Elif: Στο νοσοκομείο εκτάκτως η οικογένεια Εμίρογλου - Καθηλωτικό το σημερινό 30/6 επεισόδιο

Συγκλονιστική εξέλιξη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif: Στο νοσοκομείο εκτάκτως η οικογένεια Εμίρογλου - Καθηλωτικό το σημερινό 30/6 επεισόδιο

Στο νοσοκομείο εκτάκτως θα μεταφερθεί η οικογένεια Εμίρογλου αφού θα τους ενημερώσουν πως η Elif βρίσκεται εκεί τραυματισμένη! Καθηλωτικό το σημερινό 30/6 επεισόδιο της σειράς.

Παρακάτω έχουμε αναλυτικά όλη την εξέλιξη πριν την δείξει στο STAR.

Αναλυτικά το σημερινό 30/6 επεισόδιο της Elif (617)

Ο Σελίμ και ο Γιουσούφ βλέπουν την Ιντζί στο πάρκο να μοιράζει φυλλάδια με τη φωτογραφία της Ελίφ και την πηγαίνουν πίσω στο σπίτι. Η οικογένεια λέει στη μικρούλα πως αυτό που έκανε είναι πολύ επικίνδυνο. Η Αϊλά δεν μπορεί να πει σε κανέναν πως ο Μουράτ δουλεύει ουσιαστικά για τον πατέρα της. Η Αϊλά επιμένει πως η δουλειά του Μουράτ είναι επικίνδυνη και πρέπει να βρει άλλη αλλά ο Βεϊσέλ και η Τουλάι έχουν άλλη γνώμη. Τραγικές εξελίξεις στην Elif αυτή την εβδομάδα (29/6-3/7) - Θάνατοι, αίματα και χωρισμοί

Η Ελίφ κρύβεται στο μπάνιο γιατί φοβάται την οργή της Αρζού. Η Αρζού την κλειδώνει ξανά στο δωμάτιο και η Ελίφ δένει τα σεντόνια για να το σκάσει από το παράθυρο. Βρίσκεται στο δρόμο και προσπαθεί να ξεφύγει όταν ένα αυτοκίνητο κατευθύνεται πάνω της και πατάει απότομα φρένο. Η Μελέκ ενημερώνεται πως ένα κορίτσι που μοιάζει με την Ελίφ είναι στο νοσοκομείο. Η οικογένεια Εμίρογλου πηγαίνει στο νοσοκομείο και οι γιατροί ενημερώνουν πως το κοριτσάκι είναι νεκρό. Η αγωνία τους κορυφώνεται αλλά αποδεικνύεται πως δεν είναι η Ελίφ. Όλοι λυπούνται για το άτυχο κοριτσάκι και ανησυχούν για την Ελίφ. Η Ελίφ έχει λιποθυμήσει μπροστά στο αυτοκίνητο, που φρέναρε μπροστά της αλλά είναι καλά. Η Αρζού την παίρνει μαζί της σπίτι.

Elif σημερινό επεισόδιο 30/6

Ο οδηγός επιμένει να την πάνε στο νοσοκομείο αλλά η Αρζού λέει πως δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο και τον διώχνει. Το δίλημμα της Λεϊλά μεγαλώνει. Έξω από το σπίτι της βλέπει τους άντρες της Αρζού και της λένε πως θέλει να της μιλήσει. Η Λεϊλά πηγαίνει στο κτήμα και η Αρζού της αναθέτει την πρώτη της αποστολή, να βάλει κοριό στο σπίτι της Μελέκ. Η Μελέκ λαμβάνει ένα μήνυμα στο κινητό της «έχουμε το παιδί σου, περίμενε επόμενο μήνυμά μας, μην ενημερώσεις κανέναν». Ο Βεϊσέλ πιστεύει πως οι απαγωγείς θα ζητήσουν λύτρα για την Ελίφ επειδή το επίθετο Εμίρογλου, είναι ένα δυνατό όνομα ακόμα και τώρα…

Σοκ: Η Ελίφ βάζει φωτιά στο σπίτι της οικογένειας Εμίρογλου - Θα καούν ζωντανοί;

Μετ' εμποδίων ξεκινάει η νέα ζωή των Εμιρόγλου, αφού μετά την απώλεια του κτήματος από την Αρζού, τώρα θα πρέπει να ζήσουν σ' ένα σπίτι κυριολεκτικά ερείπιο! Μέσα σε όλα η Ελίφ βάζει κατά λάθος φωτιά και τώρα η οικογένεια κινδυνεύει να καεί ζωντανή! Τι θα συμβεί στο αποκλειστικό "φωτιά" της αγαπημένης σειράς του STAR; Οι εξελίξεις μόνο στο Youweekly.gr!

