Στην Υγεία μας ρε παιδιά: Εκλεκτές παρουσίες το Σάββατο 13/6 στο πλευρό του Σπύρου Παπαδόπουλου

Κορυφαία ονόματα αυτό το Σάββατο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στην Υγεία μας ρε παιδιά: Εκλεκτές παρουσίες το Σάββατο 13/6 στο πλευρό του Σπύρου Παπαδόπουλου

Με επίσημη ανακοίνωσή του πριν από λίγα λεπτά το ΣΚΑΙ αποκάλυψε ποιες θα είναι οι εκλεκτές παρουσίες που θα φιλοξενήσει στο πλευρό του αυτό το Σάββατο 13/6, ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην εκπομπή Στην Υγεία μας ρε παιδιά.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για το επεισόδιο στην Υγεία μας ρε παιδιά του Σαββάτου 13/6

Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα, το Σάββατο 13 Ιουνίου στις 21.15, στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά!» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Ένα αφιέρωμα με επίκεντρο τα μεγάλα τραγούδια που φέρουν τη σφραγίδα τριών κορυφαίων ερμηνευτών, του Γρηγόρη Μπιθικώτση, του Στράτου Διονυσίου και του Γιάννη Πάριου. Οι Γρηγόρης Μπιθικώτσης, Στέλιος Διονυσίου και Χάρης Βαρθακούρης ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας χαρίζουν μερικές μόνο από τις αναρίθμητες επιτυχίες των πατεράδων τους.

Στην Υγείας μας ρε παιδιά Σάββατο 13/6

Στο στούντιο και ο Παύλος Χαϊκάλης - που αναλαμβάνει και χρέη τραγουδιστή, ο Μανώλης Καραντίνης - που μαγεύει με τις πενιές του μπουζουκιού του, η Νατάσα Ράγιου, η Ντίνα Νικολάου, η Νίκη Παλληκαράκη, ο Τάσος Γιαννόπουλος, ο Αλέξανδρος Καλπακίδης, η Μαίρη Μηλιαρέση και άλλοι καλεσμένοι που απολαμβάνουν διαχρονικά και πολυαγαπημένα ακούσματα.

Οι καλεσμένοι του Σπύρου παπαδόπουλου για το Σάββατο 13/6

Μία ιδιαίτερη εκπομπή - αναδρομή σε σπουδαία και αξεπέραστα τραγούδια τριών θρύλων της ελληνικής μουσικής μας ιστορίας, το Σάββατο 13 Ιουνίου στις 21.15, στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά!» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Δείτε εδώ πως τα είχε πάει το προηγούμενο Σάββατο σε τηλεθέαση με τα πρόσωπα που είχε!

Σπύρος Παπαδόπουλος: Το νέο επαγγελματικό βήμα μετά το "Στην υγειά μας ρε παιδιά"

Μετά το «Στην υγειά μας» ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποκάλυψε το νέο του επαγγελματικό βήμα, το οποίο είναι πολύ ευχάριστο. Στο πλευρό του θα βρίσκονται καταξιωμένα ονόματα από το χώρο της υποκριτικής σκηνής.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος με μία σπουδαία θεατρική παρέα, τον Γιάννη Κακλέα και τους Θανάση Παπαγεωργίου, Άρη Σερβετάλη και Ορφέα Αυγουστίδη αποφάσισαν να ξορκίσουν το κακό των ημερών. Ετοιμάζουν να επιστρέψουν στο θέατρο μέσα στο καλοκαίρι με το «Περιμένοντας τον Γκοντό» του Σάμουελ Μπέκετ».

«Το θέατρο οφείλει να δώσει το παρών»

«Η επιθυμία μας να ανεβάσουμε το Περιμένοντας τον Γκοντό γεννήθηκε από μια εσωτερική ανάγκη να κρατήσουμε ζωντανή τη φλόγα της θεατρικής πράξης σε αυτές τους ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές» αναφέρουν οι συντελεστές της παράστασης.

«Για πρώτη φορά στους καιρούς που ζούμε κλείσανε τα Θέατρα και σταμάτησε κάθε καλλιτεχνική δημιουργία.
Τώρα όμως που ο κίνδυνος απομακρύνεται το θέατρο οφείλει να δηλώσει παρόν στην επικοινωνία με τους ανθρώπους που αγαπούν την τέχνη , όπως εκανε αιώνες τώρα , με στόχο την ευχαρίστηση , την διδαχή, την ψυχαγωγία και να προσφέρει ελπίδα και αισιοδοξία στον άνθρωπο που παλεύει να υπάρξει σε ενα κόσμο σκληρό και αβέβαιο» καταλήγει η σπουδαία ομάδα του «Περιμένοντας τον Γκοντό».

Το «Περιμένοντας τον Γκοντό», το αριστουργηματικό έργο του Σάμιουελ Μπέκετ, του σημαντικότερου, ίσως, θεατρικού συγγραφέα του καιρού μας, παραμένει συγκλονιστικά επίκαιρο, μέσα στην αφοπλιστική του αλήθεια σχετικά με τη διαχρονική προσπάθεια του ανθρώπου να λύσει το αίνιγμα της ίδιας του της ύπαρξης.

Στο έργο ο Βλαδίμηρος και ο Εστραγκόν δύο επιζήσαντες μοναχικοί χαρακτήρες , συναντιούνται στο ίδιο σημείο για άλλη μια φορά. Μετέωροι σε ένα έρημο τοπίο, μιλούν, αστειεύονται, παίζουν , σιωπούν και περιμένουν. Ο Γκοντό υποσχέθηκε πως θα ’ρθεί. Είναι ψευδαίσθηση; Θα κρατήσει την υπόσχεση του και θα δώσει τη λύση; Υπάρχει και δοκιμάζει την πίστη τους;Ή μήπως αδιαφορεί για αυτούς και τους έχει ξεχάσει;

Αν και είναι φανερή η ματαιότητα αυτής της αναμονής οι μοναχικοί αυτοί άνθρωποι κάνουν τα πάντα για να περάσουν όσο πιο ευχάριστα μπορούν τον χρόνο που τους απομένει ελπίζοντας οτι ο Γκοντό θα έρθει και θα απαντήσει σε όλα τα υπαρξιακά ερωτήματα που τους απασχολούν.