«Έσκασε» ανακοίνωση από την ΕΡΤ - Τι συμβαίνει;

Η νέα εκπομπή με πρόσωπο έκπληξη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έσκασε» ανακοίνωση από την ΕΡΤ - Τι συμβαίνει;

Μια ανακοίνωση «έσκασε» από τον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό ΕΡΤ, για μια νέα εκπομπή που πρόκειται να προβληθεί μέσα από τη συχνότητα της. Στην παρουσίαση θα βρίσκεται ένα πρόσωπο - έκπληξη.

Ο λόγος για την Νάντια Κοντογιώργη, την ηθοποιό που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά «Κάτω Παρτάλι.

Όπως αναφέρει λοιπόν η επίσημη ανακοίνωση από την ΕΡΤ:

«Το καλοκαίρι είναι μια καλή ευκαιρία να χαλαρώσουμε και να φλΕΡΤάρουμε με όλα τα ωραία πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή. Να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή, να εστιάζουμε μόνο σε όσα πραγματικά αξίζουν και μπορούν να μας κάνουν ευτυχισμένους και καλύτερους ανθρώπους.

Πώς μπορούμε να αγγίξουμε το πραγματικό νόημα της ζωής;

Νάντια Κοντογιώργη ΕΡΤ

Την απάντηση θα μας τη δώσει η Νάντια Κοντογεώργη, μέσα από το «ΦλΕΡΤ», το νέο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της ΕΡΤ1 που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 15 Ιουνίου στις 16.00.

Κάθε μεσημέρι, από Δευτέρα έως Παρασκευή, το στούντιο ανοίγει για τη μεγάλη τηλεοπτική παρέα, σε μια εκπομπή που αγαπά την τέχνη και τον πολιτισμό, ενδιαφέρεται για την υγεία, την ευεξία, τα ταξίδια, τον αθλητισμό, παρακολουθεί τις εξελίξεις στην επιστήμη και στην τεχνολογία. Μια εκπομπή που φροντίζει τις μαμάδες, τους μπαμπάδες και τα παιδιά, λατρεύει τη μόδα, τη μουσική, τα μαστορέματα, κάθε δημιουργική κατασκευή και χειροτεχνία, σέβεται το παρελθόν, νοιάζεται για το παρόν και ετοιμάζει το μέλλον.

Ραντεβού λοιπόν στο «ΦλΕΡΤ» με τη Νάντια Κοντογεώργη, τη νέα συνήθεια όσων αγαπούν την πραγματική ψυχαγωγία.»

Πρεμιέρα στην ΕΡΤ το περασμένο Σάββατο, έκανε και η Κάτια Ζυγούλη. Ωστόσο, πως τα πήγε σε τηλεθέαση;

Ανακοίνωση από την ΕΡΤ για πρόγραμμά που έκανε χθες πρεμιέρα

Θυμάται κανείς πόσα χρόνια έχει να προβληθεί τηλεπαιχνίδι στην ΕΡΤ; Θυμάται κανείς πόσα χρόνια έχουν περάσει από το «Ομιλείτε Ελληνικά»; Μπορεί να φαίνεται απίστευτο, αλλά η τελευταία φορά που η ΕΡΤ πρόβαλε τηλεπαιχνίδι ήταν πριν από 17 ολόκληρα χρόνια.

Η ώρα της επιστροφής έφτασε και από τις 8 Ιουνίου 2020 η δημόσια τηλεόραση φιλοδοξεί να κάνει πιο διασκεδαστικά τα απογεύματά μας με ένα συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι γνώσεων που θα παρουσιάζει ένας από τους πιο πετυχημένους ηθοποιούς της νέας γενιάς. Ο Νίκος Κουρής από τη Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020 και κάθε απόγευμα στις 8 στην ΕΡΤ1 θα υποδέχεται τους παίκτες και τους τηλεθεατές σε ένα πραγματικά πρωτότυπο τηλεπαιχνίδι γνώσεων.

Μιας και λέμε ωστόσο για την ΕΡΤ, τα μάθατε ότι διεκδικεί τον Αντώνη Κανάκη; Δείτε εδώ όλο το "ζουμερό" ρεπορτάζ!

Νίκος Κουρής πρόγραμμα ΕΡΤ

“Δες και βρες” είναι ο τίτλος του και η πρωτοτυπία του είναι ότι δεν θα τεστάρει μόνο τις γνώσεις και τη μνήμη μας, αλλά κυρίως την παρατηρητικότητα, την αυτοσυγκέντρωση και την ψυχραιμία μας. Και αυτό γιατί οι περισσότερες απαντήσεις θα βρίσκονται κρυμμένες μέσα στις ίδιες τις ερωτήσεις.

Σε κάθε επεισόδιο, τέσσερις διαγωνιζόμενοι θα καλούνται να απαντήσουν σε 12 τεστ γνώσεων και παρατηρητικότητας. Αυτός που θα απαντά σωστά στις περισσότερες ερωτήσεις θα διεκδικεί το χρηματικό έπαθλο και το εισιτήριο για το παιχνίδι της επόμενης ημέρας

TAGS