Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Εξελίξεις σοκ στην Elif σήμερα 1/6 - Η υγεία της Αρζού χειροτερεύει

Τι θα δούμε σήμερα το απόγευμα

Εξελίξεις σοκ στην Elif σήμερα 1/6 - Η υγεία της Αρζού χειροτερεύει
TV24 01.06.2020 13:20
Αρθρογράφος: Ελένη Ζουγανέλη
ΕΛΕΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

YOUWEEKLY EDITOR

Follow us on Google News

Σοκαριστικές είναι οι σημερινές 1/6 εξελίξεις στην επιτυχημένη τούρκικη σειρά Elif που προβάλλεται για τρίτη συνεχόμενη σεζόν μέσα από την συχνότητα του STAR. Η υγεία της Αρζού φαίνεται πως χειροτερεύει και χάνει το μυαλό της.

Αυτές είναι οι ανατρεπτικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια Elif

Δευτέρα 1/6 - Επεισόδιο 596

Ο Γιουσούφ αρνείται την πρόταση της οικογένειας Εμίρογλου αλλά εκείνοι επιμένουν και θέλουν να μείνει μαζί τους. Ο Γιουσούφ τελικά αποδέχεται με χαρά και συγκίνηση την πρότασή τους. Η Γκόντζα βρίσκει το γράμμα, που έστειλαν στην Αρζού. Η Αρζού χειροτερεύει εξαιτίας των χαπιών, που της δίνει η Γκόντζα. Η Λεϊλά δεν δίνει απάντηση στην πρόταση γάμου του Ονούρ. Εκείνος της λέει πως έχει στη διάθεσή της όσο χρόνο χρειάζεται για να του απαντήσει. Τη συνοδεύει στο σπίτι της και η Λεϊλά συναντάει τυχαία τον Γιουσούφ. Του μιλάει για την πρόταση του Ονούρ και εκείνος χαίρεται.

Η τελευταία ελπίδα της Λεϊλά για να είναι με τον Γιουσούφ χάνεται. Στη συνέχεια λέει στη μητέρα της τα νέα και πως θα αποδεχθεί την πρόταση του Ονούρ. Στη σκέψη της όμως είναι μόνο ο Γιουσούφ και η επιθυμία της πια να τον εκδικηθεί. Η Γκόντζα στέλνει ανώνυμα στο Τζεβαχίρ το γράμμα και τον προειδοποιεί να μην το πει στον Ουμίτ και να το κρατήσει μυστικό. Αν και δεν ξέρει τον αποστολέα, ο Τζεβαχίρ χαίρεται που έχει στα χέρια του το γράμμα. Σύμφωνα με το σούπερ αποκλειστικό που σας έχουμε, η Γκόντζα εξαφανίζεται. Δείτε το εδώ!

Elif εξελίξεις 1/6

Η Αρζού συμπεριφέρεται περίεργα, σαν να χάνει τα λογικά της. Ο Ουμίτ αρχίζει να πιστεύει πως έχει τρελαθεί και η Γκόντζα χαίρεται που βλέπει την Αρζού σε αυτή την κατάσταση εξαιτίας της επίδρασης των χαπιών, που της δίνει. Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι επισκέπτονται την οικογένεια Εμίρογλου και ο Βεϊσέλ βλέπει τη Σιταρέ. Είναι σίγουρος πως την ξέρει αλλά δεν μπορεί να θυμηθεί που την έχει ξαναδεί.

Η Σιταρέ λέει πως έχει πονοκέφαλο και πηγαίνει στο δωμάτιο της. Ο Βεϊσέλ προσπαθεί να θυμηθεί από που την ξέρει και ρωτάει διάφορα αλλά ο Σελίμ προσπαθεί να αλλάξει θέμα συζήτησης. Ο Γιουσούφ και η Μελέκ έχουν μια αστεία μεταμεσονύχτια συνάντηση καθώς πιστεύουν πως μπήκε κλέφτης στο σπίτι από μια παρεξήγηση. Όταν επιστρέφουν στα δωμάτιά τους θυμούνται και οι δύο τις στιγμές που έχουν περάσει μαζί…

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Elif: Η Γκοντζά εξαφανίζεται - Ο ρόλος της Αρζού

Γάμος για πρωταγωνιστές του Elif;

Share