Elif: Η Αρζού έχει εφιάλτες για το μωρό της - Η απόφαση που θα φέρει ανατροπές

Όλες οι σημερινές 9/6 εξελίξεις στο STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Η Αρζού έχει εφιάλτες για το μωρό της - Η απόφαση που θα φέρει ανατροπές

Η Αρζού στο σημερινό επεισόδιο της τούρκικης σειράς «Elif» θα έχει εφιάλτες για το μωρό της και θα πάρει μια απόφαση που θα φέρει ανατροπές στα επόμενα επεισόδια.

Από την άλλη, η Ζεϊνές θα γίνει ξανά έξαλλη με τον Σελίμ, ενώ η Λεϊλά κάνει πρόβα νυφικού ενώ, έχει χωρίσει.

Τρίτη 9/6 - Επεισόδιο 602

Η Σιταρέ είναι έξω από την εταιρία του Ερκούτ και προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Σελίμ. Κανονίζουν να συναντηθούν στην παραλία. Η Σιταρέ παίρνει ταξί και ο Ερκούτ την ακολουθεί. Ο Σελίμ αναρωτιέται πως ζει η Σιταρέ τώρα. Η Λεϊλά κάνει πρόβα το φόρεμα των αρραβώνων της και είναι πολύ απαιτητική απέναντι στη Μελέκ. Η μητέρα του Ονούρ πηγαίνει στη μητέρα της Λεϊλά και της λέει πως το ζευγάρι χώρισε. Η μητέρα της Λεϊλά της λέει πως δεν έχει ιδέα και γίνεται έξαλλη με την κόρη της. Όταν η Λεϊλά επιστρέφει σπίτι, η μητέρα της τη ρωτάει τι συμβαίνει. Αν δεν είναι πια αρραβωνιασμένη με τον Ονούρ, για ποιο λόγο πηγαίνει και κάνει πρόβα το φόρεμα των αρραβώνων στη Μελέκ. Η Λεϊλά της απαντάει πως το φόρεμα θα το φορέσει στους αρραβώνες της αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα πρέπει να αρραβωνιαστεί τον Ονούρ. Η μητέρα της Λεϊλά δεν μπορεί να πιστέψει αυτά που ακούει από την κόρη της. Ο Μουράτ παραδίδει τρία ύποπτα πατα σε μια αποθήκη, σε έναν επικίνδυνο άντρα. Ο Μουράτ δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει και όταν ο άντρας του ζητάει τα διαμάντια, που λείπουν δεν ξέρει τι να πει.

Να σημειώσουμε βέβαια, πως έχουμε σε αποκλειστικό την Αρζού να πνίγει την Ελίφ.

Elif εξελίξεις 9/6

Οι εφιάλτες της Αρζού για το μωρό

Η Αρζού ακούει την Γκόντζα να μιλάει με κάποιον στο τηλέφωνο για το μωρό της Αρζού και να προσπαθεί να βρει τρόπο να το ξεφορτωθεί. Η Ζεϊνέπ λαμβάνει μια αφίσα από το μαγαζί που δούλευε η Σιταρέ και γίνεται έξαλλη. Τσακώνεται άσχημα με τον Σελίμ και του λέει πως δεν την ενδιαφέρει τι δουλειά κάνει η Σιταρέ αλλά το γεγονός ότι ο Σελίμ είπε ψέματα στην ίδια και σε όλη την οικογένεια. Ο Σελίμ προσπαθεί να καταλάβει ποιος έστειλε την αφίσα και υποψιάζεται την ίδια τη Σιταρέ. Ο Μουράτ βρίσκεται δεμένος σε μια καρέκλα και ο άντρας, που το έκανε, καλεί τον πατέρα της Αϊλά για τα διαμάντια. Του λέει πως κάποια από τα διαμάντια, που έπρεπε να παραλάβει λείπουν και πιστεύει πως τα έκλεψε ο κούριερ. Ο Λατίφ, ο πατέρας της Αϊλά του λέει να στείλει πίσω τον Μουράρ για να τον ανακρίνει. Όταν ο άντρας κλείνει το τηλέφωνο, αποδεικνύεται πως ο ίδιος έχει πάρει τα διαμάντια και ο Μουράτ κατηγορείται άδικα. Ο Μουράτ όμως βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση γιατί κανείς δεν έχει καταλάβει το σχέδιο του άντρα. Ο Μουράτ αφήνεται ελεύθερος και επιστρέφει σπίτι του και η Αϊλά καταλαβαίνει πως κάτι του συμβαίνει. Η μητέρα της Λεϊλά είναι έξαλλη με την κόρη της επειδή έχει κάνει πολλά έξοδα για τον αρραβώνα της με τον Ονούρ. Η Αρζού έχει εφιάλτες σχετικά με το μωρό, που περιμένει. Αποφασίζει να κάνει κάτι για την κατάσταση, που έχει δημιουργηθεί εξαιτίας της Γκόντζα…