MasterChef: Η ανακοίνωση του STAR για τον μεγάλο τελικό που ξεκινάει

Σταύρος Βαρθαλίτης η Σταυρής Γεωργίου θα κερδίσει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef: Η ανακοίνωση του STAR για τον μεγάλο τελικό που ξεκινάει

Απόψε το βράδυ ξεκινάει ο μεγάλος τελικός του MasterChef. Το κανάλι του STAR μάλιστα, έβγαλε και ανακοίνωση για το τι θα παρακολουθήσουμε απόψε το βράδυ στις 21:00. Όλα είναι έτοιμη, ωστόσο ένας θα είναι ο νικητής.

Αυτή είναι η ανακοίνωση του STAR για το MasterChef

Μετά την αποχώρηση του Τζον Levi Reano και της Μαρίας Μπέη, η στιγμή, που όλοι οι επίδοξοι MasterChef ονειρεύονται, έφτασε!

Με τις ποδιές του τελικού, οι δύο φιναλίστ του MasterChef 4, οι δύο φίλοι και συγκάτοικοι εντός παιχνιδιού, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταυρής Γεωργίου, μπαίνουν στην κουζίνα του μεγαλύτερου μαγειρικού διαγωνισμού.

Προσαρμόζοντας τις δυνατότητές τους σε νέα δεδομένα, ρίχνονται στη «μάχη» του πρώτου μέρους του τελικού, έχοντας να ανταποκριθούν στις ιδιαίτερα συνθήκες, που θέτουν και φέτος οι 3 κριτές του MasterChef.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, για άλλη μια φορά από τη θέση αυτή, τοποθετούν τον μαγειρικό «πήχη» πολύ ψηλά.

Κάθε παίκτης είχε να αποδείξει κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού -με τις δικές του και μόνο δυνάμεις- ότι αξίζει να φτάσει μέχρι τον Τελικό. Τώρα είναι η στιγμή να επιβεβαιώσουν τις επιλογές που έκαναν οι 3 Μέντορες αλλά και να διαψεύσουν όσους τους αμφισβήτησαν.

Η στιγμή να τα παίξουν όλα για όλα έφτασε!

Η ώρα να δείξουν τι πραγματικά μπορούν να κάνουν σε απόλυτα ατομικό επίπεδο, ήρθε!

Η ικανότητα, η συγκέντρωση και η αποφασιστικότητα, θα βοηθήσει εκείνον, που το θέλει περισσότερο!

Η ώρα για την ανάδειξη του νέου MasterChef της Ελλάδας, είναι εδώ!

Αυτός είναι ο νικητής του MasterChef

Κάπου εδώ το spoiler μάλιστα που είχε κάνει η Φαίη Σκορδά, επιβεβαιώνεται, καθώς ο Σταύρος Βαρθαλίτης θα είναι αυτός που θα έχει τα πιο δυνατά πιάτα στις δοκιμασίες και τελικά θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του MasterChef.

«Η πρώτη δοκιμασία είναι το αγαπημένο πιάτο. Στη δεύτερη δοκιμασία που είναι μενού αντιγραφής νικητής. Έχουμε δύο ημιτελικούς και τις δύο κερδίζει ο ίδιος και έχουμε και τον τελικό! Ξέρω ότι στο Star σκέφτονταν μέχρι και την τηλεψηφοφορία, σκέφτηκαν όμως ότι συνέβη με το GNTM και έκαναν πίσω…», ανέφεραν στο πάνελ της εκπομπής του Πρωινού.

MasterChef νικητής Σταυρός Βαρθαλίτης

Να σημειώσουμε πως ο Γιώργος μίλησε για πρώτη φορά για την Κατερίνα και τον λόγο που έδωσε την ασυλία στην Μαρία μετά την αποχώρηση του από το MasterChef. Τι αποκάλυψε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής. Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε εδώ.