STAR: Ανακοίνωση για το MasterChef της Δευτέρας

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
STAR: Ανακοίνωση για το MasterChef της Δευτέρας

Ανακοίνωση για το MasterChef της Δευτέρας εξέδωσε το κανάλι του STAR. Το ριάλιτι μαγειρικής βρίσκεται στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό και θα γίνει χαμός την ερχόμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του STAR για το MasterChef

Τα λάθη στην τελευταία, για το φετινό MasterChef, ομαδική δοκιμασία θα κοστίσουν σε κάποιους, την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Οι σκέψεις πολλές, η αγωνία για το αποτέλεσμα μεγάλη, κάποιοι φτάνουν στην πηγή τόσο, μα τόσο κοντά αλλά δεν θα ξεδιψάσουν. Θα μείνουν με τη λαχτάρα της νίκης του επάθλου και πολύ σημαντικού τίτλου του Έλληνα ή της Ελληνίδας MasterChef. Κάποιοι θα βρεθούν στους 6 του τελικού!

STAR ανακοίνωση MasterChef

Με τους 4 χαμένους να βρίσκονται σε μειονεκτική θέση, τα πράγματα δυσκολεύουν αφού για ακόμα μια φορά οι κριτές έχουν αποφασίσει να περάσουν δια πυρός και σιδήρου τους φετινούς διαγωνιζόμενους, μέχρι να βρεθεί ο νέος μάγειρας ή μαγείρισσα, που θα φέρει επάξια τον τίτλο Master Chef 4!

Σε αυτές τις τελευταίες μέρες, θα έλεγε κανείς ότι πραγματικά δοκιμάζονται οι ικανότητες και οι αντοχές εκείνων, που έχουν φτάσει μέχρι αυτό το δύσκολο σημείο. Ξεσπάσματα, απογοήτευση αλλά και άσχημη ψυχολογία θα καθορίσουν το αποτέλεσμα.Ωστόσο, δείτε πότε θα γίνει ο τελικός.

Μέχρι το τέλος της ημέρας στην κουζίνα του MasterChef 4 θα συμβούν μεγάλες ανατροπές.

Δείτε τι έγινε στο επεισόδια του MasterChef την Τετάρτη για να ξέρετε τι συμβαίνει στο παιχνίδι

Καινούργιο επεισόδιο MasterChef είχαμε χθες και σας έχουμε τα Highlights. Ο Γιώργος εκνευρίστηκε και πήγε να τα γκρεμίσει όλα, ο Σωτήρης Κοντιζάς τρόλαρε τους παίκτες και δεν τους άφηνε σε ησυχία, ενώ η Μάρλεν έξαλλη φώναζε στον Τζον.

Δοκιμασία με το τείχος είχαμε χθες στο ριάλιτι μαγειρικής και οι τόνοι ανέβηκαν, καθώς χρειάστηκε να φωνάζουν για να ακούν ο ένας τον άλλο και να δημιουργήσουν δυο ίδια πιάτα. Εμείς σας συγκεντρώσαμε τα καλύτερα στιγμιότυπα από το χθεσινό επεισόδιο.

MasterChef: Νέο σχόλιο της Μάρλεν κατά του Γιώργου - Ανέβηκαν οι τόνοι στο πλατό

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, η Μάρλεν δε δίστασε και έκανε ένα νέο σχόλιο για τη στρατηγική που ακολουθεί ο Γιώργος στο παιχνίδι, ενώ στη συνέχεια ανέβηκαν λίγο οι τόνοι ανάμεσά τους, πάντα μεταξύ σοβαρού και αστείου.

Ήδη από εχθές η Μάρλεν ξεκίνησε να μιλάει με αρνητικά λόγια για τον Γιώργο και για το πώς έχει αλλάξει ο χαρακτήρας του όσο καιρό βρίσκεται μέσα στον διαγωνισμό.

Ως νικητής του τεστ δημιουργικότητας, ο Γιώργος είχε την ευκαιρία να δείξει τον αρχηγό της αντίπαλης ομάδας και έτσι διάλεξε τη Μάρλεν καθώς όπως είπε δεν είχε γίνει αρχηγός ποτέ ξανά. Η Μάρλεν βέβαια είχε άλλη άποψη και το είπε μπροστά στις κάμερες.

Μιας και λέμε ωστόσο για MasterChef, ρίξτε μια ματιά και στην σπόντα που πέταξε η Φαίη Σκορδά για το ριάλιτι μαγειρικής.

Αυτό είναι το σχόλιο που έκανε η Μάρλεν για τον Γιώργο

Συγκεκριμένα, σχολίασε: «Γιατί με έκανε αρχηγό; Για να με βγάλει στον τάκο μία ώρα αρχύτερα».

Στη συνέχεια, οι δυο τους αντάλλαξαν μερικές κουβέντες σχετικά με την "κρητική βεντέτα" που θα στηθεί στο πλατό, καθώς είναι και οι δύο από την Κρήτη.

MasterChef: «Μη μιλάς» - Έξαλλη η Μάρλεν με τον Τζον

Αδιανόητη η σημερινή δοκιμασία στο MasterChef. Οι 8 παίκτες χωρίστηκαν στα δύο και ξεκίνησαν τις φωνές, με την Μάρλεν να δίνει πραγματικό ρεσιτάλ και να ουρλιάζει στον Τζον, ενώ ήταν έξαλλη, για να μην μιλάει ενώ προσπαθεί εκείνη να εξηγήσει.

