Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γυναίκα χωρίς όνομα: Βάζουν χειροπέδες στην Κάτια - Το σημερινό 3/6 επεισόδιο είναι καθηλωτικό

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Βάζουν χειροπέδες στην Κάτια - Το σημερινό 3/6 επεισόδιο είναι καθηλωτικό
TV24 03.06.2020 15:47
Αρθρογράφος: Ελένη Ζουγανέλη
ΕΛΕΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

YOUWEEKLY EDITOR

Το σημερινό 3/6 επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς Γυναίκα χωρίς όνομα, που προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 είναι καθηλωτικό. Οι αστυνομικοί βάζουν χειροπέδες στην Κάτια και την οδηγούν στην φυλακή.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 133 - Η στιγμή που βάζουν χειροπέδες στην Κάτια

Η Κάτια συλλαμβάνεται για το φόνο του Νίκου κι ο Αστυνόμος την ανακρίνει, καθώς όλα τα στοιχεία οδηγούν στην ενοχή της. Ο Αντρέας κι ο Κωστής στήνουν παγίδα στο Χατζή για να τον ξεσκεπάσουν. Η Μαρίνα προσπαθεί να πείσει τον Αστυνόμο ότι η Κάτια είναι αθώα, ενώ η Μάρθα συνεχίζει να παίζει το θύμα. Μια απρόσμενη συνάντηση του αστυνόμου με την Εύα, προκαλεί την ταραχή του Αργύρη. Ωστόσο, ένα βήμα πριν από την φυλακή βρίσκεται και η Μαρίνα. Δείτε εδώ το αποκλειστικό.

Γυναίκα χωρίς όνομα φυλακή Κάτια

Γυναίκα χωρίς όνομα: Όλα όσα θα ζήσει η Κάτια στη φυλακή

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις που έρχονται στην αγαπημένη σειρά Γυναίκα χωρίς όνομα κι εμείς τις έχουμε αποκλειστικά! Η Μάρθα βρίσκει στην φυλακή την Κάτια και της φωνάζει "Εκεί θα σαπίσεις!"

Ο αστυνόμος ανακαλύπτει πως ο σταυρός που βρέθηκε δίπλα στον νεκρό Νίκο ανήκει στην Κάτια και τη συλλαμβάνει. Για τη Μάρθα όμως, αυτό δεν είναι αρκετό. Της κάνει μια επίσκεψη στο κελί της, σε μια αδίστακτη επίδειξη ισχύος.

Η Κάτια είναι τρομοκρατημένη μετά τον φόνο του Νίκου. Είναι σίγουρη ότι πίσω από αυτό το έγκλημα κρύβεται η Μάρθα με σκοπό να την ενοχοποιήσει. Μπορεί να μην κατάφερε να τη σκοτώσει για να την εκδικηθεί, αλλά τώρα είναι πολύ κοντά στο να τη βάλει στη φυλακή. Η γυναίκα εξηγεί στη Μαρίνα πώς την παγίδεψε και την παρέσυρε στο σημείο το φόνου. Ένα κυνήγι με τον χρόνο ξεκινάει, καθώς πρέπει να βρεθεί τρόπος να εξαφανιστούν τα στοιχεία που την ενοχοποιούν.

Ο Αργύρης και ο Φώτης επιστρέφουν στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Νίκος και βρίσκουν το όπλο που ενοχοποιεί την Κάτια. «Πρέπει να το κρύψουμε. Δεν πρέπει να φτάσει στα χέρια της αστυνομίας, γιατί τότε σίγουρα η Κάτια θα κατηγορηθεί για τον φόνο», λέει ο Φώτης στον Αργύρη. Εκείνος συμφωνεί. Ο αστυνόμος όμως ανακαλύπτει πως ο σταυρός που βρέθηκε δίπλα στον νεκρό ανήκει στην Κάτια και τη συλλαμβάνει.

Ολα τα στοιχεία οδηγούν στην ενοχή της Κάτιας

Ο αστυνόμος ανακρίνει την Κάτια. «Είμαι αθώα. Δεν τον σκότωσα εγώ. Τον μισούσα για όσα μου έκανε, αλλά δεν τον σκότωσα», επιμένει, όμως εκείνος της δείχνει τον σταυρό της. «Αυτό δικό σας δεν είναι; Πώς βρέθηκε στο σημείο του φόνου;», τη ρωτάει ο αστυνόμος. «Με παγίδευσε η Μάρθα. Εκείνη τα σχεδίασε όλα», του απαντάει. Ομως, όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι ένοχη και η Μάρθα συνεχίζει να το παίζει το θύμα της ιστορίας. Στην πραγματικότητα όμως κατακλύζεται από ασυγκράτητο μίσος τόσο για την Κάτια όσο και για τη Μαρίνα. Δεν μπορεί να ελέγξει τα συναισθήματά της. Θεωρεί τη Μαρίνα αχάριστη καθώς δεν εκτίμησε όλα όσα έκανε για εκείνη.

Η Κάτια θα είναι πάντα η αιώνια εχθρός της που της έκλεψε την κόρη της. Κι ενώ η Κάτια παραμένει στο κρατητήριο ως βασική ύποπτος για τον φόνο του Γεωργίου, η Μάρθα την επισκέπτεται στο κελί της, σε μια αδίστακτη επίδειξη ισχύος. «Επρεπε να είσαι σε αυτή τη θέση καιρό πριν με όλα αυτά που έχεις κάνει στη Μαρίνα. Εδώ σου αξίζει να βρίσκεσαι», της λέει. «Ξέρω ότι θα προτιμούσες να είμαι νεκρή αλλά σου χάλασα τα σχέδια. Ομως, δεν θα γλιτώσεις. Θα αποκαλυφθεί ότι εσύ σκότωσες τον Νίκο», της απαντάει η Κάτια. «Αν νομίζεις ότι είσαι σε θέση να με απειλείς, είσαι γελασμένη. Εδώ θα σαπίσεις. Πάρ’ το απόφαση. Θα φροντίσω εγώ γι’ αυτό. Δεν θα ξαναβγείς από εδώ, τουλάχιστον ζωντανή», της λέει με μίσος η Μάρθα.

Ωστόσο, έχουμε και τις νέες εξελίξεις για την σειρά! 5 νέα επεισόδια πριν τα παίξει ο ΑΝΤ1! Δείτε τα εδώ!

Πηγή: ΤIVI ΣΙΡΙΑΛ Γιάννα Παπανικολάου

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σοκ στο Γυναίκα χωρίς όνομα: O Μιχάλης μένει παράλυτος

Aπώλεια για ηθοποιό της σειράς Γυναίκα χωρίς όνομα - «Έχει σκιστεί η καρδιά μου...»

Share