Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ο Γιατρός: Ένας κατά συρροή δολοφόνος απειλεί τον Αλί - Χαμός στο σημερινό επεισόδιο 3/6

Τι θα δούμε απόψε;

Ο Γιατρός: Ένας κατά συρροή δολοφόνος απειλεί τον Αλί - Χαμός στο σημερινό επεισόδιο 3/6
TV24 03.06.2020 12:05
Αρθρογράφος: Ελένη Ζουγανέλη
ΕΛΕΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

YOUWEEKLY EDITOR

Follow us on Google News

Χαμός θα επικρατήσει στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Ο Γιατρός», που προβάλλεται με τεράστια επιτυχία μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Ένας κατά συρροή δολοφόνος πρόκειται να φέρει την αναστάτωση όταν θα απειλήσει τον Αλί με τη ζωή του.

Ο Γιατρός 3/6 - επεισόδιο 34

Το νοσοκομείο ετοιμάζεται να υποδεχτεί, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, τον μόνο συμβατό δότη που μπόρεσε να βρεθεί αρκετά γρήγορα για τη μεταμόσχευση που χρειάζεται ο μικρός ασθενής του Φέρμαν. Και αυτό, γιατί ο δότης είναι ένας επικίνδυνος κατά συρροή δολοφόνος! Η Κιβιλτσίμ ανοίγει τα χαρτιά της και κάθεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Εκεί που όλα μοιάζουν χαμένα για τη Μπελίζ, μια καίρια παρέμβαση του Φέρμαν αλλάζει και πάλι τα δεδομένα. Ο Αλί ζει επιτέλους το όνειρό του με τη Νάζλι, αλλά ακόμα ανησυχεί για το αν θα τα καταφέρει να προσαρμοστεί στις ανάγκες μιας κανονικής σχέσης. Όμως η Νάζλι με την κατανόηση και την αγάπη της τον βοηθά να αφήσει πίσω όλες τις αμφιβολίες του.

Με θάνατο τελείωσε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Ο Γιατρός» που προβλήθηκε στην Τουρκία λίγο πριν την καραντίνα. Δείτε το εδώ.

Δείτε καρέ - καρέ το σημερινό επεισόδιο με εικόνες

Μια από τις χειρότερες εμπειρίες της ζωής του θα ζήσει ο Αλί, όταν ένας βαρυποινίτης θα τον αρπάξει και θα του βάλει το όπλο στο κεφάλι απειλώντας να τον σκοτώσει! Το TV24 έχει όλο το αιματηρό αποκλειστικό ρεπορτάζ για την σειρά "Ο Γιατρός", του ΣΚΑΙ, μαζί με φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Ένα αγόρι φτάνει στο νοσοκομείο και χρειάζεται μεταμόσχευση ήπατος! Ο μοναδικός συμβατός δότης είναι ένας βαρυποινίτης! Όταν φτάνει στο νοσοκομείο προκαλεί τρόμο τόσο για το ιστορικό του όσο και για το τρομερό παρουσιαστικό του. Ο Τανζού κάνει την εγχείρηση προκειμένου να πάρει κομμάτι από το συκώτι του και ο βαρυποινίτης ετοιμάζεται να φύγει περιτριγυρισμένος από μεγάλη ομάδα ένοπλων αστυνομικών.

Κάποια στιγμή παρατηρούν πως το παντελόνι του είναι υγρό και πιστεύουν πως κάτι πήγε στραβά στην εγχείρηση, αλλά ο Τανζού επιμένει να λέει πως ο φυλακισμένος ψεύδεται. Σε μια στιγμή, εκείνος βγάζει τις χειροπέδες που δεν είχαν κλείσει καλά, αρπάζει το όπλο ενός αστυνομικού και παίρνει τον Αλί για όμηρο! Ο νεαρός γιατρός είναι σοκαρισμένος και καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες να μην ξεσπάσει λόγω του αυτισμού του.

Διαβάστε επίσης εδώ: Ο Γιατρός: Θα πάθετε σοκ με τα κιλά και το ύψος του "Αλί", Τανέρ Ολμέζ!

Οι γιατροί προσπαθούν να τον ηρεμήσουν και ζητάνε από τον βαρυποινίτη να τον αφήσει! Όμως εκείνος απειλεί πως θα τον σκοτώσει! Ο Τανζού του λέει ειρωνικά πως τα κάνει όλα αυτά γιατί θέλει να πεθάνει! Τότε ένας φρουρός τον πυροβολεί στο κεφάλι και ο Αλί ελευθερώνεται, αλλά σοκαρισμένος, μη μπορώντας να πει κουβέντα!

Αυτές είναι οι φωτογραφίες ντοκουμέντο από τον Αλί να είναι γεμάτος αίματα

Ο βαρυποινίτης αρπάζει το όπλο από τον φρουρό και κρατάει όμηρο τον Αλί.

ΤΑΝΖΟΥ: Αλί, είμαστε εδώ μαζί σου!

ΦΕΡΜΑΝ: Μην κάνετε φασαρία! Αλί ηρέμησε!

ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΗΣ: Θα τον σκοτώσω! Μην πλησιάζετε, θα τον σκοτώσω!

Ο Γιατρός απειλείται η ζωή του Αλί

ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΗΣ: Γιατί δεν αλλάζω;

ΦΕΡΜΑΝ: Μπορείς να το κάνεις, είναι στο χέρι σου!

ΑΝΤΙΛ: Αφησε το παιδί και πάρε εμένα!

ΤΑΝΖΟΥ: Ολο αυτό το κάνεις γιατί θέλεις να πεθάνεις!

ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΗΣ: Γιατί, δεν μπορώ να γίνω καλός άνθρωπος;

Βαρυποινίτης ο γιατρός σκαι σειρά

Από την Γιάννα Παπανικολάου - Περισσότερο φωτορεπορτάζ στο περιοδικό Tv24

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ο Γιατρός: Αποκλειστικό! Ο Αλί θρηνεί για τον Φερμάν!

Ο Γιατρός: Ο Αλί στη φυλακή! Καρέ Καρέ η επίθεση

Share