Η Elif ξανά στο έλεος της Αρζού - Καταρρέει η Μελέκ! Ανατρεπτικό το σημερινό 2/7 επεισόδιο

Αιματοβαμμένα ξανά τα χέρια της Αρζού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Elif ξανά στο έλεος της Αρζού - Καταρρέει η Μελέκ! Ανατρεπτικό το σημερινό 2/7 επεισόδιο

Ανατρεπτικό θα είναι το σημερινό επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του STAR, Elif, αφού το μικρό κοριτσάκι θα βρεθεί πάλι στο έλεος της Αρζού η οποία είναι ασταμάτητη! Μεταξύ άλλων η Μελέκ θα καταρρεύσει όταν μάθει κάποια... δυσάρεστα νέα!

Δείτε τι θα συμβεί στην σειρά πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Το σημερινό επεισόδιο της Elif 2/7 αναλυτικά

ELIF Επεισόδιο 619

Elif νέα επεισόδια 29/6-3/7

Elif - Αποκλειστικό: «Σκότωσα την Ελίφ και την έθαψα στον κήπο» - Η Μελέκ λιποθυμάει

Η Ελίφ προσπαθεί να το σκάσει από την Αρζού. Η Μελέκ, η Ζεϊνέπ, ο Σελίμ και ο Γιουσούφ είναι στο αστυνομικό τμήμα και ενημερώνονται για τις έρευνες για τον εντοπισμό της Ελίφ. Η Μελέκ απελπίζεται και ο αξιωματικός της λέει πως κάνουν ό,τι καλύτερο για να βρουν τη μικρή. Ο Μουράτ δεν μπορεί να ηρεμήσει και η Αϊλά του λέει πως ό,τι έκανε το έκανε για εκείνον. Η Ελίφ κρύβεται στο δάσος και προσεύχεται να μην τη βρει η Αρζού. Η Αρζού συναντάει έναν ηλικιωμένο άντρα και τον ρωτάει αν είδε ένα κοριτσάκι. Εκείνος της απαντάει αρνητικά αλλά την προειδοποιεί να προσέχει γιατί το δάσος είναι επικίνδυνο.

Η Αρζού του λέει πως θα συνεχίσει μέχρι να βρει την κόρη της. Η Μελέκ είναι σε άθλια κατάσταση και δεν τρώει τίποτα. Ο ηλικιωμένος άντρας πηγαίνει στην καλύβα του και βρίσκει την Ελίφ. Τη ρωτάει τι κάνει εκεί και η Ελίφ του λέει πως έχασε το δρόμο της. Ο άντρας καταλαβαίνει πως είναι το κορίτσι που αναζητούσε η Αρζού και θέλει να την παραδώσει. Η Ελίφ του λέει πως αυτή δεν είναι η μητέρα της και πως η γυναίκα που είδε στο δάσος την έχει απαγάγει. Ο ηλικιωμένος αποφασίζει να την πάει στην αστυνομία. Όταν βγαίνουν από την καλύβα τους βλέπει η Αρζού. Προσπαθεί να πάρει την Ελίφ αλλά ο άντρας την εμποδίζει και λέει στην Ελίφ να μπει στην καλύβα. Ο άντρας λέει στην Αρζού να μείνει μακριά από το κορίτσι.

Η Αρζού τον χτυπάει με ένα ξύλο και παίρνει την Ελίφ μαζί της στο κτήμα. Η Μελέκ έχει παραισθήσεις και στο τέλος καταρρέει. Ο Ουμίτ επιστρέφει από το επαγγελματικό του ταξίδι νωρίτερα. Η Αρζού ανησυχεί μήπως ανακαλύψει την Ελίφ. Ο Ουμίτ κάνει δώρα στην Αρζού για το μωρό. Ο γιατρός του Γιοσούφ δίνει φαρμακευτική αγωγή στη Μελέκ…

Τραγωδία το φινάλε της Αρζού στην Elif

Η τελευταία σκηνή της Αρζού στην Elif - Το φινάλε της είναι τραγικό

Η Γκοντζά προσποιείται πως έχει αμνησία και η Αρζού, που έχει ανάγκη από βοήθεια στο σπίτι, την προσλαμβάνει ξανά ως υπηρέτρια. Η αδίστακτη γυναίκα μένει έγκυος και εκεί αρχίζει το σχέδιο εκδίκησης της Γκοντζά, η οποία της δίνει χάπια -δήθεν για την εγκυμοσύνη- με σκοπό να αποβάλει, ενώ φροντίζει παράλληλα να τη βγάλει τρελή απέναντι στον Ουμίτ, ότι δήθεν δεν είναι έγκυος. Η Αρζού δεν μπορεί να πιστέψει όσα ζει και μια μέρα ανακαλύπτει το σατανικό σχέδιο της Γκοντζά και όταν χάνει το μωρό που περιμένει, αναλαμβάνει να τη βγάλει από τη μέση. Ετσι βάζει να την απαγάγουν και να τη βασανίσουν. Παράλληλα βάζει ξανά στόχο την Ελίφ και την απάγει.

Η Μελέκ στήνει παγίδα στην Αρζού και έτσι επιβεβαιώνει πως εκείνη είναι που κρύβει την Ελίφ και αφού βρίσκουν το παιδί, κάνουν καταγγελία εναντίον της Αρζού. Εκείνη καταφέρνει να γλιτώσει από τη σύλληψη, όχι όμως από τον θάνατο, αφού στην καταδίωξη της αστυνομίας το αυτοκίνητό της ξεφεύγει της πορείας του και πέφτει σε γκρεμό, όπου και ανατινάζεται. Ομως, μπορεί να βρέθηκε το DNA της στο αυτοκίνητο, αλλά η ίδια είναι ζωντανή, αφού ουσιαστικά σκηνοθέτησε τον θάνατό της. Το πραγματικό πτώμα ανήκει στην Γκοντζά! Μετά από αυτό η Αρζού δεν μπορεί να επιστρέψει στην κανονική της ζωή και ό,τι κάνει το κάνει κρυφά και μεταμφιεσμένη. Εχει φροντίσει, μάλιστα, να βγάλει πλαστή ταυτότητα με σκοπό να διαφύγει στο εξωτερικό. Η τελευταία σκηνή όπου θα δούμε την Αρζού, θα είναι μπροστά σε μια οθόνη υπολογιστή όπου θα ψάχνει στοιχεία για τον Γιουσούφ, για τον οποίο ανακαλύπτει πως είναι γόνος πάμπλουτης οικογένειας!

TAGS