Elif: Τραγικές στιγμές για την Γκόντζα - Η Αρζού είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για να...

Δείτε το σημερινό επεισόδιο, αλλά και όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας 8-12/6

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Τραγικές στιγμές για την Γκόντζα - Η Αρζού είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για να...

Τραγικές είναι οι στιγμές που θα ζήσει η Γκόντζα στα επεισόδια της εβδομάδας 8-12/6 στην σειρά Elif. Η Αρζού είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για να την εκδικηθεί για το κακό που της έχει κάνει.

Δείτε αναλυτικά όλες τις εξελίξεις αναλυτικά, έτσι όπως θα της παίξει το STAR.

Να σημειώσουμε βέβαια, πως έχουμε σε αποκλειστικό την Αρζού να πνίγει την Ελίφ.

Δευτέρα 8/6

Επεισόδιο 601

O Ερκούτ τηλεφωνεί στην Γκόντζα για να ζητήσει μια χάρη και εκείνη ξαφνιάζεται. Καθώς μιλάνε τους ακούει η Αρζού. Τώρα ξέρει πως η Γκόντζα θυμάται τα πάντα. Ο Γιουσούφ συμπεριφέρεται φιλικά στη Λεϊλά αν και εκείνη είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του. Ο Γιουσούφ της κρατάει το χέρι και της λέει πως θα είναι δίπλα της σε ό,τι χρειαστεί. Ο Ονούρ έρχεται να δει τη Λεϊλά κρατώντας λουλούδια και τη βλέπει μαζί με τον Γιουσούφ. Πιστεύει πως έχουν σχέση και όταν φεύγει ο Γιουσούφ, ο Ονούρ λέει στην Λεϊλά πως τελειώσανε. Η κοπέλα προσπαθεί να του εξηγήσει αλλά εκείνος δεν ακούει κουβέντα. Η Λεϊλά του λέει πως είναι σκλάβος των προκαταλήψεων του και εκείνος της απαντάει πως εκείνη είναι σκλάβα στο παρελθόν. Η Αρζού καταλαβαίνει πια πως η Γκόντζα έχει κάποιο σχέδιο. Η Ελίφ βλέπει τους γονείς της φίλης της Τζεϊντά να έρχονται να την πάρουν από το σχολείο και νιώθει περίεργα. Νοσταλγεί έναν πατέρα στη ζωή της. Η Αρζού κάθεται ανήσυχη και κλειδωμένη στο δωμάτιό της. Όταν έρχεται ο Ουμίτ, ανοίγει την πόρτα της αφού πρώτα τη διαβεβαιώνει πως είναι μόνος του. Η Αρζού του λέει πως η Γκόντζα παίζει μαζί τους καθώς ξέρει πως θυμάται τα πάντα.

Ο Ουμίτ ξαφνιάζεται από τα λόγια της και δεν μπορεί να παραδεχθεί ότι το ξέρει από καιρό. Λέει στην Αρζού πως υπερβάλλει αλλά εκείνη είναι σίγουρη πως η Γκόντζα θέλει το κακό της. Όταν η Γκόντζα της φέρνει τα χάπια της, η Αρζού συμπεριφέρεται σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Η μητέρα της Λεϊλά και του Ονούρ δεν έχουν ιδέα για τον καυγά του ζευγαριού. Η Λεϊλά αναπολεί τη στιγμή που ο Γιουσούφ της έπιασε το χέρι. Δεν μπορεί να σταματήσει να τον σκέφτεται. Ο Μουράτ εξακολουθεί να δουλεύει ως κούριερ αλλά φαίνεται πως μεταφέρει κάτι παράνομο. Ο πατέρας της Αϊλά τον χρησιμοποιεί για τις βρώμικες δουλειές του. Η Αϊλά διαισθάνεται κάτι και ρωτάει τον πατέρα της αλλά εκείνος το αρνείται. Ο Μουράτ δεν έχει ιδέα για το τι μεταφέρει. Η Σιταρέ επιστρέφει στον Ερκούτ το πακέτο, που της είχε δώσει για να τοποθετήσει στο αυτοκίνητο του Σελίμ και του ζητάει να την αφήσει ήσυχη. Ο Ερκούτ της λέει πως δεν θα είναι εύκολο. Η Σιταρέ του λέει πως δεν βλέπει πια τον Σελίμ. Εκείνη τη στιγμή όμως της τηλεφωνά ο Σελίμ αλλά η κοπέλα δεν απαντάει

