάνει μετά το ακριβώς αντίθετο! Από κοντά σιγοντάρουν ο κολλητός του, ο Τέλης, και η φίλη του, η Μαριλένα.

Στους πρωταγωνιστικούς η Κάρμεν Ρουγγέρη , η Αριέττα Μουτούση, η Ασπασία Τζιτζικάκη, η Γαλήνη Τζεβά, ο Δημήτρης Κουρούμπαλης, ο Χάρης Βορκάς και η Χριστίνα Σεϊχ.

Στον ρόλο του μπαμπά: ο Σάκης Μπουλάς.

Σενάριο: Ντίνα Παντελέων

Σκηνοθεσία: Κώστας Λυχναράς, Σίσσυ Σμυριλίου

ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΚΗΡΥΓΜΑ

Από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 14:00, στο MEGA

Να υπενθυμίσουμε πως πριν λίγο καιρό είχε ανακοινωθεί μια αποχώρηση από τον σταθμό! Δείτε εδώ ποιο πρόσωπο έφυγε!

Mega - ανακοίνωση: Ποιος τραγουδιστής θα μας κρατήσει συντροφιά στις 29/5;

Ακόμη μια Παρασκευή η εκπομπή «Σπίτι με...» που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Mega θα φιλοξενήσει έναν τραγουδιστή που θα μας χαρίσει απίστευτες στιγμές με τις επιτυχίες του.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του σταθμού...

Άλλη μια μαγική βραδιά στο MEGA την Παρασκευή 29 Μαΐου στις 11 το βράδυ, αυτή τη φορά «Στο σπίτι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό». Ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης της γενιάς του & ένα απ´ τα πιο λαμπερά πρόσωπα της ελληνικής μουσικής σκηνής, έρχεται με ανεβασμένη διάθεση να μας ξεσηκώσει με τα τραγούδια του.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα παρουσιάσει στο MEGA ένα πρωτότυπο και εντυπωσιακό μουσικό πρόγραμμα, συνδυάζοντας το μοντέρνο με το αυθεντικό λαϊκό ρεπερτόριο , σε ένα άρτια δομημένο πρόγραμμα βασισμένο στην προσωπική του δισκογραφία και όχι μόνο.

Mega ανακοίνωση Κωνσταντίνος Αργυρός

Μια βραδιά με σπουδαίες συναντήσεις καθώς θα υποδεχτεί στο στούντιο καταξιωμένους συναδέλφους του.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου , με την γνήσια λαϊκή φωνή της , επιστρέφει και αυτή την Παρασκευή στο MEGA , - Αφού την είδαμε και την προηγούμενη όπου έκλαψε στο πλατό - για να ερμηνεύσει μαζί με τον Κωνσταντίνο , αγαπημένα τραγούδια αλλά και το ντουέτο τους «Λάθος μου».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει και η μουσική συνάντηση του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον Μπάμπη Στόκα, τον σημαντικό τραγουδοποιό , όπου θα ερμηνεύσουν παρέα μεγάλες επιτυχίες του θρυλικού συγκροτήματος Πυξ -Λαξ που έγραψαν ιστορία.

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς η εμφάνιση της εκρηκτικής τραγουδίστριας- perfrormer της ποπ σκηνής Ελένης Φουρέιρα.

Σε αυτή την μαγική βραδιά θα ακουστεί για πρώτη φορά και αποκλειστικά στο MEGA το νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού «Αθήνα μου».

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΑΡΓΥΡΟ

Παρασκευή 29 Μαϊου στις 11 το βράδυ στο MEGA

TAGS