Η απόλυτη τρέλα στα νέα επεισόδια της Elif - Οι ανατροπές από 6/7 μέχρι και 10/7

Μάθετε όλες τις εξελίξεις εδώ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η απόλυτη τρέλα στα νέα επεισόδια της Elif - Οι ανατροπές από 6/7 μέχρι και 10/7

Μια τρέλα επικρατεί σε όλα τα επίπεδα της σειράς Elif, του STAR και το Youweekly.gr έχει όλα τα νέα επεισόδια και τις ανατροπές που θα παρακολουθήσετε από σήμερα Δευτέρα 6/7 μέχρι και την Παρασκευή 10/7!

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Αρζού τον χτυπάει με ένα ξύλο και παίρνει την Ελίφ μαζί της στο κτήμα. Η Μελέκ έχει παραισθήσεις και στο τέλος καταρρέει. Ο Ουμίτ επιστρέφει από το επαγγελματικό του ταξίδι νωρίτερα. Η Αρζού ανησυχεί μήπως ανακαλύψει την Ελίφ. Ο Ουμίτ κάνει δώρα στην Αρζού για το μωρό. Ο γιατρός του Γιοσούφ δίνει φαρμακευτική αγωγή στη Μελέκ…

Αυτά είναι τα νέα επεισόδια της Elif 6/7-10/7

ELIF Επεισόδιο 620

Ο γιατρός του Γιουσούφ λέει στον Σελίμ και τον Γιουσούφ πως πρέπει να φροντίζουν η Μελέκ να παίρνει τα φάρμακά της. Η Ελίφ κάνει έναν θόρυβο και η Αρζού (δείτε εδώ το τέλος της! Ανατινάζεται!) λέει στον Ουμίτ πως αυτή το έκανε. Πηγαίνει στο δωμάτιο και προειδοποιεί την Ελίφ να είναι ήσυχη. Ο Μουράτ δεν μπορεί να συγχωρήσει την Αϊλά. Θέλει να δει τον Λατίφ. Η Αϊλά του τηλεφωνεί αλλά δεν της απαντάει. Η Μελέκ εξακολουθεί να έχει παραισθήσεις και να βλέπει παντού την Ελίφ.

Όλοι ανησυχούν για εκείνη. Ο Μουράτ βρίσκεται στο γραφείο του Λατίφ όταν δέχεται μια επίθεση από άντρες του Νουσρέτ και τον σώζει. Στη συνέχεια ο Μουράτ εκφράζει τα παράπονα του στον Λατίφ και εκείνος εντυπωσιασμένος από τη γενναιότητα, που έδειξε του κάνει μια νέα πρόταση. Θέλει ο Μουράτ να γίνει το δεξί του χέρι. Η Σουλέ συναντάει τη Λεϊλά καθώς ανησυχεί για το τι θα τους συμβεί. Η Σιταρέ προσφέρει χρήματα στον Σελίμ αλλά εκείνος της εξηγεί πως δεν μπορεί να τα δεχθεί. Η Αρζού δίνει φαγητό στην Ελίφ και τη διατάζει να μείνει ήσυχη. Η Μελέκ έχει εφιάλτες και μέρα με τη μέρα η κατάστασή της χειροτερεύει. Η Ελίφ βρίσκει έναν τρόπο για να το σκάσει…

ELIF Επεισόδιο 621

Η Ελίφ κρυφά κατεβαίνει τις σκάλες. Πριν προλάβει να ανοίξει την πόρτα, τη βλέπει ο Ουμίτ και μένει άφωνος. Ανεβαίνουν μαζί στο δωμάτιο της Αρζού και ξεσπάει πάνω της. Της λέει πως αυτό θα σταματήσει και την κλειδώνει στο δωμάτιο της ενώ κατευθύνεται με την Ελίφ στο αυτοκίνητό του. Η Αρζού σπάει το παράθυρο και ο Ουμίτ αναγκάζεται να επιστρέψει σπίτι. Η Αρζού του λέει πως την προδίδει και πως έχασε το μωρό και αυτός δεν ήταν εκεί να της συμπαρασταθεί. Ο Ουμίτ σοκάρεται και δεν καταλαβαίνει τι εννοεί. Η Αρζού λέει άλλο ένα ψέμα, πως η Μελέκ και ο Σελίμ την επισκέφθηκαν ενώ απουσίαζε, τσακώθηκαν και την έσπρωξαν και έτσι έχασε το μωρό, που περίμενε. Ο Ουμίτ την πιστεύει και γίνεται έξαλλος από θυμό.

