Elif: Η Γκοντζά και ο Ουμίτ βλέπουν σπίτι τους την... - Καθηλωτικές οι σημερινές 4/6 εξελίξεις

Δείτε πρώτοι εδώ τι θα συμβεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif: Η Γκοντζά και ο Ουμίτ βλέπουν σπίτι τους την... - Καθηλωτικές οι σημερινές 4/6 εξελίξεις

Καθηλωτικές θα είναι οι σημερινές 4/6 εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του Star, Elif. Η Γκοντζά και ο Ουμίτ θα μείνουν άφωνοι όταν δουν έξω από το σπίτι τους την Αρζού να περιμένει.

Τι θα συμβεί με το μωρό και το δικαστήριο;

Όλες οι καθηλωτικές εξελίξεις του Elif για σήμερα 4/6 παρακάτω

Πέμπτη 4/6 - Επεισόδιο 599

Η Μελέκ ακόμα σκέφτεται την Αρζού. Η Αρζού πρέπει να πληρώσει για όσα έχει κάνει αλλά από την άλλη τη λυπάται. Η μητέρα της Λεϊλά και η φίλη της, η Χούλγια, κοιτάζουν φορέματα για αρραβώνες. Aν και έχει δεχθεί την πρόταση του Όνουρ, η Λεϊλά νιώθει απαίσια. Ξαφνικά η Λεϊλά δείχνει ενδιαφέρον για ένα φόρεμα και λέει πως θέλει να της το ράψει η Μελέκ. Κάποιο σχέδιο όμως έχει στο μυαλό της. Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι επισκέπτονται την οικογένεια Εμίρογλου και μαθαίνουν πως η Σιταρέ έφυγε.

Ο Τζεβαχίρ ικετεύει τον Γιουσούφ να μη συνεχίσει με τη δίκη όμως μετά από όσα του έχει κάνει, ο Γιουσούφ δυσκολεύεται να τον συγχωρήσει. Ο Ουμίτ θυμάται τις ωραίες στιγμές, που έζησε με την Αρζού και η Γκόντζα δυσκολεύεται να τον επηρεάσει αρνητικά καθώς φαίνεται πως είναι ακόμα ερωτευμένος με τη γυναίκα του. Η Λεϊλά πηγαίνει στη Μελέκ και της ζητάει να της ράψει μέσα σε 10 μέρες το φόρεμά των αρραβώνων της. Δείτε εδώ ένα σούπερ αποκλειστικό: Εξαφανίζεται η Γκοντζά!

Η Μελέκ και ο Γιουσούφ συζητούν την υπόθεση της Αρζού και της λέει πως υπάρχουν πιθανότητες να καταδικαστεί στη πρώτη δίκη. Η Μελέκ δεν χαίρεται με όσα της λέει και του λέει πως λυπάται την Αρζού, ειδικά επειδή έμαθε πως περιμένει παιδί. Η Μελέκ πιστεύει πως η Αρζού αξίζει κάθε τιμωρία αλλά το μωρό της είναι αθώο. Η Γκόντζα προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στον Ουμίτ και του θυμίζει τη σκοτεινή πλευρά της Αρζού. Την επόμενη μέρα, η Γκόντζα και ο Ουμίτ μένουν άφωνοι όταν βλέπουν στο σπίτι την Αρζού. Ο Γιουσούφ απέσυρε τη μήνυση εναντίον της καθώς μετά από τη συζήτηση, που είχε με τη Μελέκ σκέφτηκε πως ένα αθώο μωρό δεν πρέπει να υποφέρει τα αποτελέσματα της αντιδικίας τους. Ο Σελίμ θεωρεί πως έκανε το σωστό, που έδιωξε τη Σιταρέ από το σπίτι αλλά παρόλαυτα αισθάνεται τύψεις και ανησυχεί μήπως κινδυνεύει…

TAGS