Elif: Τρόμος στο σπίτι Μελέκ - Γιουσούφ! Εισβάλει σε έξαλλη κατάσταση μέσα ο...

Οι εξελίξεις 17/6 είναι καταιγιστικές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Τρόμος στο σπίτι Μελέκ - Γιουσούφ! Εισβάλει σε έξαλλη κατάσταση μέσα ο...

Τρόμος θα επικρατήσει στο σημερινό επεισόδιο της τούρκικης σειράς «Elif». Σε έξαλλη κατάσταση θα εισβάλει μέσα στο σπίτι της Μελέκ και του Γιουσούφ ο Ονούρ και θα επικρατήσει χαμός.

Οι σημερινές 17/6 εξελίξεις στην σειρά του STAR είναι καταιγιστικές. Δείτε τες πριν προβληθούν στην τηλεόραση.

Τετάρτη 17/6 - Επεισόδιο 608 - Τρόμος στην Elif

Η μητέρα της Λεϊλά μιλάει με τη φίλη της Χούληια για την τελετή του αρραβώνα, που ματαιώθηκε και για την επίσκεψη της μητέρας του Ονούρ. Και οι δύο είναι θυμωμένες μαζί της για τα άσχημα λόγια που είπε για τη Λεϊλά. Η Λεϊλά είναι κρυμμένη και τις ακούει και χαίρεται με όσα συμβαίνουν. Ο αρραβώνας της ακυρώθηκε και δεν είναι υποχρεωμένη να παντρευτεί κάποιον που δεν αγαπάει.

Επιπλέον εκείνη δεν έκανε τίποτα για να ακυρωθεί ο αρραβώνας, ό,τι έγινε, έγινε από καθαρή τύχη. Όμως η Λεϊλά έχει και άλλα σχέδια και στέλνει ένα μήνυμα στον Ονούρ να συναντηθούν την επόμενη μέρα. Η Ζεϊνέπ υπερασπίζεται τη Σιταρέ και προσπαθεί να τη βοηθήσει.

Επίσης, διαβεβαιώνει τον Σελίμ πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη Σιταρέ και είναι χαρούμενη, που τη βοηθάει. Η Αϊλά μιλάει σκληρά στον πατέρα της. Δεν μπορεί να αποδεχθεί το γεγονός ότι ο πατέρας της χρησιμοποίησε τον Μουράτ για τις ύποπτες δουλειές του και πως έβαλε και κάποιον να τον δείρει.

Elif εξελίξεις 17/6

Η Ελίφ ξυπνάει χαρούμενη επειδή είναι τα γενέθλια της και περιμένει πως όλοι το θυμούνται αλλά όλοι συμπεριφέρονται σαν να είναι μια μέρα σαν όλες τις άλλες. Η Ελίφ κάνει προσπάθειες να τους το θυμίσει αλλά όλοι αλλάζουν θέμα συζήτησης.

Πρόκειται ωστόσο, να σας σοκάρει το αποκλειστικό όπου η Αρζού, πνίγει την Ελίφ.

Η Ελίφ είναι λυπημένη τώρα και πηγαίνει σχολείο απογοητευμένη. Ο Ονούρ και η Λεϊλά συναντιούνται. Η Λεϊλά λέει διάφορα ψέματα για τον Γιουσούφ όπως ότι προσπάθησε να τους χωρίσει, ακόμα και τη βραδιά του αρραβώνα τους. Ο Ονούρ γίνεται έξαλλος και φεύγει. Η Λεϊλά χαίρεται που βλέπει ότι το σχέδιο της πάει όπως το είχε υπολογίσει. Σκοπός της είναι να καταστρέψει το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια της Ελίφ, στο οποίο είναι καλεσμένη.

Ο Γιουσούφ αγοράζει δώρο για την Ελίφ. Ο φίλος του Ορχάν σχολιάζει πως η Ελίφ επηρεάζει τον Γιουσούφ. Πιστεύει πως ο Γιουσούφ και η Ελίφ κάνουν ο ένας τον άλλο χαρούμενο. Η Ελίφ επιστρέφει λυπημένη από το σχολείο. Είναι σίγουρη πως η οικογένειά της έχει ξεχάσει τα γενέθλια της αλλά τελικά ένα πάρτι έκπληξη την περιμένει.

Η στιγμή που ο Ονούρ εισβάλει στο σπίτι της Μελέκ και του Γιουσούφ

Η Ελίφ είναι πολύ χαρούμενη για την τούρτα της, τα κεριά, τα μπαλόνια, τη διακόσμηση. Αλλά ξαφνικά εμφανίζεται ο Ονούρ, που εισβάλει στο σπίτι σε έξαλλη κατάσταση. Κατηγορεί τον Γιουσούφ και κάνει σκηνή. Ο Γιουσούφ προσπαθεί να τον ηρεμήσει λέγοντας του πως κάνει μεγάλο λάθος αλλά ο Ονούρ δεν ακούει τίποτα.

Ο Σελίμ τον πετάει έξω από το σπίτι. Στη συνέχεια έρχεται η Λεϊλά και υποκρίνεται πως δεν έχει ιδέα για τη συμπεριφορά του Ονούρ. Ο Ουμίτ κάνει ό,τι μπορεί γιανα φροντίσει την Αρζού και το μωρό τους. Η Αρζού είναι χαρούμενη καθώς το μωρό τους δίνει την ευκαιρία να κάνουν μια νέα αρχή στον γάμο τους…