Elif εξελίξεις εβδομάδας

Τρίτη 9/6

Επεισόδιο 602

Η Σιταρέ είναι έξω από την εταιρία του Ερκούτ και προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Σελίμ. Κανονίζουν να συναντηθούν στην παραλία. Η Σιταρέ παίρνει ταξί και ο Ερκούτ την ακολουθεί. Ο Σελίμ αναρωτιέται πως ζει η Σιταρέ τώρα. Η Λεϊλά κάνει πρόβα το φόρεμα των αρραβώνων της και είναι πολύ απαιτητική απέναντι στη Μελέκ. Η μητέρα του Ονούρ πηγαίνει στη μητέρα της Λεϊλά και της λέει πως το ζευγάρι χώρισε. Η μητέρα της Λεϊλά της λέει πως δεν έχει ιδέα και γίνεται έξαλλη με την κόρη της. Όταν η Λεϊλά επιστρέφει σπίτι, η μητέρα της τη ρωτάει τι συμβαίνει. Αν δεν είναι πια αρραβωνιασμένη με τον Ονούρ, για ποιο λόγο πηγαίνει και κάνει πρόβα το φόρεμα των αρραβώνων στη Μελέκ. Η Λεϊλά της απαντάει πως το φόρεμα θα το φορέσει στους αρραβώνες της αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα πρέπει να αρραβωνιαστεί τον Ονούρ. Η μητέρα της Λεϊλά δεν μπορεί να πιστέψει αυτά που ακούει από την κόρη της. Ο Μουράτ παραδίδει τρία ύποπτα πατα σε μια αποθήκη, σε έναν επικίνδυνο άντρα. Ο Μουράτ δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει και όταν ο άντρας του ζητάει τα διαμάντια, που λείπουν δεν ξέρει τι να πει.

Η Αρζού ακούει την Γκόντζα να μιλάει με κάποιον στο τηλέφωνο για το μωρό της Αρζού και να προσπαθεί να βρει τρόπο να το ξεφορτωθεί. Η Ζεϊνέπ λαμβάνει μια αφίσα από το μαγαζί που δούλευε η Σιταρέ και γίνεται έξαλλη. Τσακώνεται άσχημα με τον Σελίμ και του λέει πως δεν την ενδιαφέρει τι δουλειά κάνει η Σιταρέ αλλά το γεγονός ότι ο Σελίμ είπε ψέματα στην ίδια και σε όλη την οικογένεια. Ο Σελίμ προσπαθεί να καταλάβει ποιος έστειλε την αφίσα και υποψιάζεται την ίδια τη Σιταρέ. Ο Μουράτ βρίσκεται δεμένος σε μια καρέκλα και ο άντρας, που το έκανε, καλεί τον πατέρα της Αϊλά για τα διαμάντια. Του λέει πως κάποια από τα διαμάντια, που έπρεπε να παραλάβει λείπουν και πιστεύει πως τα έκλεψε ο κούριερ. Ο Λατίφ, ο πατέρας της Αϊλά του λέει να στείλει πίσω τον Μουράρ για να τον ανακρίνει. Όταν ο άντρας κλείνει το τηλέφωνο, αποδεικνύεται πως ο ίδιος έχει πάρει τα διαμάντια και ο Μουράτ κατηγορείται άδικα. Ο Μουράτ όμως βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση γιατί κανείς δεν έχει καταλάβει το σχέδιο του άντρα. Ο Μουράτ αφήνεται ελεύθερος και επιστρέφει σπίτι του και η Αϊλά καταλαβαίνει πως κάτι του συμβαίνει. Η μητέρα της Λεϊλά είναι έξαλλη με την κόρη της επειδή έχει κάνει πολλά έξοδα για τον αρραβώνα της με τον Ονούρ. Η Αρζού έχει εφιάλτες σχετικά με το μωρό, που περιμένει. Αποφασίζει να κάνει κάτι για την κατάσταση, που έχει δημιουργηθεί εξαιτίας της Γκόντζα…

