Ποιες Άγριες Μέλισσες; Αυτή είναι η νέα σειρά του ΑΝΤ1 που θα χτυπήσει κόκκινο σε νούμερα

Σε πρωταγωνιστικό ρόλο πολύ δυνατό πρόσωπο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ποιες Άγριες Μέλισσες; Αυτή είναι η νέα σειρά του ΑΝΤ1 που θα χτυπήσει κόκκινο σε νούμερα

Το κανάλι του Αμαρουσίου ετοιμάζει επίθεση στα νούμερα τηλεθέασης με μια ολοκαίνουρια σειρά που έχει κάτι από της «Ελλάδος τα παιδιά» καθώς η δράση της εξελίσσεται σε ένα... στρατόπεδο. Μετά την επιτυχία των Άγριων Μελισσών αποφάσισαν στον ΑΝΤ1 να στοιχηματίσουν και την επόμενη σεζόν στην μυθοπλασία.

Μεγάλες αλλαγές αναμένονται στον ελληνικό στρατό. Η οικονομική κρίση έχει φέρει τα πάνω-κάτω και οι στρατεύσιμοι θα τα βρουν δύσκολα. Και γι’ αυτό ευθύνεται ο Μάκης Πιτταράς («Αστέρας Ραχούλας», «Πέτα τη φριτέζα» δείτε εδώ πότε τελειώνει οριστικά αυτή η σειρά) που υπογράφει το πρωτότυπο σενάριο της νέας κωμωδίας που ετοιμάζεται για λογαριασμό του ΑΝΤ1 με τον τίτλο «Army (Στρατός)». Η ιστορία έχει ως εξής:

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη για το περιοδικό tv24

Ο υπουργός Αμυνας αποφασίζει τη συγχώνευση δύο στρατοπέδων λόγω οικονομικών δυσχερειών του κράτους. Στο ένα στρατόπεδο οι στρατεύσιμοι είναι σκληρά εκπαιδευμένοι, με ιδιαίτερη σωματική διάπλαση και πάθος για τον στρατό και στο άλλο είναι πιο χαλαροί χαρακτήρες, που έχουν διάφορα άλλα ενδιαφέροντα. Τώρα οι δύο μονάδες πρέπει να γίνουν μία και η συνύπαρξή τους θα φέρει πολλές κωμικές καταστάσεις και ευτράπελα. Αυτό όμως δεν είναι το μόνο πρόβλημα που προκύπτει από μια τέτοια κατάσταση καθώς τον πρώτο λόγο έχουν οι διοικητές των δύο στρατοπέδων μεταξύ των οποίων δημιουργείται μεγάλη κόντρα. Η αιτία προφανής. Οι δυο τους αντιμάχονται τόσο για την εύνοια του υπουργού Αμύνης όσο και για το ποιος θα αναλάβει τη διοίκηση του νέας μονάδας.

Αυτή είναι η νέα σειρά του ΑΝΤ1

Από σμήναρχος... διοικητής

Ποιος έχει προτέρα θητεία στις Ενοπλες Δυνάμεις και θα μπορούσε να αναλάβει ρόλο διοικητή; Μα φυσικά ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος μετά το τέλος της κωμωδίας «Πέτα τη φριτέζα» θα επιστρέψει και πάλι τηλεοπτικά υποδυόμενος έναν χαρακτήρα που δεν του είναι και τόσο άγνωστος. Το αντίθετο. Ποιος δεν θυμάται τον σμήναρχο Κάκαλο, τον επικεφαλής στο Γραφείο Ενημέρωσης της Αεροπορίας στο οποίο υπηρετούσαν ο επισμηνίας Καραβανέας, οι σμηνίτες Βλάχος, Ντάλας, Χλαπάτσας, Πλαπούτας και στο οποίο εργαζόταν μαζί του η Μπουμά και η Ντίνα; Τώρα ο ηθοποιός θα πάρει βαθμό... διοικητή και αναμένονται σκηνές απείρου... καψονιού. Για την ανεύρεση του καστ θα γίνουν οντισιόν καθώς στη σειρά θα λάβουν μέρος πολλοί νέοι ηθοποιοί που θα υποδυθούν τους φαντάρους. Τα γυρίσματα θα γίνουν σε φυσικούς χώρους και η παραγωγή αναζητεί ένα εγκαταλειμμένο κτίριο το οποίο θα προσαρμόσει σε στρατόπεδο για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Μπέζος σε νέα σειρά του ΑΝΤ1

Οι σειρές της νέας σεζόν του ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 δεν δείχνει να παρασύρεται από τη συνταγή των ριάλιτι που θα κατακλύσουν τα υπόλοιπα κανάλια και επενδύει σε τρεις νέες κωμωδίες και δύο δραματικές σειρές. Οι «Αγριες μέλισσες», έχοντας φανατικό κοινό, δεν θα μπορούσαν παρά να συνεχίσουν για δεύτερη χρονιά στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης με την ώρα προβολής να παραμένει στις 11 το βράδυ. Στην απογευματινή ζώνη και στη θέση της «Γυναίκας χωρίς όνομα» θα προβληθεί η νέα δραματική σειρά που φέρει και πάλι την υπογραφή της Μαρίας Γεωργιάδου στο σενάριο και της Βίκυς Μανώλη στη σκηνοθεσία και βασίζεται σε γαλλικό φορμάτ. Στην prime time και στη ζώνη 10.00 -11.00 θα μεταδίδονται δύο με τρεις φορές την εβδομάδα οι κωμικές σειρές «Το Καφέ της Χαράς» που θα μας ταξιδέψει ξανά στο Κολοκοτρωνίτσι, το «La famiglia» - δείτε εδώ λεπτομέρειες για την σειρά - που βασίζεται σε ισραηλινό φορμάτ και θα σκηνοθετήσει ο Βασίλης Θωμόπουλος και φυσικά η κωμωδία «Army».