Ο Γιατρός: Σε σχέση Νάζλι - Αλί! Οι σημερινές 2/6 εξελίξεις είναι "φωτιά"

Ποιος θα κάνει την πρώτη κίνηση;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Γιατρός: Σε σχέση Νάζλι - Αλί! Οι σημερινές 2/6 εξελίξεις είναι

Οι σημερινές 2/6 εξελίξεις στην καθημερινή και επιτυχημένη τούρκικη σειρά του ΣΚΑΙ είναι "φωτιά". Στο επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε το βράδυ, θα δούμε την Νάζλι και τον Αλί να παίρνουν την απόφαση να είναι σε σχέση. Χαμός στον «Γιατρό».

Μη χάσετε επίσης το σούπερ αποκλειστικό που σας έχουμε για τις 10 συγκλονιστικές σειρές μέχρι το φινάλε της σειράς. Δείτε το εδώ και θα πάθετε πλάκα!

Επεισόδιο 33 Ο Γιατρός - Σε σχέση Νάζλι και Αλί

Ο Ντεμίρ και ο Τάνζου θα μάθουν ακριβώς πόσο πόνο είναι διατεθειμένη να αντέξει μια μητέρα, προκειμένου να μην ρισκάρει να ξανακυλήσει σε παλιούς εφιάλτες. Εν τω μεταξύ, το βράδυ είναι τα γενέθλια του Φέρμαν και όλοι οι συνάδελφοι του νοσοκομείου τού έχουν ετοιμάσει μια γλυκιά έκπληξη. Ενώ το πάρτι γενεθλίων είναι σε εξέλιξη, ο Τάνζου αντιστέκεται για πρώτη φορά στην Κιβιλτσίμ, η οποία θέλει να ρίξει τη «βόμβα» της και να τα καταστρέψει όλα. Αργότερα, η Νάζλι θα ρίξει τη δική της «βόμβα» στον Αλί και θα αλλάξει για πάντα τη ζωή και των δυο τους! Καθώς μπαίνουν μαζί στην πιο τρυφερή νέα τους περιπέτεια, δεν θέλουν τίποτα να πάει στραβά.

Ο Γιατρός Νάζλι Αλί Εξελίξεις 2/6

Πώς θα μπορέσουν να σιγουρευτούν γι αυτό; Η Νάζλι πιστεύει ότι ο μόνος τρόπος να μην έχουν προβλήματα είναι να κρατήσουν κρυφά όλα όσα έχουν συμβεί μεταξύ τους. Την ίδια στιγμή, η περίπτωση ενός μικρού ασθενή που χρειάζεται άμεσα ένα σπάνιο μόσχευμα, δημιουργεί στο νοσοκομείο μια κατάσταση πολύ ασυνήθιστη και επικίνδυνη.

Να σημειώσουμε πως η Νάζλι είναι μόλις 26 ετών και ήδη μία από τις πιο περιζήτητες ηθοποιούς στην Τουρκία. Ο ρόλος της στην πετυχημένη σειρά του ΣΚΑΪ «Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος» εκτόξευσε την καριέρα, αλλά και τη δημοτικότητά της. Ποια είναι όμως στην πραγματικότητα η Σινέμ Ουνσάλ και πόσα χιλιάρικα παίρνει το μήνα;