Το επεισόδιο με τις τραγικές στιγμές της Γκόντζα

Τετάρτη 10/6

Επεισόδιο 603

Η Ελίφ και η Ιντζί βρίσκουν την αφίσα της Σιταρέ αλλά δεν μπορούν να καταλάβουν αν είναι αυτή ή όχι και τη δείχνουν στη Μελέκ. Η Μελέκ όμως καταλαβαίνει όπως και ο Γιουσούφ με την Αλιγιέ. Ο Σελίμ προσπαθεί να μιλήσει στη Ζεϊνέπ αλλά εκείνη δεν αισθάνεται καλύτερα. Ο Σελίμ έρχεται αντιμέτωπος με όλη την οικογένεια και προσπαθεί να εξηγήσει την κατάσταση με τη Σιταρέ. Η Αλιγιέ θεωρεί πως κάποιος είναι μπλεγμένος σε αυτή την υπόθεση και η Μελέκ ανησυχεί πως κάποιος θέλει με κάποιο τρόπο να τους κάνει κακό. Η Γκόντζα φέρνει στο σπίτι μια παράξενη γυναίκα η οποία της ετοιμάζει ένα ποτό, που αν το πιει η Αρζού θα χάσει το μωρό. Η Αρζού τα ακούει όλα.

Την επόμενη μέρα η Γκόντζα πηγαίνει στην Αρζού το πρωινό της όμως η Αρζού έχει κρύψει μαξιλάρια κάτω από τα σκεπάσματα και η Γκόντζα πιστεύει πως κοιμάται. Η Αρζού έχει βγει έξω και συναντάει έναν άντρα. Του δείχνει τη φωτογραφία της Γκόντζα για να την απαγάγει. Η Γκόντζα πηγαίνει ξανά στο δωμάτιο της Αρζού και αυτή τη φορά καταλαβαίνει πως στο κρεββάτι είναι μόνο τα μαξιλάρια. Η περιέργειά της μεγαλώνει και βγαίνει έξω. Οι άντρες που έχει προσλάβει η Αρζού την απάγουν. Η Λεϊλά μπαίνει στο σπίτι της οικογένειας Εμίρογλου όταν βεβαιώνεται πως λείπουν όλοι. Πηγαίνει στο δωμάτιο του Γιουσούφ αλλά εκείνη την ώρα επιστρέφουν η Αλιγιέ, η Ζεϊνέπ και η Μελέκ. Η Λεϊλά κρύβεται και στη συνέχεια το σκάει αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα αλλά κανείς δεν υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά. Η Λεϊλά συναντάει τον Γιουσούφ με την Ελίφ και την Ιντζί. Δεν καταλαβαίνουν γιατί είναι τόσο βιαστική και εκείνη τους λέει πως ξέχασε το πορτοφόλι σπίτι της. Η Αϊλά ενημερώνεται πως ο Μουράτ είναι στο νοσοκομείο. Η Τουλάι, ο Βεϊσέλ και η Αϊλά επιστρέφουν με τον Μουράτ σπίτι. Ο Μουράτ έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού. Όταν τους εξηγεί τι συνέβη η Αϊλά είναι σίγουρη πως πίσω από όλα αυτά κρύβεται ο πατέρας της. Φεύγει λέγοντας πως πάει να πάρει τα φάρμακα του Μουράτ. Η οικογένεια Εμίρογλου κατηγορεί τον Σελίμ για τα ψέματα, που τους είπε σχετικά με τη Σιταρέ και εκείνος φεύγει από το σπίτι. Νιώθει λυπημένος και θυμωμένος ταυτόχρονα. Οι άντρες, που απήγαγαν την Γκόντζα επικοινωνούν με την Αρζού για να πάρουν νέες εντολές. Εκείνη τους ζητάει να την τρομοκρατήσουν μέχρι να τους καλέσει ξανά..

