Πάει στον ΣΚΑΙ ο Θοδωρής Μαραντίνης - Η ανακοίνωση του σταθμού

Η συνέντευξη που θα συζητηθεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πάει στον ΣΚΑΙ ο Θοδωρής Μαραντίνης - Η ανακοίνωση του σταθμού

Στον ΣΚΑΙ θα βρεθεί αύριο ο Θοδωρής Μαραντίνης και θα δώσει μια αφοπλιστική συνέντευξη στην εκπομπή After Dark. Ανακοίνωση σχετικά με την εμφάνιση του έβγαλε ο τηλεοπτικός σταθμός.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για τον Θοδωρή Μαραντίνη

Μουσικό After Dark την Παρασκευή 3 Ιουλίου στις 00.00, στον ΣΚΑΪ. Το επιτυχημένο συγκρότημα Onirama κλείνει 20 χρόνια από την ίδρυσή του και ο Θέμης Γεωργαντάς γιορτάζει μαζί τους και υποδέχεται τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Ο γνωστός τραγουδιστής μιλάει για τα πρώτα βήματα της μπάντας στη Θεσσαλονίκη, για τη σόλο καριέρα του, για την κόντρα με τις Melisses, τα παιδιά του αλλά και για τη σχέση που έχει με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Ωστόσο, μήπως είναι μαζί και το κρατάνε κρυφό; Δείτε εδώ.

ΣΚΑΙ after dark Θοδωρής Μαραντίνης

Την παρέα εμπλουτίζουν με την παρουσία τους οι υπόλοιποι Onirama, Δημήτρης και Γιώργος Κοκκονίδης και μέσω Skype, Χρήστος Τρεσίντσης και Άλεξ Παπακωνσταντίνου. Όλοι μαζί θυμούνται ευτράπελα από τα 20 χρόνια πορείας τους και κυρίως από τις πρώτες φορές που ήρθαν στην Αθήνα.

Στο εξομολογητήριο, ο Θοδωρής απαντάει σε όλες τις αδιάκριτες ερωτήσεις του Θέμη… υπό το άγρυπνο βλέμμα των υπόλοιπων μελών της μπάντας. Αλήθεια, ποια είναι η ιδανική γυναίκα για εκείνον και ποιες προτιμάει… Θεσσαλονικιές ή Αθηναίες;

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού του Θοδωρή Μαραντίνη - Καταπράσινη η θέα από την βεράντα του

Θα πάθεις πλάκα με το σπίτι του Θοδωρή Μαραντίνη, μετά τον χωρισμό του με την Σίσσυ Χρηστίδου και την καταπράσινη θέα που έχει από την βεράντα του. Οι φωτογραφίες από το εσωτερικό του είναι μαγευτικές.

Ο τραγουδιστής των Onirama και η Σίσσυ Χρηστίδου διατηρούν άριστες σχέσεις και προσπαθούν να περνούν και οι δύο μαζί χρόνο με τα παιδιά τους, όπως μία κανονική οικογένεια.

Και οι δύο, ως λάτρεις του Instagram μοιράζονται σε καθημερινή βάση με τους διαδικτυακούς φίλους της στιγμές από τη ζωή τους. Ο ίδιος μετά τον χωρισμό τους έχει βρει ένα πολύ όμορφο και εργένικο σπίτι, το οποίο έχει και απίστευτη θέα από τον κήπο του.

Ο ίδιος ανά καιρούς έχει δημοσιεύσει διάφορες φωτογραφίες από το εσωτερικό του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Δες τις υπέροχες αναρτήσεις εδώ:

Μιας και είπαμε ωστόσο για τον Θοδωρή Μαραντίνη, δείτε εδώ την ευχάριστη ανακοίνωση που έκανε για εκείνον στην εκπομπή της, η Σίσσυ Χρηστίδου.