ALPHAtv: Η ανακοίνωση για την Αγγελική Νικολούλη και την εκπομπή «Φως στο τούνελ»

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις τις σημερινής υπόθεσης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ALPHAtv: Η ανακοίνωση για την Αγγελική Νικολούλη και την εκπομπή «Φως στο τούνελ»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο σταθμός του ALPHAtv, για την επιτυχημένη παρουσιάστρια, Αγγελική Νικολούλη και την εκπομπή, «Φως στο τούνελ». Τι πρόκειται να δούμε σήμερα στην εκπομπή.

Η ανακοίνωση:

ALPHAtv Αγγελική Νικολούλη «Φως στο τούνελ»

Η γυναίκα - «φωτιά», η ζήλια, η αγριότητα, η παγίδα και το λάθος...Το Μήλον της Έριδος, τα απειλητικά μηνύματα και οι εμμονές..

Στο φως όλο το παρασκήνιο και οι άγνωστες λεπτομέρειες για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα. Τι λένε μάρτυρες - «κλειδιά»;

Σημαντικό πρόσωπο που «λιθοβολήθηκε» σε πολύκροτη υπόθεση που πάγωσε το πανελλήνιο, σπάει τη σιωπή του και μιλάει στην Αγγελική Νικολούλη. Τα όσα αποκαλύπτει φέρνουν τη μεγάλη ανατροπή και ανάβει το φως στο σκοτάδι.

Το «Τούνελ» και αυτή την Παρασκευή 12 Ιουνίου, καθηλώνει τους λάτρεις του μυστηρίου...Μεσάνυχτα Παρασκευής στον Alpha. Μην το χάσετε...

Δείτε ωστόσο, την πολύ συγκινητική ταινία του γιου της, για τις γυναίκες που έχουν δεχθεί επίθεση με βιτριόλι. Προβλήθηκε στην εκπομπή.

Φως στο τούνελ: Η 34χρονη απογείωσε την Αγγελική Νικολούλη - Έσπασε ρεκόρ στον Alpha με τα νούμερά της

Σε νούμερα τηλεθέασης, η Αγγελική Νικολούλη με την εκπομπή «Φως στο τούνελ», σάρωσε. Το βράδυ της Παρασκευής με την συγκλονιστική υπόθεση της 34χρονης που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι απογειώθηκε. Κατάφερε να τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού και να «σπάσε» ρεκόρ στον ALPHA.

Η παρουσιάστρια που μετράει πολλά χρόνια πορείας στο συγκεκριμένο κομμάτι της παρουσίασης, έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κοινού, και να κάνει απίθανα νούμερα.

Συγκεκριμένα, για χθες 5/6 η Αγγελική Νικολούλη και η εκπομπή «Φως στο τούνελ»μ σημείωσαν στο δυναμικό κοινό 20,7%, ενώ σε τέταρτο έφτασε μέχρι και το 22,5%.

Αγγελική Νικολούλη Φως στο Τούνελ τηλεθέαση

Να πούμε πως η Αγγελική Νικολούλη είναι γυναίκα οδοστρωτήρας στον ALPHA TV. Τα νούμερα τηλεθέασης της αν και late night ζώνη είναι αξιοθαύμαστα. Οι τηλεθεατές τόσα χρόνια δείχνουν σταθερά την προτίμηση τους στην δημοσιογράφο. Δείτε εδώ τι νούμερα έκανε την περασμένη Παρασκευή.

Αναλυτικά τα σαρωτικά νούμερα της Αγγελικής Νικολούλη και της εκπομπής Φως στο τούνελ

  • 18,6
  • 18,5
  • 21,1
  • 18,6
  • 21,9
  • 22,3
  • 22,3
  • 22,5

Αναλυτικά η Late night ζώνη

  • Mega: Μένουμε σπίτι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό 6,7
  • ΑΝΤ1: Best Friends Fear 8,1
  • Alpha: Φως στο Τούνελ 20,7

Ωστόσο, ήρθαν τα νούμερα τηλεθέασης για την Παρασκευή 5/6! Έχουμε αναλυτικά όλα τα ποσοστά του δυναμικού κοινού που κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB! Δείτε τα εδώ για να έχετε μια καλύτερη εικόνα για το τι επέλεξε το κοινό.