Ο γνωστός τοίχος του MasterChef έφερε πονοκεφάλους στους παίκτες οι οποίοι προσπάθησαν να βάλουν τα δυνατά τους και να φτιάξουν τα πιάτα τους, ενώ έπρεπε να συνεννοούνται μέσα από έναν τοίχο.

Η Μάρλεν βρισκόταν στη μία μεριά του τοίχου μαζί με τον Τζον και δυσκολευόταν πολύ να εξηγήσει στον Σταυρή και τον Διονύση τι ακριβώς ήθελε να φτιάξουν. Κάποια στιγμή λοιπόν, ο Τζον πήγε να την διακόψει, και εκείνη "τρελάθηκε" φωνάζοντας του να σταματήσει τώρα να μιλάει.

MasterChef: «Θα φάει παντόφλα ο Μπέλλος» - Τι ενόχλησε τη Μαρία;

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, η Μαρία ενοχλήθηκε πολύ με μία κίνηση του Μπέλλου και έτσι δε δίστασε να δηλώσει στη συνέχεια μπροστά στις κάμερες πως θα φάει παντόφλα όταν πάνε στο σπίτι μόνο και μόνο που τόλμησε να κάνει κάτι τέτοιο.

Χαμός έγινε στην ομαδική δοκιμασία, καθώς οι δύο ομάδες βρέθηκαν στις δύο μεριές του τοίχου και χρειάστηκε να επικοινωνήσουν μεταξύ τους φωνάζοντας. Οι τόνοι ανέβηκαν σε πολλές περιπτώσεις και έτσι η Μαρία και ο Μπέλλος δε θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση.

Στην προσπάθειά της να στήσει πιάτο, η Μαρία έκανε ερωτήσεις στον Μπέλλο ωστόσο δεν καταλάβαινε τι ακριβώς της περιέγραφε. Τότε ο Μπέλλος τσαντίστηκε και ύψωσε τη φωνή του, κάτι που ενόχλησε πάρα πολύ τη Μαρία.

«Θα φάει παντόφλα ο Μπέλλος στο σπίτι μόνο και μόνο επειδή τόλμησε να υψώσει τον τόνο της φωνής του», είπε η Μαρία μιλώντας στην κάμερα.

MasterChef: Δεν άφησε σε ησυχία τους παίκτες ο Σωτήρης Κοντιζάς - Το επικό τρολάρισμά του

Στο σημερινό ιδιαίτερο επεισόδιο του MasterChef, ο Σωτήρης Κοντιζάς αποφάσισε να "παίξει" λίγο με τους διαγωνιζόμενους και έτσι δεν τους άφησε ούτε λίγο σε ησυχία! Το επικό τρολάρισμά του έκανε έξαλλους και τους δύο πάγκους!

Φωνές, βρισιές και ατελείωτη οργή. Το σημερινό επεισόδιο του αγαπημένου διαγωνισμού μαγειρικής ήταν απλά μία ταλαιπωρία για τους παίκτες, οι οποίοι κλήθηκαν να μαγειρέψουν με έναν μεγάλο τοίχο να βρίσκεται ανάμεσά τους, χωρίς να μπορούν αν δουν τι κάνει ο ένας και ο άλλος.

Η ομαδική δοκιμασία ήθελε γερά νεύρα και ο Σωτήρης Κοντιζάς σίγουρα δε βοήθησε καθόλου τους παίκτες να συγκεντρωθούν σε αυτό που έκαναν.

Στην προσπάθεια αυτή, κατάφερε να τσακωθεί και ο Μπέλλος με τη Μαρία, η οποία στη συνέχεια αποφάσισε να ξεκαθαρίσει πως θα φάει παντόφλα. Δείτε εδώ τι ακριβώς έγινε.

Ο αγαπημένος κριτής, φρόντιζε να πηγαίνει πάνω από όλους του πάγκους, να ελέγχει τι έχουν μαγειρέψει και να σχολιάζει πως αυτό δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έχει μαγειρευτεί στην άλλη μεριά του τοίχου.

Πολλοί από τους παίκτες ανησύχησαν όντως, ενώ άλλοι απλά αγνόησαν τον Σωτήρη Κοντιζά.

MasterChef: Εκτός εαυτού ο Γιώργος - Πήγε να... γκρεμίσει τον τοίχο

Εκτός εαυτού βγήκε στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef και ο Γιώργος ο οποίος μάλιστα σε κάποια στιγμή που προσπαθούσε να επικοινωνήσει με τον Βαρθαλίτη, χτύπησε τον τοίχο και πήγε να τον γκρεμίσει από τα νεύρα του.

Σίγουρα ο Γιώργος Λασκαρίδης είναι ένας από τους παίκτες που δεν έχει πολλές εντάσεις στο παιχνίδι, πόσο μάλλον από τη μέρα που επέστρεψε στον διαγωνισμό.

Η σημερινή ομαδική δοκιμασία ωστόσο ήρθε για να τεστάρει τα νεύρα όλων και έτσι ο Γιώργος έπεσε δυστυχώς θύμα της, μιας και κατάφερε να εκραγεί ενώ προσπαθούσε να μιλήσει με τoν Βαρθαλίτη για το πώς θα στήσουν ένα πιάτο.

Νεύρα δημιουργήθηκαν και ανάμεσα στον Μπέλλο και τη Μαρία. Δείτε εδώ το σκηνικό που ενόχλησε πολύ το ζευγάρι!

Και οι δύο φώναζαν και η συνεννόηση ήταν απλά αδύνατη οπότε ο Γιώργος δεν άντεξε και ενώ φώναζε στον Σταύρο να τον ακούσει, εκνευρίστηκε και χτύπησε με πολλή δύναμη τον τοίχο για να εκτονωθεί.