Αν και όλα έχουν τελειώσει πια, η Αρζού σκέφτεται την οικογένεια Εμιρόγλου και θέλει να μάθει τι κάνουν και πόσο υποφέρουν. Ο Ουμίτ της λέει να σταματήσει να τους σκέφτεται, άλλωστε έχει πάρει πια την εκδίκησή της. Ομως εκείνη παθαίνει εμμονή, με αποτέλεσμα να καβγαδίζει συνεχώς με τον άντρα της. Στο μεταξύ, η Μπαχριγιέ έχει ένα σπίτι για ενοικίαση, αλλά δεν θέλει να το δώσει στη Μελέκ.

Οι υπόλοιπες εργάτριες της λένε πως η κοπέλα έχει μεγάλη ανάγκη να βρει άμεσα ένα σπίτι! Στη συνέχεια εκείνη μαζί με την Αϊσέλ πηγαίνουν στο βιβλιοπωλείο να μιλήσουν στη Μελέκ και την οικογένειά της για το σπίτι που έχει για ενοικίαση, ενώ τους δίνει και τα κλειδιά! Οταν η οικογένεια πάει να το δει, διαπιστώνει πως πρόκειται για ένα ερείπιο. Ο Σελίμ θέλει να ακυρώσουν τη συμφωνία, αλλά η Μελέκ του λέει πως θα το καθαρίσουν και θα το κάνουν σπίτι τους. Ο Γιουσούφ, η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ μεταφέρουν τα πράγματα της οικογένειας και ξεκινούν αμέσως τις εργασίες για να το φτιάξουν. Στο μεταξύ, η Τουλάι πηγαίνει στο κτήμα για να κάνει έκπληξη στην Αλιγέ και σ' όλη την οικογένεια, αλλά σοκαρισμένη μαθαίνει από την Αρζού πως πια το οίκημα της ανήκει!

Η Τουλάι τηλεφωνεί στη Ζεϊνέπ και εκείνη της λέει τα όσα έγιναν, ενώ της δίνει και τη νέα τους οδό! Η Αρζού ακολουθεί την Τουλάι για να δει πού μένουν πλέον οι Εμιρόγλου και όταν τους βλέπει να τρώνε όλοι μαζί χαρούμενοι, τρελαίνεται από τον θυμό της.

Το πρωί, η Ελίφ ξυπνάει πρώτη από όλους και αποφασίζει να ετοιμάσει εκείνη το τσάι. Αφήνει το τσάι στη φωτιά και πηγαίνει να αγοράσει ψωμί. Ομως από τον αέρα η κουρτίνα πιάνει φωτιά και το σπίτι γεμίζει καπνό ενώ όλοι κοιμούνται. Ο Γιουσούφ πηγαίνει στο σπίτι και όταν καταλαβαίνει τι συμβαίνει, ανοίγει την πόρτα και προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά! Η οικογένεια ξυπνάει έντρομη και όλοι βγαίνουν έξω.

Σβήνει η φωτιά που βάζει η Ελίφ στο σπίτι

Η φωτιά σβήνει, όμως η Ελίφ για άλλη μία φορά είναι εξαφανισμένη και ο πανικός τους κυριεύει. Η μικρή γρήγορα επιστρέφει από τον φούρνο στο σπίτι και νιώθει ένοχη για ό,τι συνέβη και όλοι προσπαθούν να της φτιάξουν το κέφι. Τώρα το σπίτι θέλει πάλι βάψιμο και να αντικατασταθούν κάποια ντουλάπια, που καταστράφηκαν από τη φωτιά.

TAGS