Χαμός σήμερα στις Άγριες Μέλισσες 29/5 - Ένα γράμμα θα φέρει τα πάνω κάτω

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στον ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμός σήμερα στις Άγριες Μέλισσες 29/5 - Ένα γράμμα θα φέρει τα πάνω κάτω

Ο κακός χαμός θα συμβεί σήμερα στις Άγριες Μέλισσες (29/5) κι έχουμε την εξέλιξη πριν παιχτεί στον ΑΝΤ1! Ένα γράμμα που φτάνει στα χέρια του Νέστορα θα φέρει τα πάνω κάτω αφού θα λύσει πολλά ερωτήματα!

Αναλυτικά όλο το σημερινό επεισόδιο για τις Άγριες Μέλισσες 29/5

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 97

Ο Λάμπρος καταλαβαίνει τη σχέση που υπάρχει ανάμεσα στη Θεοδοσία και τον Βασταρδή και αποφασίζει να προχωρήσει με το διαζύγιο. Ο Μιλτιάδης θα αποκαλύψει στον Δούκα τι έχει συμβεί ανάμεσα σ’ εκείνον και τη Μυρσίνη στο παρελθόν και θα προκαλέσει την οργή του. Θα καταφέρει η Μυρσίνη να τον πείσει πως είναι ένα ψέμα του Μιλτιάδη; Η Βασούλα υπογράφει την κατάθεση που καταδικάζει τον Λια και όλοι χαρούμενοι πιστεύουν πως επιτέλους έχουν στο χέρι τον Δούκα. Ο Προύσαλης αναλαμβάνει να την προστατέψει μέχρι τη δίκη. Πώς θα αντιδράσει ο Δούκας; Θα ομολογήσει ο Λιας την αλήθεια; Ο Κυριάκος είναι αποφασισμένος να βρει μια κανονική δουλειά και να μείνει με την Ουρανία αλλά δεν θα είναι τόσο εύκολο όσο φαντάζεται. Η σχέση του Κλεομένη με τον Δημητράκη φαίνεται να προχωράει καθώς ο Κλεομένης του ανοίγεται και του αποκαλύπτει λεπτομέρειες από το παρελθόν του, ενώ ένα γράμμα για το Νέστορα ίσως περιέχει την απάντηση που ψάχνει για τον Κυπραίο.

Δείτε εδώ ακόμα ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ "φωτιά" για την σειρά: Άγριες Μέλισσες: “Η γυναίκα σου μου ρίχτηκε!” - Η βόμβα του Μιλτιάδη στον Δούκα

Χαμός με αυτό το αποκλειστικό για τις Άγριες Μέλισσες: "Δεν σου δίνω διαζύγιο!" - Η Θεοδοσία συνεχίζει να απατά τον Λάμπρο

Στα άκρα φτάνει η σχέση του Λάμπρου και της Θεοδοσίας, καθώς ενώ εκείνος της ζητάει διαζύγιο, εκείνη επιμένει να διατηρηθεί ο γάμος τους, αλλά παράλληλα τον απατάει με τον γιατρό Αλέξανδρο Βασταρδή. Ως πού θα φτάσει όλο αυτό; ΤοTiVi Σίριαλ σας έχει την απάντηση αποκλειστικά.

Οπως ήδη έχουμε δει από την αρχή της σειράς, η Θεοδοσία ερωτεύτηκε βαθιά και αληθινά τον Λάμπρο και τον παντρεύτηκε, πιστεύοντας πως στο πλευρό του θα ζήσει μια ευτυχισμένη και ονειρεμένη ζωή. Ολα όμως άλλαξαν όταν επέστρεψαν στο Διαφάνι και ο Λάμπρος συνάντησε ξανά την Ελένη ύστερα από δέκα χρόνια και ενώ τότε είχαν χωριστεί με την υπόσχεση να βρεθούν ξανά και να παντρευτούν κόντρα στις αντιρρήσεις των γονιών τους. Η Θεοδοσία δεν αργεί από μια τυχαία συνάντηση να ανακαλύψει πως στο παρελθόν ο άντρας της και η μεγάλη αδελφή Σταμίρη έζησαν έναν μεγάλο έρωτα, και έκτοτε εμφανίζονται τα πρώτα σύννεφα στον γάμο της.

