Βάσω Λασκαράκη: Ανακοίνωσε το τέλος της σειράς που πρωταγωνιστεί στον ALPHAtv

Η φωτογραφία που έκανε το... spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βάσω Λασκαράκη: Ανακοίνωσε το τέλος της σειράς που πρωταγωνιστεί στον ALPHAtv

Με μια φωτογραφία της από τα γυρίσματα, η Βάσω Λασκαράκη, ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους το τέλος της σειράς «Έρωτας Μετά», στην οποία πρωταγωνιστεί και προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ALPHAtv.

Μάλιστα και πριν από λίγες εβδομάδες η ηθοποιός μέσα από αναρτήσεις της, έκανε γνωστό πως γυρνάνε τα τελευταία επεισόδια για το μεγάλο φινάλε της σειράς, αφού φτάνει στο τέλος της.

Χθες, η Βάσω Λασκαράκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της όπου την είδαμε να ποζάρει δίπλα στη θάλασσα, άκρως εντυπωσιακή.

Στην λεζάντα της ανάρτησης της έγραψε: «Άννα, The end, Έρωτας Μετά». Ωστόσο, έχουμε και αποκλειστικά το φινάλε της σειράς. Δείτε το εδώ.

Βάσω Λασκαράκη Έρωτας Μετά ALPHAtv

Άσχημες εξελίξεις για την Βάσω Λασκαράκη στον ALPHAtv

Άσχημες οι εξελίξεις με την Βάσω Λασκαράκη στον Alpha, καθώς άλλαξαν τα τηλεοπτικά σχέδια που την ήθελαν να αναλαμβάνει την δική της εκπομπή στο κανάλι. Μάλιστα είχε ακουστεί πως ήταν υποψήφια να αντικαταστήσει την Ελένη Μενεγάκη.

Ποιες οι άσχημες εξελίξεις για την Βάσω Λασκαράκη και τον Alpha

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» το κανάλι άλλαξε γνώμη και έτσι δεν θα αξιοποιήσει την ηθοποιό από την νέα σεζόν. Τι συνέβη ακριβώς κανείς δεν ξέρει.

Ωστόσο η ίδια είχε δηλώσει πως θέλει να κάνει διακοπές το καλοκαίρι αυτό και να περάσει το καλοκαίρι με την οικογένεια της. Από την άλλη όπως αναφέρουν οι πληροφορίες το κανάλι είχε θέσει ως όρο πως δεν θα μπορέσει να φύγει το καλοκαίρι αν αναλάβει κάποια δική της εκπομπή για να είναι έτοιμη τον Σεπτέμβριο.

Δημοσιογράφος την ρώτησε αν φέτος το καλοκαίρι θα ξεκουραστεί ή θα δουλέψει, με την ίδια να απαντάει πως θα ήθελε να πάει διακοπές και να ξεκουραστεί, ωστόσο, δεν ξέρει αν θα προλάβει.

Όπως όλα δείχνουν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η ηθοποιός, να ήθελε να περάσει χαλαρές στιγμές με την οικογένεια της και κάπου εκεί να μην τα βρήκαν τελικά με το κανάλι.

Ωστόσο συνεργάτης της Βάσως Λασκαράκη έκανε μια αποκάλυψη για την ηθοποιό και το πως θα είναι σαν παρουσιάστρια. Τι ακριβώς δήλωσε;