Μεσάνυχτα: Τα πρόσωπα που θα συγκλονίσουν με τις ιστορίες τους σήμερα, Τρίτη 9/6

Οι καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μεσάνυχτα: Τα πρόσωπα που θα συγκλονίσουν με τις ιστορίες τους σήμερα, Τρίτη 9/6

Αυτά είναι τα πρόσωπα τα οποία θα βρεθούν σήμερα, Τρίτη 9/6 στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και θα συγκλονίσουν με τις ιστορίες της ζωής τους, την Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε αναλυτικά τα πρόσωπα που θα δούμε στα Μεσάνυχτα

Απόψε, στις 00:30, η Ευδοκία Ρουμελιώτη κάθεται στην καρέκλα του καλεσμένου της εκπομπής «Μεσάνυχτα» και εξομολογείται τα πάντα στην Ελεονώρα Μελέτη.

Από τα φοιτητικά χρόνια στη σχολή της θεολογίας μέχρι τις πρώτες επιτυχίες στο θέατρο και την τηλεόραση. Εξηγεί πως και πόσο άλλαξε τη ζωή της η γνωριμία της με τον σύζυγο της Νικηφόρο και αποκαλύπτει πως γνωρίστηκαν από προξενιό. Αναφέρεται στον ερχομό του γιου τους και στην πικρή γεύση που της άφησε η προσπάθεια της να υιοθετήσει με τον άνδρα της ένα παιδί.

Πως μπήκε στη ζωή της ο μικρός Mάριος με τα πολλαπλά προβλήματα υγείας; Tι ήταν εκείνο που τους έκανε να αποφασίσουν να γίνουν ανάδοχοι γονείς του και γιατί δεν προχώρησε ποτέ η ολοκλήρωση της υιοθεσίας. Η ηθοποιός περιγράφει τη δύσκολη περίοδο όταν πήραν από την οικογένεια της τον μικρό Μάριο ύστερα από 3,5 χρόνια δηλώνοντας πως καταρρακώθηκε ψυχολογικά.

Μαζί μας και ο Kώστας Χαρδαβέλλας που μετρά ήδη πενήντα χρόνια στο χώρο της δημοσιογραφίας, μιλά για όλα στην Ελεονώρα Μελέτη. Για τα χρόνια πριν την τηλεόραση, για την γνωριμία του κοινού με το «κοινωνικό ρεπορτάζ» του οποίου δικαιωματικά θεωρείται ο «πατέρας» και για τις εκπομπές του που έγραψαν ιστορία. Αναφέρεται στη σχέση του με την Αγγελική Νικολούλη. Μιλά για τη γνωριμία του με τη γυναίκα της ζωή του αποκαλύπτοντας πως οι φίλοι στοιχημάτιζαν το διαζύγιο του την ώρα του γαμήλιου μυστηρίου! Τι ήταν εκείνο που τον έκανε να εκτιμήσει και να αγαπήσει τη σύζυγο του, αλλά και πως αντιμετώπισε ο ίδιος και η οικογένεια του την περιπέτεια που είχε με τον καρκίνο. Ο δημοσιογράφος περιγράφει τη στιγμή που του ανακοινώθηκαν τα άσχημα νέα, αλλά και ποιά ήταν η πρώτη του αντίδραση. Χαμογελά όταν μιλά για τον γιο του και μας ανακοινώνει για πρώτη φορά πως σύντομα θα εγκαταλείψει τη τηλεόραση και τη δουλειά που τόσο αγαπά.

«Μεσάνυχτα». Γιατί οι καλύτερες ιστορίες είναι πάντα οι αληθινές. Δείτε ωστόσο σε ποια εκπομπή θα πάει του χρόνου η Ελεονώρα Μελέτη

Στα Μεσάνυχτα συγκλόνισε η Έλενα Γαλυφά χθες Δευτέρα με το τροχάιο της

Η Έλενα Γαλύφα ήταν χθες βράδυ καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη με την ίδια να μιλάει ανοιχτά για το τροχαίο της και να συγκλονίζει με τα λόγια της, αποκαλύπτοντας πως δεν έπαθε κάτι απλά είχε καλυφθεί το πρόσωπό της με αίμα.

Η γνωστή influencer παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα». Συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε μία μεγάλη περιπέτεια που είχε πριν από λίγο καιρό, όταν το αμάξι της ανατράπηκε από την πορεία του.

Μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως δεν της συνέβη τίποτα, παρόλο που το τροχαίο ήταν πολύ σοβαρό και το αμάξι της καταστράφηκε. Την προηγούμενη εβδομάδα, καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ήταν ο δικηγόρος της 34χρονης που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι. Δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε.

Αυτά είπε η Έλενα Γαλύφα για το τροχαίο της

«Ο χρόνος είναι το πιο πολύτιμο αγαθό που έχει ο άνθρωπος. Κόντεψα να χάσω τη ζωή μου σε ένα σοβαρό τροχαίο. Διαλύθηκε όλο το αυτοκίνητο. Έγινε πριν τέσσερα χρόνια στη Λεωφόρο Κηφισίας. Τα έζησα όλα έντονα. Συνομιλούσα σε κάποιον που δεν υπήρχε δίπλα μου και έλεγα “ας τελειώσει αυτό”. Βγήκα από ένα αυτοκίνητο που δίπλωσε στη μέση και εγώ είχα μόνο ένα ράμμα. Θυμάμαι τα πάντα.

Έλενα Γαλύφα τροχαίο

Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να κουνήσω τα πόδια μου, αλλά επειδή δεν είχα ορατότητα δεν ένιωθα πολύ καλά. Απ’ έξω φώναζαν όλοι “νεκρή, νεκρή”, γιατί είχε καλυφθεί όλο το πρόσωπό μου με αίμα. Σκουπίστηκα αμέσως να δουν ότι είμαι ζωντανή. Τα θυμάμαι όλα.

Είχα φύγει από ένα σπίτι που ήμασταν παρέα και η αλήθεια είναι ότι είχα πιει λίγο παραπάνω. Δεν ήμουν μεθυσμένη, αλλά δεν είχα διαύγεια. Είδα ένα μηχανάκι να φρενάρει πολύ μακριά μου και πάτησα βίαια το φρένο. Νόμιζα πως ήταν πιο κοντά μου γιατί δεν είχα τη διαύγεια που έχει ένας κανονικός οδηγός χωρίς αλκοόλ. Χτύπησα στην άκρη το διερχόμενο αυτοκίνητο και το δικό μου γύρισε στο αντίθετο ρεύμα. Ξήλωσα ένα δέντρο και προσγειώθηκα σε ένα αυτοκίνητο. Με έβγαλαν με αλυσοπρίονο από το αμάξι».