Ο Γιατρός: Ο Τάνζου κινείται εναντίον του Αλί - Χαμός στο σημερινό επεισόδιο (5/6)

Μην το χάσετε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ο Γιατρός: Ο Τάνζου κινείται εναντίον του Αλί - Χαμός στο σημερινό επεισόδιο (5/6)

Χαμός πρόκειται να γίνει και στο σημερινό επεισόδιο (5/6) της αγαπημένης σειράς του ΣΚΑΪ, «Ο Γιατρός». Ο Αλί εντυπωσιάζει με τη λύση που δίνει σε μία επέμβαση, ωστόσο γίνεται γνωστό πως ο Τάνζου σκοπεύει να κινηθεί εναντίον του.

Μη χάσετε επίσης το σούπερ αποκλειστικό που σας έχουμε για τις 10 συγκλονιστικές στιγμές μέχρι το φινάλε της σειράς. Δείτε το εδώ και θα πάθετε πλάκα!

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Ο Γιατρός»

Επεισόδιο 36

Η Κιβιλτσίμ αφήνει την οργή της να βγει εκτός ορίων, χωρίς να γνωρίζει ότι αυτό θα της κοστίσει τη δική της θέση στο νοσοκομείο. Ο Αλί δίνει τη λύση σε μια πολύ δύσκολη επέμβαση και εντυπωσιάζει την Ντάμλα με την ευφυΐα του. Δεν ξέρει όμως ότι στο παρασκήνιο εκείνη έχει ήδη κινηθεί εναντίον του: ο Τάνζου τώρα γνωρίζει για τη σχέση του Αλί με τη Νάζλι.

Στο νοσοκομείο φτάνει μία ακόμα καταγγελία εναντίον του Αλί και ο Τάνζου θεωρεί πως οι αλλαγές στην προσωπική του ζωή έχουν επηρεάσει αρνητικά τον επαγγελματισμό του. Έτσι, του θέτει ένα άδικο και επώδυνο δίλημμα και τον βάζει κάτω από στενή επιτήρηση υπό την απειλή της απόλυσης. Το επόμενο περιστατικό που θα αναλάβει ο Αλί αφορά το αγαπημένο του είδος ασθενή, ένα παιδί που του θυμίζει τον εαυτό του. Θα καταφέρει να αποδείξει και πάλι την αξία του;

Η σειρά που θα πάρει τη θέση του «Γιατρού»

Η νέα σειρά του ΣΚΑΙ "Ο Γιατρός" που έκανε την πρεμιέρα της εν μέσω καραντίνας καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό (δείτε εδώ τα συγκλονιστικά νούμερα που έκανε την Παρασκευή) και τώρα ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία για το καλοκαίρι!

Ο Γιατρός τελειώνει από το ΣΚΑΙ

Ωστόσο, αφού θα φύγει από το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ, οι ιθύνοντες θα επιστρέψουν μια σειρά που... δεν τα είχε πάει και τόσο καλά στα ποσοστά της Nielsen, για να καλύψουν το κοινό. Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά το "Θα γίνει της πολυκατοικίας".

ΣΚΑΙ Θα γίνει της πολυκατοικίας

Η σειρά όχι απλά θα επιστρέψει αλλά θα παίζεται καθημερινά και με νέα κιόλας επεισόδια!