Πέμπτη 11/6

Επεισόδιο 604

Ο Ουμίτ αναρωτιέται που είναι η Γκόντζα και η Αρζού του απαντάει πως δεν την ενδιαφέρει. Οι υποψίες του Ουμίτ αυξάνονται. Άλλωστε η Αρζού ήταν αυτή, που στην αρχή, ήθελε να παραμείνει στο σπίτι η Γκόντζα και τώρα δείχνει αδιαφορία. Η Λεϊλά λαμβάνει λουλούδια από τον Ονούρ με μια κάρτα στην οποία ζητάει συγνώμη. Ο άντρας πηγαίνει έξω από το σπίτι της και με έναν ρομαντικό τρόπο της κάνει πάλι πρόταση γάμου. Η Αϊλά μιλάει με τον πατέρα της και εκείνος της λέει πως είναι σίγουρος ότι ο Μουράτ είναι κλέφτης και πως όταν γεννηθεί το μωρό δεν θα της επιτρέψει να ξαναδεί τον Μουράτ. Ο Ονούρ απολογείται στη Λεϊλά για τη συμπεριφορά του, έκανε λάθος και δεν υπάρχει τίποτα κακό στη φιλία της με τον Γιουσούφ. Μάλιστα της προτείνει να καλέσουν τον Γιουσούφ στους αρραβώνες τους. Επίσης της δείχνει και φωτογραφίες από το σπίτι, που σκοπεύει να αγοράσουν για να ζήσουν. Η καρδιά της Λεϊλά, μετά από όλα αυτά, μαλακώνει και δέχεται την πρότασή του. Ο Ονούρ της λέει πως την αγαπάει αλλά δεν παίρνει απάντηση. Ένας από τους άντρες του Λατίφ, του λέει πως έμαθε ότι ο Ιντρίς, πρόκειται να πουλήσει διαμάντια, ίσης αξίας με αυτά που κλάπηκαν. Ο Λατίφ καταλαβαίνει πως αυτός έκλεψε τα διαμάντια και γίνεται έξαλλος.

Η Λεϊλά λέει στη μητέρα της πως ο Ονούρ άλλαξε γνώ,η για τον γάμο και η μητέρα της χαίρεται αλλά πλέον πρέπει να βρουν νέο μέρος για να κάνουν τους αρραβώνες γιατί το προηγούμενο το ακύρωσε. Ο Σελίμ επιστρέφει σπίτι και συναντάει τον Γιουσούφ. Αν και η οικογένεια είναι ακόμα θυμωμένη μαζί του, ανησυχούν για εκείνον. Ο Σελίμ το βράδυ δεν μπορεί να κοιμηθεί και το πρωί φεύγει νωρίς. Η Μελέκ και η Ζεϊνέπ πιστεύουν πως κάτι δεν πάει καλά. Ο Σελίμ συναντάει τη Σιταρέ και την κατηγορεί πως εκείνη έστειλε την αφίσα στο σπίτι του. Πιστεύει πως με αυτό τον τρόπο η Σιταρά τον τιμωρεί επειδή την έδιωξε από το σπίτι. Η Σιταρέ του λέει πως κάνει μεγάλο λάθος αλλά ο Σελίμ δεν την πιστεύει και φεύγει. Η Σιταρέ καταλαβαίνει πως πίσω από αυτή την ιστορία κρύβεται ο Ερκούτ. Ο Ουμίτ εξακολουθεί να ανησυχεί για την Γκόντζα. Η Αρζού του λέει πως εκείνη δεν έχει καμία σχέση με την εξαφάνισή της. Ο Ουμίτ μένει σκεφτικός. Δεν καταλαβαίνει γιατί η Αρζού συμπεριφέρεται σαν να μην την νοιάζει καθόλου η ιστορία αυτή.

