Elif: Έξαλλη από θυμό και ζήλια η Ζεϊνέπ - Καταιγιστικές οι σημερινές 3/6 εξελίξεις

Το επεισόδιο πριν παιχτεί στο STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Έξαλλη από θυμό και ζήλια η Ζεϊνέπ - Καταιγιστικές οι σημερινές 3/6 εξελίξεις

Καταιγιστικές είναι οι σημερινές εξελίξεις στην καθημερινή τούρκικη σειρά «Elif», που προβάλλεται για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στο STAR. Σήμερα, θα δούμε την Ζεϊνέπ, έξαλλη από θυμό και ζήλια, όταν βλέπει μέσα στο σπίτι ένα γεγονός που ο Σελίμ δεν της έχει αναφέρει.

Διαβάστε τις σημερινές 3/6 καταιγιστικές εξελίξεις στην Elif

Τετάρτη 3/6 - Επεισόδιο 598

Το πλυντήριο πιάτων χαλάει και η Ζεϊνέπ ζητάει χρήματα από τον Σελίμ για να το επιδιορθώσουν. Εκείνος της λέει πως δεν έχει αυτή την εβδομάδα. Η Ζεϊνέπ του λέει πως δεν πειράζει αλλά το βράδυ βλέπει τον άντρα της να δίνει χρήματα στη Σιταρέ. Δεν λέει τίποτα αλλά είναι έξαλλη από θυμό και ζήλια.

Ο Σελίμ δίνει χρήματα στη Σιταρέ για να φύγει και να ξεκινήσει μια νέα ζωή. Την επόμενη μέρα η Ιντζί βρίσκει ένα αποχαιρετηστήριο γράμμα της Σιταρέ και η Ζεϊνέπ καταλαβαίνει πως ο Σελίμ της έδωσε τα χρήματα για καλό σκοπό. Ο Ονούρ και η οικογένειά του πηγαίνουν στο σπίτι της Λεϊλά για να ζητήσουν το χέρι της. Η Λεϊλά δέχεται παρά την εμμονή που έχει για τον Γιουσούφ. Η Αρζού έχει παραισθήσεις στο κελί της. (Δείτε εδώ αποκλειστικά όλες τις λεπτομέρειες με διαλόγους). Η Μελέκ πηγαίνει να την δει στη φυλακή την επόμενη μέρα. Η Αρζού την κατηγορεί ξανά για τον θάνατο της Τουγκτσέ και της λέει πως είναι έγκυος και η ζωή της δίνει μια δεύτερη ευκαιρία.

Elif Spoiler

Η Αρζού πιστεύει πως ο Ουμίτ την έστειλε φυλακή επειδή δεν θέλει ούτε εκείνη, ούτε το παιδί τους. Λίγο αργότερα η Μελέκ γίνεται μάρτυρας μιας νέας παραίσθησης της Αρζού. Η αστυνομία ζητάει από τον Γιουσούφ να δώσει κατάθεση. Η Αρζού κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας εναντίον του. Ο Βεϊσέλ μιλάει με την Τουλάι για την Σιταρέ και της λέει πως προειδοποίησε τον Σελίμ σχετικά με αυτή τη γυναίκα. Η Τουλάι του λέει πως θα επισκεφθεί και η ίδια την οικογένεια Εμίρογλου για να μάθουν νέα.

Ο Βεϊσέλ γνωρίζει το παρελθόν της Σιταρέ για αυτό θέλει να φύγει η γυναίκα αυτή από το σπίτι της οικογένειας. Ο Γιουσούφ δίνει την κατάθεσή του. Ο Ουμίτ ζητάει από τον δικηγόρο του να κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει την Αρζού. Η Γκόντζα το ακούει και τον ρωτάει γιατί προσπαθεί ακόμα να τη σώσει. Ο Ουμίτ της απαντάει πως το κάνει για όσα έζησαν…