Άγριες Μέλισσες: Ο Κυπραίος υποψιάζεται πως κάτι τρέχει με τις αδερφές Σταμίρη - Χαμός στις σημερινές εξελίξεις (04/5)

Όσα θα δούμε σήμερα

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Άγριες Μέλισσες: Ο Κυπραίος υποψιάζεται πως κάτι τρέχει με τις αδερφές Σταμίρη - Χαμός στις σημερινές εξελίξεις (04/5)

Χαμός στις σημερινές εξελίξεις (04/5) στις Άγριες Μέλισσες. Ο Κυπραίος υποψιάζεται πως κάτι τρέχει με τις αδερφές Σταμίρη παρά τις προσπάθειες της Ελένης να κρατήσει τις ισορροπίες στις σχέσεις τους. Σήμερα θα δούμε ένα ακόμα συγκλονιστικό επεισόδιο στη σειρά του ΑΝΤ1.

Μιας και λέμε ωστόσο για τις Άγριες Μέλισσες, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χάσετε και αυτή την σούπερ διαρροή που σας έχουμε για την Δρόσω και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει.

Οι συγκλονιστικές εξελίξεις της Πέμπτης 4/6 στο επεισόδιο 101 των Άγριων Μελισσών

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 101

Ο έλεγχος στο φορτηγό των Σεβαστών αποδεικνύεται μάταιος, οδηγώντας τον Προύσαλη στα όριά του. Κι ενώ η Πηνελόπη, πιέζει τον Δημητράκη για να μάθει αν έχουν βάση οι υποψίες του Μελέτη για τον άντρα της, η Ανέτ καταρρακώνεται, μόλις της αποκαλύπτεται το όνομα της οικογένειας που υιοθέτησε το παιδί της.

Άγριες Μέλισσες εξελίξεις

Ο Νικηφόρος συνεχίζει την προσπάθεια να ανατρέψει τα σχέδια του πατέρα του και προσπαθεί να πείσει το Θεοτόκη να του δώσει την έκθεση. Η Ασημίνα αποφασισμένη να προχωρήσει με το σχέδιο της ψεύτικης εγκυμοσύνης, βλέπει τις προσπάθειές του και τις αναγνωρίζει, είναι όμως έτοιμη να τον συγχωρήσει; Η Ελένη κάνει αγώνα για να κρατήσει ισορροπίες ανάμεσα στις αδελφές της χωρίς να καταλάβει κάτι ο Κυπραίος, που όμως υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει μεταξύ τους.

Ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να προχωρήσει με το διαζύγιο παρά τις αντιρρήσεις της Θεοδοσίας. Θα υποχωρήσει τελικά στις πιέσεις του; Το ξαφνικό ενδιαφέρον ενός νεαρού υφασματέμπορα για την Δρόσω θα προκαλέσει έκπληξη στη Ρίζω. Μπορεί να βρεθεί τελικά λύση στο αδιέξοδο της Δρόσως ή τα προβλήματα μόλις τώρα ξεκινούν;

Ωστόσο πριν από λίγες ημέρες το Πρωινό επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ μας για τις εξελίξεις που θα δούμε στη συνέχεια της σειράς. Απίστευτες θα είναι οι εξελίξεις ανάμεσα σε Θεοδοσία και Λάμπρο.