Η Αρζού λέει στον Ουμίτ πως εκείνος και η Γκόντζα ευθύνονται για τις μέρες, που πέρασε στη φυλακή. Η Λεϊλά πηγαίνει στο σπίτι της Μελέκ να πάρει το φόρεμα της. Το φόρεμα της όμως είναι σκισμένο και η Λεϊλά κάνει φασαρία μπροστά σε όλη την οικογένεια και κατηγορεί τη Μελέκ, η οποία νιώθει απαίσια. Δεν καταλαβαίνει πως καταστράφηκε το φόρεμα. Η Λεϊλά κατηγορεί την Ιντζί επειδή όποτε πήγαινε στο σπίτι να κάνει πρόβα, η μικρούλα την υποδυόταν. Η Ιντζί ορκίζεται πως δεν έχει κάνει τίποτα και η Λεϊλά φεύγει έξαλλη. Όταν απομακρύνεται από το σπίτι έχει ένα σατανικό χαμόγελο αφού σκοπεύει να πει σε όλη τη γειτονιά τι συνέβη ώστε η Μελέκ να μην έχει δουλειά…

Παρασκευή 12/6

Επεισόδιο 605

Η Μελέκ ρωτάει την Ελίφ αν χάλασε το φόρεμα της Λεϊλά και το κοριτσάκι το αρνείται. Η οικογένεια πιστεύει πως τα παιδιά λένε την αλήθεια αλλά κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει αυτό, που συνέβη. Η Λεϊλά πηγαίνει σπίτι της και λέει στη μητέρα της πως η Ιντζί κατέστρεψε το φόρεμά της. Στη συνέχεια πηγαίνει για ψώνια. Η μητέρα της και μια φίλη της καταλαβαίνουν πως η Λεϊλά πρέπει να έκανε μεγάλη φασαρία στο σπίτι της οικογένειας Εμίρογλου. Έτσι αποφασίζουν να τους κάνουν μια επίσκεψη. Η Ιντζί θέλει να πάει στο σπίτι της Λεϊλά και να της πει πως δεν της χάλασε το φόρεμα αλλά η Ζεϊνέπ την εμποδίζει.

Η Μελέκ ζητάει από τη μικρούλα να ηρεμήσει γιατί όλοι πιστεύουν στην αθωότητά της. Η Μελέκ είναι αποφασισμένη μέχρι το επόμενο πρωί να έχει ετοιμάσει το φόρεμα της Λεϊλά. Η μητέρα της Λεϊλά και μια φίλη της πηγαίνουν στο σπίτι της οικογένειας Εμίρογλου και απολογούνται για τη συμπεριφορά της Λεϊλά. Η μία κουβέντα οδηγεί στην άλλη και η Αλιγιέ τους προσφέρει τον κήπο τους για να κάνουν τη γιορτή για τους αρραβώνες. Η Μελέκ επίσης τους υπόσχεται μέχρι το πρωί να έχει φτιάξει και το φόρεμα της Λεϊλά. Όταν οι δύο γυναίκες επιστρέφουν σπίτι λένε τα νέα στη Λεϊλά κ αι εκείνη γίνεται έξαλλη. Η μητέρα της όμως τη βάζει στη θέση της και της λέει πως οι αρραβώνες δεν θα αναβληθούν ξανά και θα γίνουν στον κήπο του σπιτιού του Γιουσούφ. Η Μελέκ δουλεύει όλο το βράδυ σκληρά για να ετοιμάσει το φόρεμα της Λεϊλά. Ο Γιουσούφ και η Μελέκ συζητάνε για το περιστατικό, που τους αναστάτωσε. Το πρωί η Μελέκ τηλεφωνεί στην Φεβζιγιέ, τη μητέρα της Λεϊλά και της λέει πως το φόρεμα είναι έτοιμο.

Η Φεβζιγιέ χαίρεται πολύ. Αρχίζουν να ετοιμάζουν τον κήπο για τους αρραβώνες. Ο Ονούρ και η Λεϊλά φτάνουν. Η Λεϊλά φοράει το φόρεμα, που της ετοίμασε η Μελέκ. Η Σιταρέ πηγαίνει στην εταιρία του Ερκούτ και τον ρωτάει για τις προθέσεις του ενώ καταγράφει τη συνομιλία τους. Η Ζεϊνέπ δεν έχει συγχωρήσει ακόμα τον Σελίμ. Δεν μπορεί να ανεχθεί το γεγονός πως της είπε ψέματα. Ο Σελίμ προσπαθεί να την πλησιάσει αλλά εκείνη τον κρατάει σε απόσταση.