Τραγωδία το φινάλε της Αρζού στην Elif

Η τελευταία σκηνή της που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία το φινάλε της Αρζού στην Elif

Το φινάλε της αγαπημένης σειράς του STAR, Elif πλησιάζει και μια από τις πρωταγωνίστριες, η Αρζού, θα έχει ένα τραγικό τέλος και το έχουμε πρώτοι εμείς εδώ στο Youweekly.gr!

Η γυναίκα που έχει φέρει τα πάνω κάτω θα πάρει επιτέλους αυτό που της αξίζει.

Η τελευταία σκηνή της Αρζού στην Elif - Το φινάλε της είναι τραγικό

Η Γκοντζά προσποιείται πως έχει αμνησία και η Αρζού, που έχει ανάγκη από βοήθεια στο σπίτι, την προσλαμβάνει ξανά ως υπηρέτρια. Η αδίστακτη γυναίκα μένει έγκυος και εκεί αρχίζει το σχέδιο εκδίκησης της Γκοντζά, η οποία της δίνει χάπια -δήθεν για την εγκυμοσύνη- με σκοπό να αποβάλει, ενώ φροντίζει παράλληλα να τη βγάλει τρελή απέναντι στον Ουμίτ, ότι δήθεν δεν είναι έγκυος. Η Αρζού δεν μπορεί να πιστέψει όσα ζει και μια μέρα ανακαλύπτει το σατανικό σχέδιο της Γκοντζά και όταν χάνει το μωρό που περιμένει, αναλαμβάνει να τη βγάλει από τη μέση. Ετσι βάζει να την απαγάγουν και να τη βασανίσουν. Παράλληλα βάζει ξανά στόχο την Ελίφ και την απάγει.

Τραγικές εξελίξεις στην Elif αυτή την εβδομάδα (29/6-3/7) - Θάνατοι, αίματα και χωρισμοί

Η Μελέκ στήνει παγίδα στην Αρζού και έτσι επιβεβαιώνει πως εκείνη είναι που κρύβει την Ελίφ και αφού βρίσκουν το παιδί, κάνουν καταγγελία εναντίον της Αρζού. Εκείνη καταφέρνει να γλιτώσει από τη σύλληψη, όχι όμως από τον θάνατο, αφού στην καταδίωξη της αστυνομίας το αυτοκίνητό της ξεφεύγει της πορείας του και πέφτει σε γκρεμό, όπου και ανατινάζεται. Ομως, μπορεί να βρέθηκε το DNA της στο αυτοκίνητο, αλλά η ίδια είναι ζωντανή, αφού ουσιαστικά σκηνοθέτησε τον θάνατό της. Το πραγματικό πτώμα ανήκει στην Γκοντζά! Μετά από αυτό η Αρζού δεν μπορεί να επιστρέψει στην κανονική της ζωή και ό,τι κάνει το κάνει κρυφά και μεταμφιεσμένη. Εχει φροντίσει, μάλιστα, να βγάλει πλαστή ταυτότητα με σκοπό να διαφύγει στο εξωτερικό. Η τελευταία σκηνή όπου θα δούμε την Αρζού, θα είναι μπροστά σε μια οθόνη υπολογιστή όπου θα ψάχνει στοιχεία για τον Γιουσούφ, για τον οποίο ανακαλύπτει πως είναι γόνος πάμπλουτης οικογένειας!

Elif - Σούπερ αποκλειστικό: Το τέλος της σειράς σε φωτογραφίες

Τραγικό θα είναι το φινάλε και του τρίτου κύκλου της σειράς του, καθώς όπως οι άλλοι δύο κύκλοι, έτσι κι αυτός θα ολοκληρωθεί μ' έναν ματωμένο γάμο, έχοντας ως πρωταγωνίστρια τη Μελέκ, που για ακόμη μία φορά δεν καταφέρνει να βρει την ευτυχία στην προσωπική της ζωή.

Η εξαφάνιση και ο ματωμένος γάμος στην Elif

Ο Γιουσούφ κάνει πρόταση γάμου στη Μελέκ και εκείνη δέχεται!

Το τέλος της ELIF
Η Αρζού οργανώνει τα τελευταία σατανικά σχέδιά της! Είναι η τελευταία φορά που εμφανίζεται στη σειρά!

Elif Σούπερ αποκλειστικό

Ο γάμος της Μελέκ και του Γιουσούφ πραγματοποιείται!

Γάμος στην Elif

Το ζευγάρι μαζί με τα παιδιά πάνε σε νέο τόπο και τίποτα δεν προμηνύει το κακό που έρχεται!

Elif melek

Ενα φορτηγό εμποδίζει τον δρόμο τους, όμως τα φρένα του αυτοκινήτου δεν πιάνουν και το αμάξι ξεφεύγει από την πορεία του και πέφτει σε γκρεμό!

elif τέλος σειράς

Θάνατος Elif

Η Μελέκ είναι βαριά τραυματισμένη.

Αρζού Elif

Ο Γιουσούφ είναι νεκρός!

Γιουσούφ elif

Η Ελίφ είναι η μόνη που έχει τις αισθήσεις της...

Elif star

TAGS