Elif: Η Ελίφ πέφτει και χτυπάει το κεφάλι της - Η Μελέκ καταρρέει

Τραγικές στιγμές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Η Ελίφ πέφτει και χτυπάει το κεφάλι της - Η Μελέκ καταρρέει

Τραγικές είναι οι στιγμές που θα ζήσει η οικογένεια Εμίρογλου με την εξαφάνιση της Ελίφ. Η Μελέκ καταρρέει στο γεγονός πως δεν μπορεί να βρει την κόρη της. Οι σημερινές 24/6 εξελίξεις στην σειρά Elif είναι σοκαριστικές.

ELIF Επεισόδιο 613

Η Μελέκ και ο Γιουσούφ εξακολουθούν να αναζητούν την Ελίφ στο κτήμα. Η Αρζού δεν μπορεί να τους διώξει και έτσι καλεί την αστυνομία. Ο Ουμίτ φτάνει και τους βλέπει. Τους ζητάει να φύγουν. Ο Γιουσούφ και η Μελέκ αναγκάζονται να αποχωρήσουν. Ο Ουμίτ ρωτάει την Αρζού σχετικά και εκείνη απαντάει πως δεν έχει καμία σχέση. Η Λεϊλά πηγαίνει στο σπίτι της Σουλέ, εκεί όπου βρίσκεται η Ελίφ. Η Σουλέ δεν καταλαβαίνει τι δουλειά έχει ένα κοριτσάκι στο σπίτι της και η Λεϊλά της λέει ψέματα. Η Σουλέ όμως δεν την πιστεύει.

Η Ελιφ χτυπάει το κεφάλι της

Όταν η Λεϊλά της λέει την αλήθεια, η Σουλέ τρελαίνεται. Πιστεύει πως διάλεξε τον χειρότερο τρόπο για να κερδίσει την καρδιά ενός άντρα. Η Λεϊλά ζητάει από τη Σουλέ να πάει την Ελίφ στο πάρκο και εκείνη θα τις συναντήσει εκεί ώστε να τηλεφωνήσει στον Γιουσούφ και να του πει ότι βρήκε την Ελίφ. Η Μελέκ σκέφτεται μήπως η Ελίφ επέστρεψε σπίτι αλλά η μικρή δεν είναι εκεί. Η Σουλέ περιμένει το τηλεφώνημα της Λεϊλά αλλά όταν καθυστερεί αποφασίζει να απομακρύνει μόνη της την Ελίφ από το σπίτι. Η Ελίφ προσπαθεί να το σκάσει και πέφτει και χτυπάει το κεφάλι της. Η Σουλέ τρομοκρατείται επειδή η Ελίφ έχει χάσει τις αισθήσεις της.

Elif εξελίξεις 24/6

Η Λεϊλά καλεί τον Γιουσούφ και του λέει πως είδε την Ελίφ στο πάρκο. Ο Γιουσούφ, ο Σελίμ και η Μελέκ πηγαίνουν στο πάρκο. Σύμφωνα με το σχέδιο της Λεϊλά, η Σουλέ θα φέρει την Ελίφ πριν φτάσουν αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα είχε υπολογίσει. Η Σουλέ αφήνει την αναίσθητη Ελίφ στην πόρτα του σπιτιού της Αρζού και εξαφανίζεται. Η Αρζού δεν πιστεύει στα μάτια της και την τύχη της. Παίρνει την Ελίφ και την κλειδώνει σε ένα δωμάτιο.

Ωστόσο, έχουμε αποκλειστικό με την Μελέκ να αναγνωρίζει το πτώμα της Ελιφ, η οποία όπως φαίνεται είναι νεκρή.

Η Μελέκ καταρρέει

Η Λεϊλά τηλεφωνεί στη Σουλέ και τη ρωτάει γιατί δεν έφερε την Ελίφ στο πάρκο. Η Σουλέ της λέει πως την πήγε στη μητέρα της. Η Ελίφ όσο έμεινε στο σπίτι της Σουλέ της είχε μιλήσει για την οικογένειά της και έτσι εκείνη θεώρησε πως έπρεπε να την πάει στο κτήμα, πιστεύοντας ότι ανήκει ακόμα στην οικογένεια Εμίρογλου. Στο πάρκο όλοι εξακολουθούν να αναζητούν την Ελίφ αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η Μελέκ δεν αντέχει και λιποθυμάει…