Μαθεύτηκε τώρα: Ποιος ανανέωσε στον ALPHA; Η ανακοίνωση

Για την ζώνη του Σαββατοκύριακου!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαθεύτηκε τώρα: Ποιος ανανέωσε στον ALPHA; Η ανακοίνωση

Μόλις μαθεύτηκε πως ακόμα ένα πρόσωπο ανανέωσε για την επόμενη σεζόν με τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA! Μάλιστα, το κανάλι το έκανε γνωστό πριν από λίγο με επίσημη ανακοίνωση.

Θα είναι στην ζώνη του Σαββατοκύριακου!

Η ανακοίνωση του ALPHA

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης είναι το τηλεοπτικό πρόσωπο που έβαλε την υγεία μέσα στο σπίτι μας, μας έδειξε πώς να αντιμετωπίζουμε τη ζωή μέσα από μια διαφορετική οπτική και να βλέπουμε τη θετική πλευρά των πραγμάτων.

Ο «Οδηγός καλής ζωής» του, ένας πρακτικός οδηγός αυτοβελτίωσης, έγινε το σταθερό ραντεβού μας τα πρωϊνά του Σαββατοκύριακου. Έγινε τρόπος για να ζούμε. Ποικίλα ιατρικά θέματα παρουσιασμένα εύληπτα και εμπεριστατωμένα,συμβουλές υγείας, ευζωίας, διατροφής, ψυχολογίας, ευεξίας, μας έδωσαν απαντήσεις στα καθημερινά ερωτήματα που αφορούν στο σώμα και την ψυχή μας.

Ο Alpha και ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης ανανεώνουν τη συνεργασία τους, παραδίδοντας έναν οδηγό καλής συνεργασίας κι αμοιβαίας εκτίμησης.

Δείτε εδώ ποιος φεύγει από τον ALPHA και πάει ΕΡΤ! Είδηση της τελευταίας στιγμής

Ανανέωσε στον ALPHA Ο Μιχάλης Κεφαλόγιαννης

Έρχεται νέο ερωτικό δράμα στον ALPHA με άρωμα "Άγριων Μελισσών" - Όλες οι λεπτομέρειες

Το Έρωτας Μετά φεύγει - δείτε εδώ τι γίνεται στο φινάλε - και... κάποιος πρέπει να πάρει την θέση του στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA! Οι δικές μου πληροφορίες αναφέρουν πως έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν ένα ερωτικό δράμα που θα θυμίζει "Άγριες Μέλισσες".

Στον ALPHA φαίνεται να πειραματίζονται αρκετά για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Ήδη από τους καλοκαιρινούς μήνες έχουν ξεκινήσει με διάφορα προγράμματα όπως το "Αντελίνα, Χτύπα το κουδούνι" και το "Μη μασάς", που έχουν στο τιμόνι δυνατούς παρουσιαστές, θέλοντας να δουν αν μπορούν να αντεπεξέλθουν ώστε να πάρουν μια θέση τον Σεπτέμβριο, κάτι που σίγουρα δεν φαίνεται εφικτό αν κρίνει κανείς από τα νούμερα τηλεθέασης που κάνουν τώρα - δείτε εδώ αναλυτικά. Ωστόσο, οι μυθοπλασία δεν θα λείψει και του χρόνου και σύμφωνα με πληροφορίες μου η σειρά που θα τους εκτοξεύσει έχει ήδη βρεθεί.

Λίγα λόγια για το νέο ερωτικό δράμα στον ALPHA που θα μοιάζει με τις Άγριες Μέλισσες

Μια σκληρή και πλούσια γαιοκτήμονας, τρεις γιοι κι ένας βιασμός είναι τα βασικά στοιχεία της υπόθεσης της νέας σειράς του ALPHA. Η ιστορία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και παραλλαγή του στόρι των "Άγριων Μελισσών" στο... ανάποδο, καθώς στο επίκεντρο βρίσκεται πάλι ένας βιασμός, αλλά αντί για τρεις αδερφές, κεντρικοί ήρωες είναι τρία αδέρφια, ενώ διαδραματίζεται στη σύγχρονη εποχή. Για τον ρόλο ενός από τα αδέρφια έκλεισε ήδη ο Γιώργος Χρυσοστόμου, όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές μου πληροφορίες, ενώ την μητέρα θα υποδυθεί η Φιλαρετή Κομνηνού.

Γιώργος Χρυσοστόμου σε νέο ερωτικά δράμα στον ALPHA

Στη νέα αυτή δραματική σειρά θα πρωταγωνιστεί ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, ο οποίος θα παραμείνει στον ALPHA μετά την συμμετοχή του στο Έρωτας Μετά. Η νέα αυτή σειρά θα παίζει τέσσερις φορές την εβδομάδα και κεντρική πρωταγωνίστρια θα είναι η Μαίρη Μηνά.

Μαίρη Μηνά σειρά σαν τις Άγριες Μέλισσες στον ALPHA

TAGS