The 2night show: Αγαπημένο πρόσωπο από την σειρά "Εκείνες κι εγώ" στον Γρηγόρη Αρναούτογλου σήμερα 10/6

Είχαμε καιρό να την δούμε και είναι αγνώριστη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The 2night show: Αγαπημένο πρόσωπο από την σειρά

Η εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show, σήμερα 10/6 θα φιλοξενήσει πρόσωπα φωτιά! Ένα από αυτά θα είναι και μια αγαπημένη ηθοποιός από την σειρά "Εκείνες κι εγώ" η οποία έχει γίνει πραγματικά αγνώριστη!

Αυτοί είναι οι σημερινοί 10/6 καλεσμένοι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου - Αγνώριστη η πρωταγωνίστρια της σειράς "Εκείνες κι εγώ"

Απόψε στις 00:00, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο The 2night Show τη Νίκη Σερέτη. Η αγαπημένη σε όλους «Δεβόρα», από τη σειρά «Εκείνες Και Εγώ», επισκέπτεται για πρώτη φορά, την εκπομπή και μιλάει για τη συνειδητή επιλογή της να απέχει από την τηλεόραση και για τη μεγάλη της αγάπη το θέατρο. Μεταξύ άλλων, ανοίγει την καρδιά της στον Γρηγόρη και αποκαλύπτει τους λόγους που την οδήγησαν στην ψυχοθεραπεία, τοποθετείται σε σχέση με τον ρατσισμό που υπάρχει στην Ελλάδα και περιγράφει πώς τον έχει βιώσει η ίδια.

Δεβόρα Εκείνες κι εγώ στο The 2night show

Στην παρέα του Γρηγόρη, και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. O ταλαντούχος ηθοποιός, που βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του, μιλάει για τα επαγγελματικά του σχέδια, για τη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού, για το ενδεχόμενο να ξαναγίνει πατέρας, αλλά και για τη σχέση του με την κόρη του Εύα, μετά τον χωρισμό από τη μητέρα της.

Ο Τσιμιτσέλης καλεσμένος στο The 2night show

Ο Κώστας Καραφώτης έρχεται στο «The 2Night Show», για πρώτη φορά, και εξομολογείται στον Γρηγόρη πως αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω θα απολάμβανε περισσότερο όσα έζησε από το «Fame Story» και μετά. Αναφέρεται, επίσης, στη συμμετοχή του στο «Just The 2 Of Us», καθώς και στα όσα συμβαίνουν στο σόου. Τέλος, μιλά για τη μεγαλύτερή του φοβία αλλά και για το πόσο πιθανό είναι να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ή να αποκτήσει ένα παιδί, στο μέλλον.

Σημερινοί καλεσμένοι στο The 2night show 10/6

Καλεσμένος στην προηγούμενη εκπομπή ήταν ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης ο οποίος μίλησε πρώτη φορά για τον χωρισμό που του άλλαξε την ζωή! Δείτε την συνέντευξή του εδώ!