Άγριες Μέλισσες 29/5 διαζύγιο για Θεοδοσία και Λάμπρο

Στο μεταξύ, ο Λάμπρος με την Ελένη προσπαθούν να ξεκινήσουν από εκεί που σταμάτησαν τη σχέση τους και εκείνος της υπόσχεται πως θα χωρίσει για να είναι μαζί. Η πρώτη (αποτυχημένη στην πορεία) εγκυμοσύνη της Θεοδοσίας όμως αλλάζει τα σχέδιά τους και ο Λάμπρος επιστρέφει κοντά της. Η ψυχολογία της Θεοδοσίας σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ξέρει πως ο άντρας που αγάπησε την απατάει αρχίζει να την τρελαίνει και αφού διαβάλλει την Ελένη σ’ όλο το χωριό ότι ξελόγιασε τον άντρα της, στη συνέχεια προσπαθεί να κερδίσει την καρδιά του Λάμπρου, ο οποίος όμως της ζητάει διαζύγιο!

Ωστόσο αναγκάζεται και πάλι να μείνει κοντά της, με την υπόσχεση πως όλα πια θα πάνε καλά μεταξύ τους, όταν εκείνη μένει για δεύτερη φορά έγκυος! Στο μεταξύ, η Ελένη ζει τον δικό της έρωτα με τον Θωμά, ο οποίος την παρατάει νύφη στην εκκλησία. Αυτό ήταν και το κερασάκι στην τούρτα που έκανε ακόμα πιο έξαλλη τη Θεοδοσία, η οποία θα ήθελε να τη δει παντρεμένη, ώστε να ηρεμήσει από τους φόβους ότι θα ξελογιάσει ξανά τον άντρα της. Παράλληλα ξεκινούν όλοι μαζί να συνεργάζονται για τον Συνεταιρισμό και η Θεοδοσία, παρά τις προσπάθειες που κάνει να μείνει έγκυος, κυριεύεται ξανά από τον φόβο ότι ο Λάμπρος θα την εγκαταλείψει. Μέχρι που στη ζωή της μπαίνει ο γυναικολόγος της, ο Αλέξανδρος Βασταρδής.

Συνεχίζει τη σχέση της με τον Βασταρδή

Η Θεοδοσία και ο Βασταρδής έρχονται πιο κοντά και μεταξύ τους ξεκινάει ένας παθιασμένος έρωτας. Η ίδια νιώθει ξανά ποθητή και πως κάποιος τη νοιάζεται. Ετσι αφήνεται στον γιατρό, χωρίς να γνωρίζει πως εκείνος είναι παντρεμένος. Οταν το ανακαλύπτει γίνεται έξαλλη και αποφασίζει να τελειώσει μαζί του για πάντα.

Ο Βασταρδής προσπαθεί να διορθώσει το λάθος του και για να της αποδείξει πως λέει την αλήθεια για τον χωρισμό του, πάει μέχρι το Διαφάνι και της δείχνει το χαρτί του διαζυγίου του, ενώ κάνει να τη φιλήσει, αλλά εκείνη τον χαστουκίζει: «Δεν θέλω να με πλησιάσεις ξανά». Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο Λάμπρος και προσπαθεί να μάθει αν έχει συμβεί κάτι και ο γιατρός βρέθηκε στο χωριό. Ομως γρήγορα καταλαβαίνει πως κάτι τρέχει μεταξύ τους και αποφασίζει να προχωρήσει σε διαζύγιο με τη Θεοδοσία. Ομως εκείνη είναι αποφασισμένη να τον κάνει να υποφέρει: «Δεν θα σου δώσω διαζύγιο, Λάμπρο! Μην κάνεις όνειρα ότι θα σου το κάνω τόσο εύκολο το να ζήσεις με την Ελένη ευτυχισμένος». Εκείνος αντιδράει: «Είναι ξεκάθαρο πια ότι δεν με θέλεις! Ετσι όπως ήρθαν τα πράγματα, ο γάμος μας έχει τελειώσει, δεν το βλέπεις πια; Ασε τους εγωισμούς». «Δεν θα σου δώσω διαζύγιο, ξέχασέ το», του ξεκαθαρίζει, ενώ παράλληλα συνεχίζει τη σχέση της με τον Βασταρδή! Το σατανικό σχέδιο της Θεοδοσίας, που τόσο καιρό έκανε τη συνεσταλμένη, μόλις άρχισε! Από τη μια θα βασανίζει τον Λάμπρο σ’ έναν τελειωμένο γάμο μόνο και μόνο για να μην μπορέσει ποτέ εκείνος να είναι ξανά μαζί με την Ελένη ζευγάρι και από την άλλη θα συνεχίσει να ζει τον παθιασμένο έρωτά της με τον γυναικολόγο.