Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μην Ψαρώνεις: Η Τίνα τσακώνεται άσχημα με τον Ζαγανιάρη - Καταιγιστικές εξελίξεις σήμερα 4/6

Όσα θα δούμε σήμερα

Μην Ψαρώνεις: Η Τίνα τσακώνεται άσχημα με τον Ζαγανιάρη - Καταιγιστικές εξελίξεις σήμερα 4/6
TV24 04.06.2020 15:48
Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
ΑΝΘΗ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

Follow us on Google News

Η Τίνα τσακώνεται άσχημα με τον Ζαγανιάρη Και ο Λεωνίδας με την Τάνια φαίνεται να μην έχουν καμία ελπίδα πια να τα ξαναβρούν. στο σημερινό επεισόδιο του Μην Ψαρώνεις. Καταιγιστικές οι εξελίξεις απόψε στη σειρά του ΑΝΤ1.

Επεισόδιο 46

Μία τυπική μέρα στο Αραποσταθέϊκο είναι η απόλυτη πρόκληση για την Σάντυ που προσπαθεί να ανταπεξέλθει στην καινούργια της ζωή. Πράγμα που όπως θα διαπιστώσει δεν είναι καθόλου, μα καθόλου εύκολο! Στο μεταξύ ο Μανώλης ζητάει τη βοήθεια του Θανάση για να αντιμετωπίσει τις παράλογες απαιτήσεις της Στέλλας, που έχει φτάσει και τον συγκάτοικό της τον Πέτρο στα όριά του. Δείτε ωστόσο τι θα γίνει και στο Γυναίκα χωρίς όνομα σήμερα.

Μην Ψαρώνεις εξελίξεις

Η Τίνα τσακώνεται άσχημα με τον Ζαγανιάρη και ο Λεωνίδας με την Τάνια φαίνεται να μην έχουν καμία ελπίδα πια να τα ξαναβρούν. Η φιλία που γεννιέται μεταξύ του Κωνσταντίνου και του Μπίλυ φρικάρει εντελώς τη Ρόζα. Μέσα σε όλα αυτά, ο Κοσμάς φτάνει πολύ κοντά στα ίχνη του νεαρού απατεώνα που έχει καταγοητεύσει τη Νενέλα.

Τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο του Μη Ψαρώνεις

Ο Απρίλης φέρνει καινούργια ξεκινήματα για όλους! Η συγκατοίκηση του Μανώλη και της Σάντυς στο Κερατσίνι ξεκινάει ένα ντόμινο μετακομίσεων που κάνει συγκάτοικους τη Ρόζα με τον Μπίλυ και τον Κωνσταντίνο με την Τάνια. Η Στέλλα που μαθαίνει τελευταία τις εξελίξεις γίνεται έξαλλη και περνάει στην αντεπίθεση, ενώ η Νενέλα πλέει σε πελάγη ευτυχίας με το νεαρό Νικηφόρο.

Η Τίνα αρχίζει να καλοβλέπει τον Ζαγανιάρη για γαμπρό και πατέρα των παιδιών της, αλλά και ο Μπίλυ δεν εγκαταλείπει την προσπάθειά του να γίνει υπόδειγμα συντρόφου για τη Ρόζα. Τέλος, η Τάνια, για να τιμήσει το έθιμο της πρωταπριλιάς, λέει στον Λεωνίδα ένα αθώο ψέμα για τον Κωσταντίνο και τους κάνει όλους μαλλιά κουβάρια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ο Γιατρός: Μια νέα άφιξη στο νοσοκομείο αλλάζει και πάλι τις ισορροπίες - Καταιγιστικές οι εξελίξεις 4/6

Χαμός στο Γυναίκα χωρίς όνομα (4/6) - Νέα στοιχεία για τον φόνο του Νίκου

Share