Ο Γιατρός: Δύσκολες ώρες για τον Φερμάν! Θα τον σώσει ο Αλί; - Οι εξελίξεις 27/5

Τραγικές εξελίξεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Γιατρός: Δύσκολες ώρες για τον Φερμάν! Θα τον σώσει ο Αλί; - Οι εξελίξεις 27/5

Δραματικές θα είναι οι σημερινές 27/5 εξελίξεις στην τούρκικη σειρά του ΣΚΑΙ, «Ο Γιατρός». Ο ιός εξαπλώνεται και οι ώρες για τον Φερμάν είναι πολύ δύσκολες, καθώς η ζωή του κινδυνεύει. Θα καταφέρει να τον σώσει ο Αλί, όπως και όλους όσους βρίσκονται σε καραντίνα;

Σας έχουμε όλο το σημερινό επεισόδιο πριν παιχτεί στην τηλεόραση.

Ο Γιατρός εξελίξεις

Επεισόδιο 29

Η κατάσταση στην αποκλεισμένη ζώνη του νοσοκομείου συνεχίζει να είναι δραματική και οι κρίσεις διαδέχονται η μία την άλλη. Η μικρή Μπετούς, μετά τη μεταμόσχευση, δεν έχει δει ακόμη την αδελφή της, καθώς εκείνη έχει αποκλειστεί στην επικίνδυνη ζώνη και μάλιστα βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση. Μια έγκυος γυναίκα που έχει κι αυτή αποκλειστεί στα επείγοντα χρειάζεται άμεση βοήθεια, καθώς έχει αρχίσει ο τοκετός. Με τον πανικό γύρω του να τον αποδιοργανώνει εντελώς, ο Αλί προσπαθεί να βοηθήσει όπου μπορεί και μάλιστα χωρίς την καθοδήγηση του Φέρμαν, οποίος έχει τεθεί εκτός μάχης. Θα μπορέσει να επιστρατεύσει την ιδιοφυία του για να σώσει την κατάσταση;

Με θάνατο τελείωσε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Ο Γιατρός» που προβλήθηκε στην Τουρκία λίγο πριν την καραντίνα. Πολύ δύσκολες οι ώρες για τον Αλί. Δείτε τι θα συμβεί.

Δείτε αν ο Αλί σώσει τον Φερμάν - Αποκλειστικό για την σειρά Ο Γιατρός

Μια αποκλειστική εξέλιξη για τον Γιατρό καθώς, ο Αλί θρηνεί για τον Φερμάν. Οι εξελίξεις στη σειρά του ΣΚΑΙ θα είναι συγκλονιστικές. Τα νέα επεισόδια αναμένονται να προκαλέσουν χαμό μόλις προβληθούν και να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Μάχη με τον θάνατο θα δώσει ο Φερμάν όταν νοσήσει από έναν θανατηφόρο ιό και οι συνάδελφοί του θα κάνουν τα πάντα για να τον σώσουν! Συγκλονισμένος όμως είναι ο Αλί που βρίσκεται πάλι θεατής στο ίδιο έργο, αφού κινδυνεύει για δεύτερη φορά να χάσει τον «αδελφό» του, όπως αποκαλεί τον δάσκαλό του.

Ολα θα ξεκινήσουν σε μια βάρδια όπου ο Αλί δουλεύει δίπλα στον Φερμάν. Δύο ασθενείς φτάνουν στο νοσοκομείο, οι οποίοι κατέρρευσαν στο αεροδρόμιο αμέσως μετά την επιστροφή τους από ένα μακρινό ταξίδι. Οταν πεθαίνουν, ο Αλί βλέπει πως και οι δύο είχαν εξανθήματα στον λαιμό. Αμέσως γίνεται έλεγχος λοιμώξεων, ενώ όταν ο τραυματιοφορέας που μετέφερε τον έναν ασθενή από το ταξίδι, ο Σελίμ, εμφανίζει κι εκείνος εξανθήματα, μπαίνει σε απομόνωση.

Η μάχη του Φερμάν

Ο Αντίλ αποφασίζει να θέσει σε καραντίνα όλη την αίθουσα των επειγόντων! Οι πόρτες κλείνουν και ο κόσμος αντιδρά και προσπαθεί να φύγει. Ο Αλί και ο Φερμάν μπαίνουν στον θάλαμο αρνητικής πίεσης για να περιθάλψουν τον Σελίμ. Καθώς βγαίνουν, ο Φερμάν βλέπει κάποια εξανθήματα στα χέρια του και αμέσως κλείνεται ξανά μέσα στην αίθουσα σοκάροντας τον Αλί! «Εσύ και η Ναζλί από εδώ και στο εξής είστε μόνοι σας! Αλί, μην ξεχάσεις πως είσαι γιατρός!

