Βάσω Λασκαράκη: Η Άννα από το Έρωτας Μετά δραπετεύει - Σοκαριστικές οι εξελίξεις της εβδομάδας (8-10/6)

Ένα μεγάλο spoiler από την Ναταλία Γερμανού

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Βάσω Λασκαράκη: Η Άννα από το Έρωτας Μετά δραπετεύει  - Σοκαριστικές οι εξελίξεις της εβδομάδας (8-10/6)

Η Βάσω Λασκαράκη ή αλλιώς «Άννα» από το Έρωτας Μετά δραπετεύει. Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας (8-10/6). Θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Δευτέρα 8 Ιουνίου, στις 21:00

Επεισόδιο: 92

Ο Τόνι και ο Γιώργος μαθαίνουν απ’ τον αγιογράφο τη διεύθυνση του άνδρα που πλαστογράφησε τα διαβατήρια και προχωρούν την έρευνα προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Παπαδόπουλος στην προσπάθειά του να βρει ένα ασφαλές μέρος για την Όλγα κι αυτόν ζητά τη βοήθεια του Αποστόλη. Η Άντι, μετά το φιλί με τον Νίκο κι ακόμα πιο μπερδεμένη, ξεσπά στον Κωνσταντίνο. Την ίδια στιγμή ο Χρήστος δυσκολεύεται να εμπιστευτεί τον Μιχάλη στον Κωνσταντίνο, αλλά παίρνει την απόφαση να το κάνει. Η Σοφία βρίσκει στο παντελόνι του Λεγάτου μια απόδειξη από κατάστημα με γυναικεία εσώρουχα και του ζητά εξηγήσεις. Δείτε και το αντίο του Μάριου Αθανασίου στη σειρά.

Τρίτη 9 Ιουνίου, στις 21:00

Επεισόδιο: 93

Ο Παπαδόπουλος και η Όλγα βρίσκουν καταφύγιο σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι -ο Παπαδόπουλος υπόσχεται στην Όλγα ότι θα τη βοηθήσει. Αργότερα συναντά τον Γιώργο, στον οποίο προτείνει να παρέχει προστασία στην Όλγα, με αντάλλαγμα πληροφορίες για τον Αφεντάκη. Παράλληλα, ο Δημήτρης προσφέρεται να βοηθήσει την Σοφία να γλυτώσει απ' τον Λεγάτο. Τα πράγματα παίρνουν άσχημη τροπή, όταν ο Λεγάτος ανακαλύπτει ότι η Σοφία του κρύβει την επικοινωνία της με τον Δημήτρη. Η Άννα βρίσκει το κουράγιο να το σκάσει από το σπίτι. Ο φόβος της όμως για τον Λεγάτο την κάνει να επιστρέψει. Εκεί ο Λεγάτος της λέει ότι ήρθε η ώρα να τον σκοτώσει και της δίνει ένα περίστροφο. Η Άννα τον πυροβολεί.


Τετάρτη 10 Ιουνίου, στις 21:00

Επεισόδιο: 94

Η Άννα επανενώνεται με την οικογένειά της αλλά και με τον Κωνσταντίνο - η απουσία της σορού του Λεγάτου κάνει ξεκάθαρο σε όλους πως η υπόθεση δεν έχει τελειώσει. Ο Γιώργος ψάχνοντας για απαντήσεις βρίσκει την Σοφία νεκρή. Ανακρίνει εκ νέου τον Τυφλό και τον Σταύρο. Παράλληλα το σχέδιο Όλγας και Παπαδόπουλου ναυαγεί και οι δυο προσπαθούν να πιαστούν από όποια άκρη μπορούν. Η Κατερίνα πιέζει τον Ηλία να πάρουν τον έλεγχο της εταιρίας δημιουργώντας ρήξη μεταξύ τους. Ένας νέος κίνδυνος όμως πλησιάζει απειλητικά…

Ένα μεγάλο spoiler έδωσε η Ναταλία Γερμανού για το Έρωτας Μετά

Όπως είπε η παρουσιάστρια, στα επεισόδια που θα παρακολουθήσουμε την εβδομάδα που μας έρχεται, θα δούμε την Άννα να δραπετεύει επιτέλους και να επιστρέφει στην οικογένειά της. Ωστόσο, η Άννα δε θα μείνει μόνο εκεί αφού θα πυροβολήσει τον Λεγάτο που τόσο καιρό την κρατά αιχμάλωτη ενώ την ίδια στιγμή, η σύζυγός του Σοφία, θα βρεθεί νεκρή. Στα επόμενα επεισόδια μάλιστα, πρόκειται να δούμε να κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή του και ο αινιγματικός τυφλός για την ύπαρξη του οποίου μάθαμε την προηγούμενη εβδομάδα.