Η Αρζού συνεχίζει να λέει ψέματα και του λέει πως παγίδεψε την Ελίφ για να τους κάνει να πληρώσουν για ό,τι της έκαναν. Ο Ουμίτ πείθεται και η Αρζού του λέει πως το μόνο που θέλει είναι να υποφέρει η Μελέκ για λίγο. Ο Ουμίτ τη ρωτάει αν σκοπεύει να κάνει κακό στην Ελίφ και εκείνη του απαντάει πως δεν το θέλει αυτό. Ο Ουμίτ αλλάζει γνώμη και φέρνει πίσω στο σπίτι την Ελίφ. Η Μελέκ κλαίει συνεχώς απαρηγόρητη. Ο Γιουσούφ της συμπαραστέκεται και της λέει πως θα βρει τον τρόπο για να φέρει πίσω στο σπίτι την Ελίφ. Η Ελίφ νιώθει άσχημα για την Αρζού επειδή το χέρι της αιμορραγεί.

Τη ρωτάει τι της συνέβη και η Αρζού της ζητάει με ήρεμο τρόπο να βγει από το δωμάτιο. Ο Ουμίτ κατηγορεί τον εαυτό του για ό,τι συνέβη επειδή άφησε μόνη της την Αρζού. Ο Μουράτ θέλει να δουλέψει κάπου αλλού. Όταν βγαίνει από το σπίτι ένα αυτοκίνητο τον περιμένει. Ένας από τους άντρες του Λατίφ του ζητάει να τον ακολουθήσει. Ο Βεϊσέλ βρίσκει τον Ερκούτ στο γραφείο του σε άθλια κατάσταση. Έχει χάσει πολλά λεφτά στον τζόγο. Η Αρζού ακούει από τον κοριό, τις δύσκολες ώρες που περνάει η οικογένεια Εμίρογλου εξαιτίας της εξαφάνισης της Ελίφ και νιώθει ευχαρίστηση…

ELIF Επεισόδιο 622

Η Μελέκ λαμβάνει ένα πακέτο, που περιέχει μια τούφα από τα μαλλιά της Ελίφ και απελπίζεται. Η Αρζού το ακούει και χαίρεται με τη δυστυχία της Μελέκ. Ο Γιουσούφ υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά καθώς λίγο πριν λάβει η Μελέκ το πακέτο, είχε πει πως της λείπει η μυρωδιά από τα μαλλιά της Ελίφ. Ζητάει από την οικογένεια να πάνε στην κουζίνα και τους λέει πως οι απαγωγείς με κάποιο τρόπο έχουν βάλει κοριό στο σπίτι. Αποφασίζουν να ψάξουν για να τον βρουν. Ο Μουράτ είναι στο γραφείο του Λατίφ και του λέει πως δεν θέλει να δουλέψει εκεί. Ο Λατίφ κάνει πάλι την πρότασή του στον Μουράτ λέγοντας του πως δεν του κάνει χάρη, το αξίζει.

Ο Ουμίτ βρίσκει την Ελίφ να κλαίει και του λέει πως η Αρζού έκοψε τα μαλλιά της για να τα στείλει στη Μελέκ. Αυτό τον κάνει έξαλλο. Είναι αποφασισμένος να φύγει από το σπίτι γιατί δεν θέλει πια να είναι μέρος στα ανόητα και επικίνδυνα παιχνίδια της Αρζού. Η Μελέκ βρίσκει τον κοριό και τώρα όλη η οικογένεια προσπαθεί να καταστρώσει ένα σχέδιο, αν αφήσουν τον κοριό ή να τον ξεφορτωθούν; Ο Μουράτ, παρά τις αμφιβολίες που έχει, είναι αποφασισμένος να βρει μια καινούρια δουλειά και φεύγει από το γραφείο του Λατίφ. Ο Λατίφ τον θαυμάζει για τη στάση του. Η Μελέκ πιστεύει ότι η Αρζού έβαλε τον κοριό την ημέρα, που ήρθε σπίτι τους.

Ο Γιουσούφ προτείνει να συμπεριφερθούν σαν να μην ξέρουν τίποτα για τον κοριό ώστε να βρουν τρόπο να πιάσουν αυτόν, που κρύβεται πίσω από αυτή τη σκευωρία. Η Ιντζί παρεξηγεί όσα ακούει. Ο Ερκούτ παίζει πολλά χρήματα στον τζόγο και ο Βεϊσέλ φοβάται πως θα τα χάσει όλα, ακόμα και την εταιρία. Η Λεϊλά προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να ξεμπλέξει από την ιστορία της απαγωγής της Ελίφ…

ELIF Επεισόδιο 623

Η οικογένεια Εμίρογλου ανησυχεί για την Ελίφ. Η Ιντζί λέει όσα ξέρει στην Λεϊλά, με την παιδική της αφέλεια και εκείνη καταλαβαίνει πως ίσως η οικογένεια έχει βρει τον κοριό. Αποφασίζει να μιλήσει στην Αρζού. Ο Γιουσούφ έχει ένα σχέδιο για να βρει την Ελίφ και να τιμωρήσει την Αρζού. Ο Μουράτ ψάχνει για δουλειά γιατί δεν θέλει να δουλέψει με τον πεθερό του. Ο Μουράτ μιλάει στον πατέρα του για την προσφορά του Λατίφ και εκείνος του λέει πως είναι μια καλή ευκαιρία. Θυμώνει όμως όταν μαθαίνει πως ο Μουράτ δεν τη δέχτηκε.