Σ' εμπιστεύομαι», του λέει, ενώ ο Αλί δεν μπορεί να αντέξει να χάσει ακόμη ένα αγαπημένο του πρόσωπο, αλλά κάνει ό,τι του είπε ο Φερμάν. Τώρα ο Αλί και η Ναζλί είναι οι μόνοι γιατροί της εντατικής! Στο μεταξύ ο Σελίμ πεθαίνει και τώρα όλοι είναι σοκαρισμένοι, αφού ξέρουν πως ο Φερμάν έχει κι εκείνος τον ιό και κατά μεγάλη πιθανότητα θα πεθάνει! Η Ναζλί πάει να τον βρει με κλάματα και εκείνος της λέει: «Μπορείς να αναλάβεις την εντατική χωρίς εμένα. Είσαι έτοιμη». Εκείνη του απαντά: «Θέλω να σου πω ότι ήμουν πολύ χαρούμενη που δούλεψα μαζί σου, δείτε ωστόσο και το αποκλειστικό για το πως θα καταλήξει ο Αλί στη φυλακή.

 Ο Γιατρός ΣΚΑΙ εξελίξεις

Πάντα βασιζόμουν πάνω σου. Μπορεί να μου φώναζες, αλλά ήξερα μετά πως θα έβλεπα το χαμόγελό σου», ενώ παράλληλα του εξομολογείται πως υπήρξε ερωτευμένη μαζί του. Οταν εκείνη φεύγει, ο Φερμάν ξεσπά σε δάκρυα! Ο Φερμάν βλέποντας να χάνει σιγά-σιγά τις δυνάμεις του λέει στον Αλί: «Μπορείς να πεις στη Φατός πόσο πολύ την αγαπώ; Ξέρω, η Μπελίζ θα κάνει τα πάντα για εκείνη, αλλά θέλω εσύ να της το πεις». Ο Αλί αρχίζει να κλαίει με λυγμούς:

«Κι εγώ τι θα κάνω; Θα μείνω χωρίς αδελφό; Εχασα έναν! Θα χάσω και τον άλλον τώρα; Αδελφέ μου, γιατί δεν πρόσεξες τον εαυτό σου και αρρώστησες; Μην πεθάνεις! Δεν θα πεθάνεις!». Ο Φερμάν δεν αντέχει και του λέει: «Συγχώρεσέ με». Τα πράγματα στην απομόνωση της εντατικής ξεφεύγουν από τον έλεγχο, αφού κάποιοι λιποθυμούν, άλλοι δεν μπορούν να αναπνεύσουν και φαίνεται πως ο ιός μεταδίδεται εύκολα. Ο Φερμάν πέφτει σε κώμα...

Οταν καταφέρνει να ανακτήσει τις αισθήσεις του, δίνει στον Αλί ένα γράμμα, που του ζητά να το διαβάσει όταν πεθάνει, ενώ του ζητά επίσης να μιλήσει με την Μπελίζ. Ο Αλί κάνει βιντεοκλήση και ο Φερμάν λέει στη γυναίκα που αγαπά: «Να μην ξεχάσεις πως σ' αγαπώ πολύ! Μια μέρα θ' αγαπήσεις ξανά... Και πρέπει να το κάνεις...», ενώ εκείνη του απαντά: «

Οχι, δεν θα το κάνω! Δεν μπορώ να υπάρξω με άλλον εκτός από εσένα». Στη συνέχεια η Μπελίζ πιέζει τον Αλί να κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει τον Φερμάν. Εκείνος πεισμώνει και έτσι αρχίζει να ψάχνει στα βιβλία ιατρικής και στις σημειώσεις του τρόπους αντιμετώπισης του ιού. Ο Φερμάν τελικά ξεπερνά τον κίνδυνο και η ίδια θεραπεία ακολουθείται και στους υπόλοιπους ασθενείς.

Ο Αλί επιστρέφοντας στο σπίτι του πέφτει από το ποδήλατο και τότε βρίσκει το γράμμα του Φερμάν. Το διαβάζει κι εκείνος του γράφει: «Ανεξάρτητα από το πόσες φορές θα πέσεις, θα πρέπει πάντα να σηκώνεσαι. Μην τα παρατήσεις ποτέ! Θα γίνεις ο καλύτερος χειρουργός».