Ο Γιατρός: «Βόμβα» το σημερινό 28/5 επεισόδιο στο SKAI - Τι συμβαίνει με την υγεία του Φερμάν;

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Γιατρός: «Βόμβα» το σημερινό 28/5 επεισόδιο στο SKAI - Τι συμβαίνει με την υγεία του Φερμάν;

«Βόμβα» είναι το σημερινό 28/5 επεισόδιο της τούρκικης σειράς του SKAI. Τι συμβαίνει με την υγεία του Φερμάν; Θα ξεπεράσει τον κίνδυνο; Όσα θα δούμε απόψε στον «Γιατρό».

Τα πράγματα μετά τον συναγερμό της καραντίνας βελτιώνονται στο νοσοκομείο Μπερχαγιάτ. Ωστόσο, ο Αλί δεν ηρεμεί, καθώς ακόμη δεν έχει πάρει μια ξεκάθαρη απάντηση από την Ναζλί.

Επεισόδιο 30 - Ο Γιατρός

Επιτέλους τα πράγματα βελτιώνονται και η κατάσταση στο νοσοκομείο Μπερχαγιάτ φαίνεται πως επιστρέφει σταδιακά στην κανονικότητα. Η Μπετούς και η αδελφή της είναι και οι δυο τους καλά και μπορούν επιτέλους να ξαναδούν η μια την άλλη. Ο τοκετός της εγκύου ολοκληρώθηκε κάτω από τις πιο ανορθόδοξες και επικίνδυνες συνθήκες, όμως μητέρα και νεογνό ευτυχώς τα κατάφεραν. Ο Φέρμαν ξεπερνά τον κίνδυνο και η Μπελίζ, πιο ανακουφισμένη από ποτέ, μπορεί επιτέλους να πάει κοντά του.

Ο αποκλεισμός του μισού νοσοκομείου λήγει χωρίς άλλα θύματα, όμως οι συνέπειες όσων συνέβησαν αυτές τις δραματικές ώρες θα παραμείνουν για καιρό. Η Νάζλι μετανιώνει πικρά για όσα αποκάλυψε στον Φέρμαν, όταν νόμιζε πως θα τον χάσει για πάντα. Ο Αλί δεν μπορεί να περιμένει άλλο μια ξεκάθαρη απάντησή της και αρχίζει να πιστεύει ότι έχει πια χαθεί κάθε ευκαιρία.

Ο Γιατρός επεισόδιο 28/5

Αυτό είναι το τέλος της σειράς «Ο Γιατρός» στον SKAI

Ωστόσο, με θάνατο τελείωσε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Ο Γιατρός» που προβλήθηκε στην Τουρκία λίγο πριν την καραντίνα. Τα γυρίσματα του σίριαλ σταμάτησαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα μπουν ξανά στα πλατό οι συντελεστές. Έχουμε καρέ καρέ τις στιγμές.

Με την επιστροφή του πατέρα του, Φικρέτ, στη ζωή του Αλί, τελειώνει το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος». Ο Φικρέτ αργοπεθαίνει από επιθετικής μορφής καρκίνο και φτάνει στο νοσοκομείο με την επιθυμία να σωθεί και να ζητήσει συγχώρεση από τον γιο του. Δείτε εδώ όλη την αποκλειστική συνέχεια της σειράς.