Την Δευτέρα η πρεμιέρα της νέας εκπομπής του ΑΝΤ1 - Η ανακοίνωση του σταθμού

Θα βάλει «φωτιά» στην τηλεθέαση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Την Δευτέρα η πρεμιέρα της νέας εκπομπής του ΑΝΤ1 - Η ανακοίνωση του σταθμού

Την ερχόμενη Δευτέρα κάνει πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, η νέα εκπομπή του σταθμού, η οποία θα φτάσει στα ύψη την τηλεθέαση τη θερινή περίοδο.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την πρεμιέρα της νέας εκπομπής

Η επικαιρότητα δεν βάζει ποτέ τελεία. Και αυτό το καλοκαίρι, οι εξελίξεις θα τρέχουν και οι πρωταγωνιστές θα διαμορφώνουν, συνεχώς, την επικαιρότητα. Και τους θερινούς μήνες, ο πρώτος πρωινός λόγος στον ANT1 ανήκει στην ενημέρωση.

Από την Δευτέρα, 6 Ιουλίου, και καθημερινά 07.00 έως 11.00 ο Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης, οι «Πρωινοί Τύποι», παίρνουν την σκυτάλη από τον Γιώργο Παπαδάκη και μας καλημερίζουν μέσα από την ενημερωτική εκπομπή «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΖΙ».

Παναγιώτης Σταθής Νίκος Ρογκάκος εκπομπή ΑΝΤ1

Το δημοσιογραφικό δυναμικό του ΑΝΤ1 θα είναι στην πρώτη γραμμή προκειμένου εμείς να μαθαίνουμε πρώτοι όλα τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν την κοινή γνώμη. Με εγκυρότητα και αμεσότητα. Η τρέχουσα ειδησεογραφία θα ξεδιπλώνεται καθημερινά καθ’ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου γιατί τις ειδήσεις πρέπει να τις μαθαίνεις πρώτος.

Με ζωντανές συνδέσεις και ρεπορτάζ αλλά και με ενδιαφέροντες καλεσμένους ο Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης θα μεταδίδουν, θα καταγράφουν και θα αναλύουν τα σημαντικότερα θέματα της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας. . Δείτε εδώ και ποια εκπομπή επιστρέφει στο κανάλι.

«Καλοκαίρι μαζί» από τη Δευτέρα 6 Ιουλίου και καθημερινά, στον ΑΝΤ1 στις 07:00!

Αρχισυνταξία: Άννυ Ζιώγα

Γιώργος Κούσουλας

Αυλαία για αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 - Αυτό είναι το τελευταίο της επεισόδιο

Τέλος μπαίνει σε αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 και σήμερα θα προβληθεί στην Prime time ζώνη το τελευταίο επεισόδιο. Έχουμε αναλυτικά τις εξελίξεις αναλυτικά.

Συγκεκριμένα, αυλαία ρίχνει το σήριαλ «Μην ψαρώνεις» και το φινάλε είναι... ανατρεπτικό!

Η γνωριμία τους ξεκίνησε με κόντρα. Μετά ήρθε ο έρωτας. Μία παρεξήγηση, όμως, χώρισε και πάλι τους δρόμους τους…

ΑΝΤ1 Μην ψαρώνεις τελευταίο επεισόδιο

O Μανώλης και η Σάντυ θα μπορούσαν να μην ξανασυναντηθούν ποτέ, η ζωή όμως έχει άλλα σχέδια για εκείνους! Η Σάντυ ανακαλύπτει ότι η Αγορά στο Κερατσίνι της ανήκει. Ο Μανώλης συνειδητοποιεί, ότι η κοινή επιχείρηση που είχαν με τη Σάντυ, είναι η μόνη του ελπίδα για να ορθοποδήσει οικονομικά. Ο Λεωνίδας και η Τάνια, αποφασίζουν να συζήσουν. Έτσι, Μανώλης και Σάντυ γίνονται και συνέταιροι και συμπέθεροι. Ακόμη, όμως, νομίζουν πως όσα τους χωρίζουν είναι περισσότερα από όσα τους ενώνουν.

Η συνάντησή τους θα είναι καθοριστική και η κόντρα θα φουντώσει ξανά. Πόσο θα αντέξουν να πολεμούν τον έρωτα; Και ποιος θα νικήσει τελικά; Εκείνοι ή ο πόλεμος που κήρυξαν μεταξύ τους; Δείτε εδώ τι νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 που θα χτυπήσει κόκκινο σε τηλεθέαση.

Συντελεστές:

  • Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
  • Σενάριο: Άγγελος Χασάπογλου
  • Εκτέλεση παραγωγής: PEDION PRODUCTIONS

Πρωταγωνιστούν:

  • Μαρία Λεκάκη – Θοδωρής Αθερίδης
  • Φαίδρα Δρούκα
  • «Νενέλα» η Μαρία Ιωαννίδου – «Κοσμάς» ο Τάσος Παλαντζίδης
  • Παναγιώτης Μπουγιούρης
  • Φιόνα Γεωργιάδη - Αντώνης Κρόμπας
  • Ελεάνα Καυκαλά – Γιάννης Σίντος
  • Νίκη Λάμη - Θανάσης Ζερίτης
  • Μαριλού Κατσαφάδου - Τόλης Παπαδημητρίου
  • Δημήτρης Αριανούτσος - Ελευθερία Πάγκαλου
TAGS