Ο Μουράτ νιώθει άσχημα και η Αϊλά του λέει πως θα τον στηρίξει μέχρι το τέλος. Τα λόγια της τον ηρεμούν. Ο Γιουσούφ μοιράζεται το σχεδιό του με την οικογένεια Εμίρογλου. Όλοι έχουν τις αμφιβολίες τους για την επιτυχία του αλλά δεν έχουν και άλλη επιλογή. Άλλωστε ο Γιουσούφ είναι κάποιος που εμπιστεύονται απόλυτα. Η Ελίφ δεν τρώει και η Αρζού εκνευρίζεται και καλεί τον Ουμίτ αλλά εκείνος δεν απαντάει. Η Αρζού πηγαίνει στο γραφείο της να ακούσει τι γίνεται στο σπίτι της οικογένειας Εμίρογλου και εκείνοι βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιο.

Η Ζεϊνέπ λέει πως βρήκε ένα σημείωμα αυτοκτονίας της Μελέκ και ξέρει που έχει πάει. Η Αρζού θέλει να παρακολουθήσει την αυτοκτονία της και πέφτει στην παγίδα, που της έχουν στήσει. Κατευθύνεται στο μέρος που η οικογένεια συζητούσε. Όταν φτάνει εκεί η Αρζού βλέπει τη Μελέκ στην άκρη του γκρεμού και της λέει να το κάνει. Τώρα όλοι είναι σίγουροι για την εμπλοκή της Αρζού στην εξαφάνιση της Ελίφ. Ο Γιουσούφ την αρπάζει από το χέρι και η Μελέκ την πιέζει να της πει που είναι η Ελίφ. Η Αρζού επιμένει πως δεν έχει καμία σχέση με την απαγωγή της. Ο Σελίμ την τραβάει στην άκρη του γκρεμού και την εκφοβίζει πως θα την ρίξει.

Η Αρζού ομολογεί πως κρατάει την Ελίφ στο κτήμα. Πριν πάνε στο κτήμα η Αρζού ψιθυρίζει στο αυτί της Μελέκ πως σκότωσε την Ελίφ και την έχει θάψει στον κήπο με αποτέλεσμα η Μελέκ να λιποθυμήσει. Όλοι πηγαίνουν να βοηθήσουν τη Μελέκ και η Αρζού έχει την ευκαιρία που ήθελε για να το σκάσει. Η Ελίφ είναι στο σπίτι στο κτήμα και όταν καταλαβαίνει πως είναι μόνη πηγαίνει στην κουζίνα να φάει κάτι. Η Μελέκ συνέρχεται και ο Γιουσούφ ακολουθεί την Αρζού…

Elif νέα επεισόδια 6/7-10/7

ELIF Επεισόδιο 624

Ο Γιουσούφ κυνηγάει την Αρζού. Η Ελίφ προσπαθεί να βγει από το σπίτι αλλά η πόρτα είναι κλειδωμένη. Η Αρζού προσπαθεί να φτάσει στο σπίτι πριν από τους διώκτες της. Ο Σελίμ καλεί την αστυνομία και πηγαίνουν με το φορτηγάκι των αστυνομικών στο κτήμα. Η Ελίφ βρίσκει τρόπο να το σκάσει αλλά εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται η Αρζού. Αρπάζει την Ελίφ, της δένει τα χέρια και τη βάζει στο αυτοκίνητο. Ο Γιουσούφ φτάνει στο σπίτι και δεν μπορεί να ξέρει αν η Ελίφ το έσκασε ή αν η Αρζού την πήρε μαζί της.

Το αυτοκίνητο της Αρζού κολλάει στην λάσπες και η Ελίφ βρίσκει ευκαιρία να το σκάσει. Ο Γιουσούφ τις ακολουθεί, βλέπει το αυτοκίνητο της Αρζού και κατευθύνεται στο δάσος. Η αστυνομία ψάχνει το σπίτι και η Μελέκ είναι απελπισμένη. Η Αλιγιέ είναι στο σπίτι με τη Σιταρέ και περιμένουν νέα από τον Σελίμ. Ο Γιοσούφ σώζει την Ελίφ πριν τη βρει η Αρζού και τη χτυπήσει ένα αυτοκίνητο. Πηγαίνει με τη μικρούλα στο κτήμα και μάνα και κόρη ενώνονται ξανά. Η Ελίφ λέει σε όλους πως η Αρζού την απήγαγε και επιτέλους μετά από χρόνια έχουν αποδείξεις για κάτι που έκανε η Αρζού…

TAGS