Άγριες Μέλισσες: Σούπερ αποκλειστικό! Ο Θωμάς αυτοκτονεί

Και ο Νέστορας σχεδιάζει την δολοφονία του

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Άγριες Μέλισσες: Σούπερ αποκλειστικό! Ο Θωμάς αυτοκτονεί

Ένα σούπερ αποκλειστικό σας έχουμε για τις Άγριες Μέλισσες, αφού ο Θωμάς αυτοκτονεί, ενώ ο Νέστος σχεδιάζει την δολοφονία του και η Ελένη τον διώχνει. Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1.

Ενα από τα πιο σκοτεινά και δύσκολα κομμάτια της ιστορίας είναι ο Θωμάς και οι δολοφονίες που έχει διαπράξει. Ο Κυπραίος έχει καταφέρει να «χτίσει» τη ζωή του στο Διαφάνι πάνω στο ψέμα, όμως τίποτα δεν μπορεί ν' αλλάξει από το παρελθόν του. Ενα παρελθόν που τον κατατρέχει και που δυστυχώς θα συνεχίσει να τον κυνηγά, μέχρι... θανάτου. Το TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Oπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, ο Θωμάς έχει καταφέρει να έρθει και πάλι κοντά με την Ελένη, κάτι που θα τον γεμίσει και πάλι χαρά και αισιοδοξία. Τα πράγματα όμως γι' αυτόν δεν θα αργήσουν να αλλάξουν, φέρνοντάς τον και πάλι στην απελπισία... To ένοχο και αιματηρό του παρελθόν ξαναγυρίζει και αυτή τη φορά τον στοιχειώνει και τον εγκλωβίζει.

Ο Θωμάς αυτοκτονεί στις Άγριες Μέλισσες

Η δολοφονία του φίλου του ταξίαρχου είναι η αρχή για όλα όσα πρόκειται να συμβούν. Ο Νέστορας έχει ορκιστεί να βρει τον φονιά τόσο εκείνου όσο και του γιου του, του Σπύρου, με τη βοήθεια μιας ομάδας «συντρόφων», που έχουν δώσει όρκο τιμής να σκοτώσουν με τα ίδια τους τα χέρια όλους όσους συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς κατά τη διάρκεια του πολέμου! Συγκεκριμένα, έχουν οργανώσει ένα δίκτυο σε όλη την Ελλάδα και προσπαθούν να ανακαλύψουν τους δωσίλογους και να τους σκοτώσουν.

Άγριες Μέλισσες εξελίξεις

Σ' αυτή την ομάδα ανήκει και ο Νέστορας, ο οποίος έχει ζητήσει πληροφορίες για τον άνθρωπο που έστειλε τον γιο του στο απόσπασμα! Τα νέα που θα φτάσουν σύντομα στα χέρια του Νέστορα είναι δυσάρεστα, μιας και το σκίτσο του ανθρώπου που ψάχνει του προκαλεί σοκ, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ απεικονίζει τον Θωμά.

«Ο Θωμάς; Δεν μπορεί! Κάποιο λάθος θα έχει γίνει», μονολογεί σοκαρισμένος και προσπαθεί να κρύψει την ταραχή του. Δείτε εδώ και μια βόμβα για το ποιο πρόσωπο θα αποχωρήσει από την σειρά.

Αρνείται να πιστέψει ότι ο άντρας που τον είχε σαν γιο του και που αυτός τον έβλεπε σαν πατέρα, είναι ο φονιάς του Σπύρου και αποφασίζει αρχικά να το κρατήσει μυστικό και να το χειριστεί με διπλωματία μέχρι να σιγουρευτεί. Οι μέρες που θα περάσει θα είναι συνταρακτικές, ενώ ο Θωμάς από την άλλη, που δεν έχει καταλάβει ακόμα τίποτα, συνεχίζει να κάνει όνειρα για μια νέα ζωή δίπλα στην Ελένη, την οποία μάλιστα έχει ζητήσει και σε γάμο!

Ο ταξίαρχος αποφασίζει να μιλήσει με τον ενωμοτάρχη και να του αποκαλύψει όσα έμαθε, αλλά και τους φόβους του. «Νέστορα, είσαι σίγουρος για όσα έμαθες;» τον ρωτά ο ενωμοτάρχης και ο ταξίαρχος του δείχνει το σκίτσο του Θωμά: «Δεν χωράει αμφιβολία, όπως βλέπεις».

Τότε ο ενωμοτάρχης του λέει: «Θα ειδοποιήσω τα κεντρικά να τον συλλάβουν», αλλά ο Νέστορας τον διακόπτει: «Μην κάνεις τίποτα! Εχω δώσει όρκο να σκοτώσω εγώ ο ίδιος τον φονιά του γιου μου! Τον είχα τόσο καιρό στο σπίτι μου και τον είχαν σαν παιδί μου κι αυτός μου προκάλεσε τον μεγαλύτερο πόνο που θα μπορούσε να νιώσει ένας γονιός».

Ο ενωμοτάρχης διαφωνεί κάθετα με τις αποφάσεις του Νέστορα και προσπαθεί να τον εμποδίσει: «Τον λόγο έχει ο νόμος, Νέστορα, δεν θα βάψεις τα χέρια σου με αίμα», του λέει. Ο άλλος άνθρωπος που πρέπει να το μάθει, και το μαθαίνει από τον Νέστορα, είναι η Ελένη, καθώς οφείλει να την προστατέψει.

Η Ελένη δέχεται τη χαριστική βολή, αλλά δεν το σκέφτεται ούτε στιγμή. Ο Θωμάς δεν έχει καμία θέση στη ζωή της και για εκείνη είναι ήδη νεκρός! Μάλιστα τον διώχνει από κοντά της χωρίς καν να του δώσει κάποια εξήγηση! Εκείνος δεν ξέρει τι να κάνει και είναι σε πλήρη απελπισία. Παράλληλα έχει δημιουργηθεί μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα με τον Νέστορα, ο οποίος τον πετάει έξω από το σπίτι του. Ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει το γιατί, μέχρι που βρίσκει το σκίτσο του στο γραφείο του Νέστορα. Τώρα όλα έχουν μια εξήγηση!

Ο Θωμάς χάνει τα πάντα. Το σπίτι, την Ελένη και τον άνθρωπο που θεωρούσε πατέρα του, παρά το κακό που του έκανε. Ξέρει πως αν συλληφθεί θα οδηγηθεί στην κρεμάλα. Δεν το θέλει. Ετσι αποφασίζει ακόμα και την ύστατη στιγμή να βάλει ο ίδιος τέλος στη ζωή του, παρά να αναγκάσει τον δεύτερο πατέρα του, τον Νέστορα, να βάψει τα χέρια του με αίμα! Αφήνει ένα γράμμα που εξηγεί όλο αυτό που έζησε και αισθάνθηκε και την ίδια πίκρα και ντροπή σαν αυτή του Ιούδα μετά την προδοσία του και αυτοκτονεί διά απαγχονισμού!